Drugačna barva neba, 2. del

Nejka Štiglic

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Roman Drugačna barva neba je prvi del serije knjig Drugačne barve, ki je časovno postavljena v ne preveč oddaljeno prihodnost in temelji na življenju po svetovni katastrofi, a težji temi navkljub ohranja lastnosti lahkotnejšega ženskega romana. Mar konec sveta pomeni obenem konec človeštva?
Mia ne misli tako. Z vsem srcem verjame, da je ljubezen ključ, ki odpira vrata prihodnosti. Tudi Josh ne stavi na konec. Prepričan je, da bosta denar in diplomacija rešila svet. Združi ju niz eksplozij. Mia potrebuje nov dom za svoje tri otroke. Josh hišo ima, a bi mu prav prišla pomoč pri gospodinjstvu in vzgoji hčere. Zato na majhnem izoliranem otoku združita moči. Skrbeti za številno družino in obenem najti svoje mesto v nenavadni skupnosti ljudi, ki jo sestavljajo domačini, naključni turisti, vojaki in posamezniki, za katere se zdi, da vedo več o svetovni katastrofi, kot so pripravljeni priznati, ni preprosta reč.

Že samo preživeti je izredno težko. Zato si Mia in Josh nikakor ne želita dodatnih zapletov. Toda vodja vojaške enote ima svoje načrte. Največja presenečenja pa jima pripravita njuni srci. Nejka Štiglic z družino živi v Savinjski dolini. Po poklicu je računovodkinja, pisanje pa ji predstavlja protiutež precej suhoparnemu delu. Leta 2016 je izdala ljubezenski roman Ena nič za ljubezen. Zadnja leta je opažala, kako se v vsakodnevne pogovore vedno pogosteje vpletajo ideje o koncu sveta. Sprva jo je to motilo, kasneje pa postalo izziv.

Založba Primus, 2018
Mehka vezava, 264 strani
Mere: 22,0 x 14,0 cm
ISBN: 9789617033106

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lovely Pregnancy 3, glasbeni CD

Sproščujoča in pomirjajoča glasba Raimonda Lapa je namenjena sproščanju nosečnice, prilagojena pa je tudi otroku v materinem telesu.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.