Dnevnik malega glasbenika na velikem oceanu, potopis

Matej Grahek

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Na potovanju čez »veliko vodo« se lahko zgodi marsikaj, vendar se vsaka pot začne in konča doma. Umetnost potovanja pa je vedno povezana z nami in našim doživljanjem. Matej v knjigi zelo dobro oriše pot čez Atlantik, tista prava, notranja pot, pa je prikazana še toliko bolje.

»Popelje nas v notranji svet doživljanj, spraševanj o sebi, družini, odnosih z drugimi, hkrati pa skozi odnose med posadko riše lok človeškega sobivanja in spreminjanja na tako majhnem prostoru kot je katamaran. Lepota modrine morja, ki se zliva z nebom, nevarnosti narave in človeška majhnost ter umetniška duša v tem velikem prostoru so prikazani s strani, ki jo pri Mateju pozna malokdo. Zato je tudi toliko bolj berljiva in zanimiva.« asist. Aleksander Lavrini, uni. dipl. ped., prof. slov. psihoanalitik (certificirani psihoanalitični psihotera pevt ECPP), supervizor pod supervizijo.

Matej Grahek je akademski glasbenik, solo flavtist Orkestra Slovenske filharmonije. Je velik ljubitelj jadranja, morja in narave nasploh. Latinski rek »navigare necesse est« ali »pluti je treba« je njemu najljubši, saj mu v ravnovesju ohranja dušo in telo.

Založba Primus, 2021
Mehka vezava, 117 strani
Mere: 14,0 x 22,0 cm
ISBN: 9789617090819
 

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.