Moja (pre)čudovita žena

Samantha Downing

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Najina ljubezenska zgodba je preprosta. Spoznal sem čudovito žensko. Zaljubila sva se. Rodila sta se nama otroka. Preselili smo se v predmestje. Zaupala sva si najdrznejše sanje in najtemnejše skrivnosti. Potem sva se začela dolgočasiti. Povsem običajen par sva. Sva vaša soseda, starša prijatelja vašega otroka. Znanca, ki ju želite povabiti na večerjo. Vsi imamo skrivnosti, s katerimi v zakonu ohranjamo iskrico. Najina skrivnost je umor. Ta divji prvenec o paru, katerega petnajstletni zakon je končno postal preveč vznemirljiv, je zanimiva mešanica Dexterja ter Gospoda in gospe Smith ... Številka 1 pri Library Reads, IndieNext in na Amazonovi lestvici najboljših kriminalk meseca!

Hiša Knjig, Založba Kmš, 2020
Broširana vezava, 456 strani
Mere: 13,5 x 20 cm
ISBN: 9789619460580
Cena: 15,99 €

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.