Glasbeni pojmovnik za mlade

Rajko Muršič

Knjiga je nerabljena!

O knjigi: 
Avtor bralca popelje skozi vsakdanja in nevsakdanja soočanja ljudi z glasbo: od poslušanja do petja, od podkultur do zvezdnikov, od snemanja do koncerta, od plesa do transa ... , pri čemer postavi v ospredje popularno glasbo in glasbe ljudstev sveta. »Po vseh anketah zadnjih desetletij je glasba najpomembnejša prostočasna aktivnost mladih, tako poslušanje kot tudi aktivno ukvarjanje z njo. Pri tem moramo upoštevati, da glasbi sledijo še druge dejavnosti, kot uporaba mobilnih telefonov, igranje računalniških iger in skrb za videz, ki so vse povezane z njihovo najljubšo glasbo. Nasploh velja preprosto pravilo: mlajši se ogrevajo za takšno glasbo in ples, ki zbujata pri starejših zgražanje. Svet, v katerem se znajdejo zaporedne generacije, se venomer spreminja. Starejši imajo povsem drugačno izkušnjo od mlajših. Za vsako generacijo posebej pa je ključna uglasitev z vrstniki.«

Založba Aristej, 2018
Mehka vezava, 144 strani
Mere: 24 x 16,5 cm
ISBN: 9789612201142

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Pojoče račke, Helena Koncut Kraljić, dramatizirana in uglasbena pravljica na CD

Dramatizirana in uglasbena pravljica. Vsebina je enaka kot v istoimenski slikanici.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pojdi z menoj S pesmijo po Sloveniji + CD

Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki bralca in poslušalca popelje na popotovanje po Sloveniji ob glasbi 18 slovenskih ljudskih pesmi v priredbi Blaža Puciharja, z ilustracijami Damijana Stepančiča in s spremno besedo Dušice Kunaver. Pojdi z menoj... v deželo, kjer rasteta nagelj in rožmarin. Kjer je pesem lahko vesela, žalostna, ljubezenska ali šegava. Dodana je zgoščenka s pesmimi iz knjige. 

v košarico
Namesto: 37,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.