Hamurabijevi angeli

Max Seeck

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V Zagrebu izgine Jare Westerlund, ki je zaposlen na finskem veleposlaništvu. Ker preiskava hrvaške policije, razen tega, da ugotovijo, da je Jaretu nekdo grozil, ne pripelje nikamor, se finsko ministrstvo za zunanje zadeve odloči, da na Hrvaško pošlje Daniela Kusimo, nekdanjega vojaka, in Anniko Lehto z ministrstva. Kmalu se izkaže, da izbira Daniela za to nalogo ni bila naključna in da vse poti vodijo k skupini Hamurabijevih angelov - tajni enoti, ki je med vojno na Balkanu v 90. obračunala z vojnimi zločinci in ji je pripadal tudi sam.

Roman, poln akcije, o maščevanju, vojni, mednarodnem kriminalu in ljubezni, zaradi česar ga ne boste mogli prenehati brati.

Hamurabijevi angeli so prvi roman finskega pisatelja Maxa Seecka, ki je ob izidu dosegel izjemen uspeh in bil na Finskem prodan v več kot 40.000 izvodih. Zanj je leta 2016 prejel tudi nagrado za najboljši prvenec na področju finskega kriminalnega romana. Pravice za knjigo so bile prodane že v več kot 40 držav.


Založba Celjska Mohorjeva založba, 2021
Mehka vezava, 350 strani
Mere: 13,0 x 20,0 cm
ISBN: 9789612615550

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.