Ukrotite svoje hormone

Neal D. Barnard, dr. med.

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V hrani živalskega izvora so skriti vzroki presenetljivega števila zdravstvenih težav: neplodnosti, menstrualnih krčev, impotence, depresije, pridobivanja odvečne teže, izpadanja las, raka dojke in prostate, težav s ščitnico, mozoljavostjo, diabetesa, vročinskih oblivov in tako dalje. Vse naštete težave imajo skupno točko: podžigajo jih nekatera živila na naših krožnikih, posebno hormoni, skriti v njih. Ta knjiga vas bo seznanila z močjo rastlinskih živil za varovanje in obnovitev vašega zdravja. Vpreči to moč je enostavno in za ta korak boste bogato poplačani.

Založba Planet, 2020
Mehka vezava, 330 strani
Mere: 23 x 15 cm
ISBN: 9789619389874

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.