Sin

Alejandro Palomas

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Guillem je prijazen in na videz srečen deček. Kljub temu zbudi pozornost učiteljice. Zakaj ima Guillem tako rad Mary Poppins? Zakaj je njegov očka tako žalosten? Kje je Guillemova mamica? Na pomoč priskoči šolska svetovalka. Je Guillemov svet sreče in varnosti krhek kot grad iz kart?
Alejandro Palomas (1967) je novinar, prevajalec in pisatelj. Njegove zgodbe govorijo o občutljivih otrocih in odraslih, zaznamovanih z odtujenostjo in iskanjem topline v medsebojnih odnosih.
Roman Sin, preveden že v številne jezike, je prejel nagradi Joaquim Ruyra in La Isla de los libros, je pa tudi dobitnik IBBY častne liste 2018.

Založba Zala, 2019
Trda vezava, 216 strani
Mere: 21,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6994-51-4

 

v košarico
Namesto: 27,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 23,00 €

Ne spreglejte

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.