Dobro spi!

Claudia Croos-Muller

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Spanec – boljši kot žganec! Dobra novica za vse, ki se dolge ure nemirno obračajo v postelji, preden končno zaspijo, za tiste, ki od utrujenosti kar padejo v posteljo, pa kljub temu ne morejo zaspati … ali pa se že po kratkem času zbudijo in preostanek noči – štejejo ovce. Če so to dobrovoljne ovčke Oskar, Ema, Vili in Manca, potem je rešitev blizu, saj so vsi štirje mojstri dobrega spanja!

Claudia Croos-Müller, dr. med., specialistka za nevrologijo, živčne bolezni in psihoterapijo, nam po uspešnicah Glavo gor!, Le pogum!, Vso srečo! in Z ljubeznijo … predstavlja dober ducat novih telesnih vaj za dober spanec – seveda spet na osnovi svoje preizkušene metode »Body2Brain®ccm«.

Dobrodušni oven Oskar v knjižici Glavo gor! strokovno podkrepi stare modrosti naših babic – zakaj je pomembno vzravnati glavo, zakaj se je dobro izprsiti in kako se s tem obranimo stresa in slabe volje. To sta dve od prvega ducata vaj po metodi »Body2Brain®ccm«, s katerimi nas avtorica vabi, da s pomočjo svojega telesa poskrbimo za dobro čustveno počutje.

Oskarju se v knjižici Le pogum! z vajami zoper strah, paniko in razbijanje srca pridruži ovca Ema. Črna ovca Vili v tretjem nizu vaj pod naslovom Vso srečo! prikaže nadvse preproste vaje za uspešno spoprijemanje s črnogledostjo, negotovostjo, smolo in raznimi spodrsljaji. Kako pomemben je ljubeč odnos do sebe in do drugih, se pogosto zavemo šele, ko nam ga primanjkuje. Trem junakom se v knjižici Z ljubeznijo … pridruži še Manca in, kdo ve, nemara se jim posreči spremeniti svet na bolje!

Tokrat nam avtorica v malem učbeniku preživetja pomaga do dobrega spanca. S preprostimi vajami nas uči te življenjsko potrebne umetnosti – od dobrodejnega dremeža čez dan do trdnega nočnega spanca. Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot za skupine – od šol do domov za ostarele!

Založba Mohorjeva družba, 2018
Mehka vezava, 42 strani
Mere: 17 x 15,5 cm
ISBN: 9789612783754

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.