Tkanje življenjske energije, duha in telesa

Mira Omerzel-Mirit

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Do sedaj se je razpravljalo predvsem o klimatskih problemih, o duhovnih gibalih obstoječih stanj in kriz pa le malo.

Duhovna počela oblikujejo svet. Naša realnost nastaja najprej na duhovnih ravneh. Na ravneh zavesti. Širjave zavesti in zavedanja pa so pri ljudeh različne, zato vidimo in dojemamo svet na razne načine. Ravni zavesti porajajo misli in zaznavanje ter dogajanje. Ne, nismo enaki!

Zelo različni smo − tako kot naši prstni odtisi. Lahko sicer iščemo podobnosti in različnosti. In jih spoštujemo. Naš dokaj materialistični in pridobitniški svet je žal duhovna gibala v veliki meri prezrl. A na srečo ne vsi. Zato te knjige iz te nove serije knjig z duhovnimi vsebinami, v katerih se prepletajo in sestavljajo sozvočja življenja, duhovnih gibal in znanstvenih spoznanj. Vsako obdobje zastavlja svoje uganke in teste.

Krizni časi na svojstven način, pogosto tudi boleč, zahtevajo inventuro trenutnih vrednot, življenjskih filozofij in ravnanj, hkrati pa omogočajo nova spoznanja in uvide v stvarnost ter potrebno spreminjanje veljavnih doktrin. V kriznih časih vidimo, česar včeraj še nismo. Ta knjiga prinaša razmišljanja o različnih ravneh zavesti (duha), ki pogojujejo različna dojemanja situacij.

Beseda bo tekla o tokovih življenjske energije, brez katere ni življenja, pa tudi uspešnih procesov zdravljenja ne, o pasteh ega in duhovne rasti.

Založba Sventovid, 2021
Mehka vezava, 388 strani
Mere: 16,5 x 23,5 cm
ISBN: 9789617084078
 

v košarico
Namesto: 27,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.