Kako kaj deluje zdaj

David Macaulay

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Iz domišljije Davida Macaulayja v sijajno ilustrirano enciklopedijo: naš kosmati prijatelj mamut obvlada vse, od radarjev in robotov do računalniških čipov ter mlinov na veter. Še tako zahtevne pojme iz mehanike, fizikalna načela, zakone elektronike, valovanje svetlobe, delovanje različnih naprav in potek naravnih pojavov ti bo razložil prijazno, razumljivo ter s ščepcem zdravega mamutskega humorja. Stroji, ročice in zobniki še nikoli niso bili tako zabavni. Res.

Založba Celjska Mohorjeva družba, 2017
Trda vezava, 400 strani
Mere: 29,0 x 23,0 cm
ISBN: 9789610146209

v košarico
Namesto: 39,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 29,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.