Tok-tok

Roslund Anders

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Pred 17 leti je stocholmski inšpektor Ewvert Grens vkorakal na prizorišče okrutnega zločina. Vso družino so pobili, živa je ostala le petletnica. Pet rdečih svečk na torti. Pričakovanje. Kako naj bi Zana vedela, da ji bo ta dan spremenil življenje? Ewert Grens vstopi v stanovanje sredi Stockholma in vanj udari vonj po pokvarjeni hrani ter nečem veliko hujšem. Tistega, na kar naleti, nikoli ne pozabi. Skoraj dvajset let zatem se spet znajde v istem stanovanju. Nekdo se je vrnil, nekdo, ki išče Zano. Na drugem koncu mesta Pietu Hoffmanu, Ewertovemu staremu znancu in nekdanjemu policijskemu infiltratorju, grozi nevarnost. Nekdo se je dokopal do kočljivih dokumentov iz časov, ko je sodeloval s policijo, in le še vprašanje časa je, kdaj se bo spravil nad njegovo družino.

Švedskega pisatelja Andersa Roslunda poznamo po nagrajenem kriminalnem romanu Tri sekunde, ki ga je napisal skupaj z Borgejem Hellstromom. Po Hellstromovi smrti Roslund nadaljuje uspešno serijo kriminalnih romanov z inšpektorjem Ewertom Grensom.

Založba MK, 2021
Trda vezava, 496 strani
Mere: 15,0 x 21,0 cm
ISBN: 9789610158806

v košarico
Namesto: 34,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.