Moja starša se ločujeta, priročnik za mladostnike

Elisabeth Schöberl

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pri založbi Didakta izhaja serija odličnih knjig, ki se dotika bolečih točk: nasilja v šoli, slabih ocen, ločitve. Ta, ki jo predstavljam, je namenjena otrokom staršev, ki se ločujejo. Odgovarja na njihove temeljne skrbi: zakaj se starša nimata več rada, kaj bo z njimi po razvezi, kaj, če jim novi partner ne bo všeč... Zanimiva pa so tudi poglavja, ki otroku svetujejo, kako naj ravna v novo nastalem položaju, pa tudi, kako naj doseže, da ga nobena stran ne bo mogla izkoristiti. Priročnik je sicer namenjen otrokom, morali pa bi ga prebrati predvsem starši, saj si gotovo želijo, da bi otroka z ločitvijo čim manj prizadeli.

Založnik o knjigi:
Dogaja se, česar si se najbolj bal - zakon tvojih staršev razpada. Oče in mama ne bosta več živela skupaj. Preplavljajo te silovita čustva, od jeze in zamere do žalosti in občutkov krivde. Kako se lahko znajdeš v tej godlji? Predvsem vedi, da nisi sam. V Sloveniji razpade vsak tretji zakon. Torej se ta "katastrofa" nikakor ne dogaja samo tebi. V knjigi boš zvedel: da nisi kriv za vso to "mizerijo", kakšne pravice imaš, kako ravnati, če novega partnerja ne maraš, kako doseči, da te nobena stran ne bo mogla izkoristiti, da nekomu moraš izraziti vsa čustva, da te od hudega ne bo konec, da ti bodo izkušnje ob ločitvi staršev pozneje lahko prišle zelo prav!

Založba: Didakta, 2006
Mehka vezava, 95 strani
Mere: 22,5 x 14,5 cm
ISBN: 961-6530-68-2

v košarico
Namesto: 12,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Ne spreglejte

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.