Mali vedež spletne retorike ● Bližnja srečanja na daljavo

Zdravko Zupančič

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Bližnja srečanja na daljavo Kako ohraniti ljubezen do sporazumevanja v kraljestvu hudobne Korone? Dr. Zdravko Zupančič, ki, reci in piši - že 35 let govori in piše o govorjenju in nastopanju, je vse svoje izkušnje prelil v govorniške odre na daljavo in učinkovita spletna srečanja. Mali vedež spletne retorike ponuja izziv vodjem spletnih sestankov in vsem sestankujočim. Izvajalcem spletnih seminarjev in gostiteljem srečanj. Delovati na daljavo pomeni govoriti, in kdor dobro govori v živo, bo dobro nagovarjal tudi pred kamero. Če bo zima, ki se bliža, koronsko dolga in se bo vlekla kakor nikoli doslej, bodo pričujoči zabojčki s spletnimi nasveti toplo priporočena ozimnica.

Založba Šola retorike, 2020
Trda vezava, 73 strani
Mere: 17,0 x 24,0 cm
ISBN: 9789616697149

v košarico
Namesto: 27,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.