Izumitelji, ilustrirana enciklopedija - Ljudje, ki so spremenili svet

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Zbirka predstavlja življenjepise najpomembnejših osebnosti v zgodovini, ki veljajo za vodilno silo moderne človeške misli, ustvarjalnosti in dosežkov in katerih navdih in delo sta odprla povsem nova poglavja v veličastnih kronikah naravoslovja, umetnosti in zgodovine na splošno.
Čeprav je zbirka Ljudje, ki so spremenili svet, namenjena predvsem osnovnošolcem, smo prepričani, da bo, tako kot večina naših publikacij, ostala pomemben del njihovih domačih knjižnic tudi kasneje. Vsaka od štirih knjig prinaša zgodbe o življenju petnajstih najbolj znanih ljudi z različnih področij delovanja. Knjige otrokom ponujajo priložnost, da na zabaven in njihovi starosti primeren način spoznajo slavne izumitelje, znanstvenike, vladarje, slikarje, skladatelje in pisatelje.

Založba TZS, 2018
Trda vezava, 36 strani
Mere: 22,5 x 28,5 cm
ISBN: 9789612514372
 

v košarico
Namesto: 13,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.