Zgodbe upanja : iskanje navdiha v vsakdanjih življenjih

Heather Morris

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Knjiga avtorice uspešnic Tetovator iz Auschwitza in Cilkina pot. Tetovator iz Auschwitza je ena najbolj prodajanih knjig 21. stoletja. Zdaj Heather Morris predstavlja navdihujoč priročnik za življenje z vrsto zgodb o neverjetnih ljudeh, ki jih je srečala, o neverjetnih dogodkih, ki so jih delili z njo, in naukih, ki jih vsem nam prinašajo te zgodbe.

V Zgodbah upanja Heather razišče svoj neverjetni dar za poslušanje – veščino, ki jo je uporabila, ko je spoznala Laleta Sokolova, tetovatorja iz Auschwitza. Prav zaradi tega daru ji je Lale namreč zaupal svojo zgodbo, ona pa jo je zapisala v romanu, ki je postal svetovna uspešnica in ki mu je sledil enako uspešen roman Cilkina pot. Zdaj z nami deli svojo zgodbo o tem, kako senaučiti poslušati.

Heather je odrasla na kmetiji na novozelandskem podeželju. Na poti iz šole je obiskovala pradedka in poslušala o njegovih izkušnjah iz vojne – to so bile zgodbe, ki jih je povedal le Heather. Še zelo mlada je ugotovila, da bodo ljudje z njo delili najbolj intimne osebne zgodbe, če jih bo poslušala.

Založba Hiša knjig, KMŠ, 2021
Trda vezava, 252 strani
Mere: 14,0 x 21,5 cm
ISBN: 9789617133028

v košarico
Namesto: 32,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.