Posebneži in neznanci v nemški literaturi

Slavo Šerc

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Ob številnih knjižnih in revijalnih prevodih, dveh antologijah ter zapisih o nemški književnosti v slovenskih časnikih in revijah je Slavo Šerc o njej v zbirki Novi pristopi objavil tudi dve esejistični knjigi: leta 1996 Nemška književnost danes, leta 2010 In potem je padel zid. Knjiga Posebneži in neznanci v nemški literaturi prinaša dvanajst malih esejev o velikih imenih nemške literature od Roberta Walserja pa do Ludwiga Hohla. Rdeča nit pisanja Slava Šerca so tokrat neobičajne biografije in presenetljivi življenjski preobrati obravnavanih avtorjev. Tako ali drugače se kažejo tudi v njihovem pisanju.

Založba LUD Literaturaa, 2020
Trda vezava, 155 strani
Mere: 14,5 x 17,0 cm
ISBN: 9789617017687

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.