Ekvorna in Ivana – 2. del

Dušan Enova in Vanja Osterc

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Roman Ekvorna in Ivana je zgodba o boginji Ekvorni, ki jo je Ivana Kobilca naslikala na sliki Slovenija se klanja Ljubljani. To je zgodba o naši pramateri, ki so jo staroselci na našem območju častili še pred prihodom Rimljanov. Zgodba obuja spomin na pomen, vlogo in vpliv ženskega načela v najširšem smislu. Rdeča nit tega domišljijskega romana je doživljanje dveh mladostnikov in njunih staršev, ki so nehote vključeni v vrtinec boja med svetlimi in temnimi silami vesolja, ko zle sile črnih magov načrtujejo uničenje boginje Ekvorne, ki jim želi preprečiti dokončno prevlado na svetu. Namen romana je, da med ljudmi v Sloveniji vzbudi zanimanje za našo kulturno dediščino.

Drugi del:
V drugem delu romana Rok in Tina spoznata, kdo je skrivnostna prijateljica Ivane Kobilca, ki jo spremlja na potovanju v Sarajevo in nato preko Dalmacije do Bosanskega Grahova, kjer se odvije odločilna bitka med temnimi silami Črne kraljice in svetlimi silami Ekvorne. Na koncu romana Rok in Tina izvesta, da bosta postala učenca na mednarodni akademiji belih čarovnikov, ki ima sedež v Sloveniji. Rok je nemalo presenečen, ko sliši, da bo v tej šoli belih magov predaval tudi njegov oče Amadej.

Založba Primus, 2019
Mehka vezava, 227 strani
Mere: 22 x 14 cm
ISBN: 9789617033960
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.