Zapisnikarica ● Kriminalni roman

Andreja Hergula

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Knjiga Zapisnikarica, ki jo je napisala slovenska avtorica Andreja Hergula na hudomušen način govori o krizi brezposelnosti, medsebojnih in hierarhičnih odnosih v delovnem okolju.

Kriminalni roman, začinjen s preletom ljubezenskih iskric, govori o nekaj čez trideset let stari sodni zapisnikarici Maji Medved, Ljubljančanki, ki po dolgih letih brezposelnosti končno dobi službo na sodišču. Maji dodelijo tečnega in natančnega sodnika, s katerim sta od samega začetka na bojni nogi. Njun odnos postaja vse zanimivejši, povrh vsega pa se zapisnikarica vplete v precej nevarne posle. Nehote zaide v primež evropske kriminalne združbe. Pot jo ponese čez Slovenijo do Madžarske, čez Avstrijo in Nemčijo, vse do Srbije. Kako se bo Maja znašla v napetih okoliščinah in kaj želijo kriminalci od nje?

Založba Primus, 2021
Mehka vezava, 257 strani
Mere: 14,0 x 22,0 cm
ISBN: 9789617129021
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.