Na tnalu nemoči : zgodba o medvrstniškem nasilju

Lorin Moscha

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Enajstletna Petra, uspešna učenka, odlična športnica, in požrtvovalna sošolka, je postala tarča pretkanega nasilja zlobnih sošolk. Zaskrbljeni starši, ki ji na vso moč želijo pomagati, pri odgovorih vse prevečkrat naletijo na gluha ušesa. Ko jo nekega dne vrtnice s krivičnimi obtožbami stisnejo v kot, se Petra v obupu zapre v učilnico v tretjem nadstropju. Tam obsedi na okenski polici in razmišlja, ali bi skok v globino rešil njene težave. Bo njen krik na pomoč končno prebudil tiste, ki imajo v rokah moč, da na šoli sprožijo korenite spremembe?
Avtor v svojem prvencu doživeto opiše trnovo pot učenke petega razreda osnovne šole, ki se znajde v nemilosti svojih sošolk. Zgodba, ki bi lahko bila tudi resnična, govori o tem, kako se mlado dekle in njena družina spopadata z medvrstniškim nasiljem. Če o tem, kaj se dogaja med vrstniki v šolah, niste nikoli razmišljali, vam bo odprla oči, če pa se s problematiko na tak ali drugačen način soočate tudi sami, vam bo omogočila boljše razumevanje mladostnikovega doživljanja in vas oskrbela z upanjem ter idejami, kako se spopasti s tem perečim problemom. Spremno besedo k prvi izdaji knjige je prispeval doc. dr. Miha Dvojmoč s Fakultete za varnostne vede.

Založba Buča, 2021
Mehka vezava, 220 strani
Mere: 16,0 x 23,5 cm
ISBN: 9789617114119

v košarico
Namesto: 23,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.