10 najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredite za otroka

Roni Jay

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Vsi vemo, da je zato, da bo otrok zrasel v samozavestnega, ljubečega in uspešnega človeka, ki bo srečen in bo znal osrečevati tudi druge, najpomembnejša starševska ljubezen. Toda! Vsi tudi vemo, da to ni dovolj. Otrok poleg ljubezni potrebuje tudi trdne temelje, ki mu jih podarita družina in skrbna vzgoja. Knjiga opisuje deset temeljnih, najpomembnejših vzgojnih postavk. Če boste uspešni pri njih, bo vse drugo prišlo samo od sebe – morda ne takoj, a zagotovo do otroke polnoletnosti, ko se bo odločal sam, kaj od dobre dediščine bo uporabil in česa ne.

Založnik o knjigi:
V priročniku boste med drugim izvedeli, pri čem je brezpogojno treba vztrajati, kako palico spremeniti v korenček, kako pametno uporabljati besedo »ne«, kako čim hitreje pomiriti prepire med otroki, kako preprečiti, da bi otroci jedli sladkarije ter katere malenkosti so pomembne za otrokovo zadovoljstvo v rosnih letih in uspeh v odrasli dobi.

Založba: Mladinska knjiga, 2010
Poltrda vezava, 176 strani
Mere: 24 x 17cm
ISBN: 978-961-01-1294-5

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ne spreglejte

Otrok

Knjiga je še nerabljena! Desmond Morris, mednarodno priznani zoolog in avtor številnih uspešnic, v knjigi opiše dramatični razvoj od spočetja do rojstva in razloži, kako so na prvi pogled nebogljeni dojenčki pravzaprav odlično opremljeni za preživetje. Ob nazornih anatomskih skicah in očarljivih fotografijah boste odkrili pogosto presenetljive duševne in telesne značilnosti dojenčkov in malčkov do 2. leta starosti.

v košarico
Namesto: 20,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,50 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.