Najti se in ostati skupaj : razrešitev skrivnosti zakona

William Glasser , Charleen Glasser

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Kako zgraditi trajen in čvrst odnos? Klasično delo študije partnerskih odnosov!

Kje tiči skrivnost vstopa v srečen zakon in, še pomembneje, da vztrajaš v njem? Dejstva so naravnost presenetljiva – ne glede na to, koliko ljudi se sprehodi do oltarja, število ločitev po vsem svetu je rekordno visoko. Svetovno priznani psihiater dr. William Glasser in njegova žena Carleen sta dopolnila klasični vodnik do srečnega zakona za pare z malo in veliko kilometrine. Ko raziskujeta, zakaj so nekateri zakoni uspešni, drugi pa propadejo, bralcem svetujeta, kako ustvariti ljubeče in srečne odnose z uporabo Glasserjeve prepoznavne metode – teorije izbire.

Večina knjig o partnerskih odnosih se osredotoča na to, kako najti popolnega partnerja. V tej izjemni knjigi sta Glasserja spregovorila ne le o tem, kako najti partnerja, temveč tudi o pomembnejših nalogah: kako ostati skupaj in kaj narediti po izrečenem »vzamem za moža ali ženo« in ko je dejansko treba »živeti srečno do konca svojih dni«.

Rezultat je bogastvo novih informacij o iskanju kompatibilnega partnerja in posledično izboljšanje partnerskega odnosa.

Iz vsebine:
• zakaj nekateri zakoni in zveze uspejo, drugi pa propadejo,
• presenetljivo novo znanje o intimnosti in trajnih odnosih,
• razlika med seksom in spolno ljubeznijo,
• štirje ključni dejavniki za izpolnitev odnosov.

Knjiga vključuje test, s katerim se boste naučili več o sebi in svojih partnerjih in s pomočjo informacij okrepili trenutno zvezo, našli potencialno popolnega partnerja ali zapustili neuspešno zvezo, dokler še obstaja možnost za boljšo izbiro.

Založba Chiara B, 2021
Mehka vezava, 133 strani
Mere: 16,0 x 23,0 cm
ISBN: 9789617060461

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.