99-odstotno moj

Sally Thorne

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Darcy Barrett se je lotila globalne raziskave moških. Obiskala je nešteto krajev po vsem svetu in mirne vesti lahko reče, da se nihče ne more kosati s Tomom Valesko, čigar edina pomanjkljivost je ta, da ga je Darcyjin brat dvojček videl prvi in si ga kot svojega najboljšega prijatelja lastil samo zase. Kljub Darcyjinim prizadevanjem ostaja Tom zanjo nedosegljiv in je 99-odstotno zvest njenemu bratu. V tem je tudi srž njenih težav, kajti vse od takrat, ko je pri osmih letih spoznala svojega sanjskega moškega in si pri dvajsetih začela ustvarjati kariero kot fotografinja, se je bila primorana zadovoljiti s tistim, kar ji je življenje vrglo na pot.

Ko Darcy in Jamie po babici podedujeta napol razpadajočo hiško, jima ne ostane drugega, kot da se držita strogih navodil – hiški morata povrniti nekdanji blišč in sijaj ter jo nato prodati. Darcy že kuje načrte, da bo sedla na prvo letalo, takoj ko se bo začela prenova, ampak preden vse pusti za sabo, naleti na verandi na znan obraz: spretnega gradbenika Toma, ki že čaka, da se loti dela, in ki je po skoraj desetih letih prvič spet samski.

Darcy nenadoma začne razmišljati, da bi ostala, ker jo skrbi, da bo njen brat dvojček s svojimi nenavadnimi zamislimi uničil čar hiške. To, da bo ostala, vsekakor nima nič opraviti z oprijetimi kratkorokavnimi majicami njenega novega poslovnega partnerja ali s tistim popolnim obrazom, ki v njej spet prebudi veselje do fotografiranja. Kmalu se začnejo kresati iskrice – pa ne zaradi kratkega stika. Izkaže se, da en odstotek Tomovega srca za Darcy ne bo več dovolj. Tokrat bo ubrala druge strune in poskrbela, da bo Tom Valeska 99-odstotno njen.

Založba Hiša Knjig, Založba Kmš, 2021
Trda vezava, 344 strani
Mere: 14,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617106725

v košarico
Namesto: 33,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.