Uspavanka, roman

Leila Slimani

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Rada bi bila popoln par. Želita si kariere in družine, življenja brez odrekanja. Rešitev najdeta v idealni varuški in njune sanje so naenkrat dosegljive. Vedno bolj in vedno več ji zaupata, otroka postajata nanjo vse bolj navezana, družina od nje vse bolj odvisna. A ne zavedajo se njene ranljivosti, brezen pod gladino, samote, ki grozi, da jo bo požrla. Dokler njihovega doma ne pretrese tragedija. Strašna, in obenem neizbežna.

Leila Slimani (1981), francoska pisateljica maroških korenin, je za svoj drugi roman, Uspavanko, prejela prestižno Goncourtovo nagrado. Napeta zgodba, ki se sprašuje o materinstvu in starševstvu v sodobni družbi, o povezavi med denarjem in srečo ter o razrednih in kulturnih razlikah, je že pred tem v Franciji postala uspešnica s skoraj pol milijona prodanih izvodov.

Založba MK, 2019
Trda vezava, 196 strani
Mere: 21,0 x 15,0 cm
ISBN: 978-961-01-5504-1

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.