Izzivi sodobne vzgoje

Eva Hrovat-Kuhar

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Izzivi sodobne vzgoje sodobnim staršem postavljajo neizprosno ogledalo in hkrati prinašajo oprijemljive predloge, kako se lotiti spreminjanja tistih delov podobe, ki krhajo družinsko sožitje. Avtorica analizira različne vzgojne pristope in izpostavlja zagate, ki jih prinašajo. Nazorno predstavlja prijeme, ki otroka usmerijo k želenemu obnašanju, od doslednosti in starševske sloge do pozornega poslušanja in žetoniranja. (Na)vodila so jasna, a nikakor omejujoča, vsak otrok in vsaka družina imajo svoje potrebe in želje, svoj življenjski slog. Avtorica ponuja osnovni recept, od bralca pa je odvisno, kakšne (pri)okuse doda in kakšen končni izdelek postavi na mizo. Praktični priročnik pred bralci razpira zagate sodobne vzgoje in prinaša nasvete za njihovo reševanje. Čudežnega recepta ni, a z ljubeznijo, potrpežljivostjo in postavljanjem ustreznih meja, se lahko uspešno soočimo z vsemi kriznimi trenutki, od izpadov trme pa do preizkušanja starševske avtoritete, uživamo z otroki in z njimi preživimo čim več lepih trenutkih. Ti bodo, ko se bo otrok oziral nazaj na svoje otroštvo, šteli največ. V priročniku se avtorica posveča predvsem vzgoji mlajših otrok – od malčkov do vstopa v šolo. Gre za ključna leta, ko starši postavljamo temelje: temelje za meje, ki bodo otroka usmerile v želeno obnašanje in mu pomagale skozi življenje, in temelje za tople medsebojne odnose, ki ga bodo greli in opogumljali skozi vse življenje.

Založba Miš, 2017
Mehka vezava, 240 strani
Mere: 23,0 x 15,0 cm
ISBN: 9789612722753

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.