Zdrava nosečnost - Vodnik po dopolnilnem zdravljenju

Anne Charlish

Knjiga je še nerabljena! 

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Že od časa, ko sem bila nadebudna študentka, se mi ni zgodilo, da bi odprla kazalo kakšne knjige, pa bi se mi le okvirno sanjalo, kaj pomenijo naslovi poglavij: naturoterapatija, herbalizem, homeopatija, aromoterapija, šiatsu refleksologija, lobanjska osteopatija... Razumete vi kaj več? In vendar je knjiga avtorice Anne Charlish in njenega svetolavca dr. med. Donalda Gibba, ki je izšla pri DZS, namenjena vsaki nosečnici. Tako je tudi napisana - za nerazumljivimi naslovi so preprosto, razumljivo in trezno napisana poglavja o zdravilstvu, ki ne obljublja, da bo nadomestilo tradicionalno medicino, pač pa, da lahko v življenje nosečnice in njenega partnerja prinese še kakšno novo dimenzijo. Za vnete zagovornike naštetih alternativnih, dopolnilnih metod klasične medicine, ta knjiga morda vsebuje že preveč znanega (teorijo in načela, na primer); po drugi strani pa je čas nosečnosti tako specifičen, da je gotovo vredno že zbrano vedenje znova osvežiti in dopolniti. Za vse druge, ki se s naštetimi metodami srečujete prvič, pa morda ni odveč opozorilo, da ni potrebno na začetku vsake novosti prav nič hiteti ali preveč navdušeno pretiravati in da je pri vsaki novosti potrebno prisluhniti predvsem sebi, svojemu telesu in duši, ali vam postopek godi ali ne. To je knjiga, ki jo je vredno prebrati kljub množici "nosečniških" knjig na knjižnih policah - in to prej, preden ste sploh noseči.

Založnik o knjigi:
Knjiga prinaša podatke o dopolnilnih načinih zdravljenja in klasični medicini in vam tako omogoča, da sami pripomorete k rojstvu zdravega otroka. Ugotovite, kako si lahko z navedenimi načini zdravljenja olajšate nosečnost in otrokovo rojstvo. Naturopatija, herbalizem, homeopatija, masaža, aromaterapija, akupunktura in akupresura, šiatsu, refleksologija, osteopatija in kiropraktika, Alexandrova tehnika, joga, meditacija, vizializacija, hipnoterapija, zdravljenje z barvami.

Založba: DZS, 1997
Trda vezava, 158 strani
Mere: 23,5 x 19 cm
ISBN: 86-341-1714-6

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Ne spreglejte

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga je še nerabljena! Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Nosečnost od tedna do tedna - Koledar za bodoče starše

Knjiga je še nerabljena!  Nosečniški koledar od tedna do tedna natančno opisuje dogajanje v telesu nosečnice v posameznih tednih. Avtor je ugledni ginekolog, strokovnjak za perinatalno medicino, mag. Stanko Pušenjak, dr. med. Koledar je zato tudi priročnik, ki po tednih pregledno razlaga zdravstveno plat nosečnosti, toda hkrati na  topel in humoren način odgovarja na vsakdanja vprašanja in skrbi nosečih parov.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zdrava nosečnost - Vodnik po dopolnilnem zdravljenju

Knjiga je še nerabljena!  Knjiga prinaša podatke o dopolnilnih načinih zdravljenja in klasični medicini in vam tako omogoča, da sami pripomorete k rojstvu zdravega otroka. Ugotovite, kako si lahko z navedenimi načini zdravljenja olajšate nosečnost in otrokovo rojstvo. Naturopatija, herbalizem, homeopatija, masaža, aromaterapija, akupunktura in akupresura, šiatsu, refleksologija, osteopatija in kiropraktika, Alexandrova tehnika, joga, meditacija, vizializacija, hipnoterapija, zdravljenje z barvami.

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.