Ljubezni to pesem

Miroslav Košuta

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Izbor pesmi Miroslava Košute, ki prinaša vpogled v pesnikov svet raznovrstnih podob. Izbor je sestavil Igor Skasida in zbirko sestavil tako, da je prebral vse njegove pesniške zbirke, za mlade in manj mlade bralce, ter izbore in knjigo epigramov – pesmi je bilo nekaj manj kot petsto, izbor pa jih obsega nekaj nad sto. Slaba četrtina pesmi nikakor ne more in tudi noče biti »objektivna« upodobitev razvoja Košutovega pesniškega sveta. Pri izbiri pesmi za to knjigo ga je vodilo vprašanje, katere med njimi nas nagovorijo še danes, katere se zdijo primerne za dobre bralce v tretjem triletju osnovne šole in pozneje.

Založba Miš, 2019
Trda vezava, 143 strani
Mere: 19,5 x 25 cm
ISBN: 9789612723347

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.