Žena iz zgornjega nadstropja

Rachel Hawkins

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Spoznajte Jane. Prišlekinja v Birminghamu v Alabami je obubožana sprehajalka psov v soseski Thornfield Estates – zaprti skupnosti, polni športnih terencev in zdolgočasenih gospodinj, kjer nihče ne opazi, če kateri od premožnih strank z mize sune kakšen kos nakita, in kjer nikomur ne pride na misel, da bi jo vprašal, ali ji je zares ime Jane. Sreča pa se ji nasmehne, ko spozna pred kratkim ovdovelega Eddieja Rochestra, najskrivnostnejšega prebivalca soseske.

Njegova žena Bea je utonila v nesreči s čolnom skupaj s svojo najboljšo prijateljico. Njuni trupli sta izgubljeni na dnu jezera. Jane v Eddieju prepozna priložnost – ni samo bogat in čeden, ampak bi ji lahko ponudil tudi varnost, po kateri je vedno hrepenela. Ko pa si začneta Jane in Eddie izkazovati naklonjenost, Jane vse bolj mučijo zgodbe o Bei, ambiciozni lepotici, ki je iz nič ustvarila izredno uspešno podjetje z izdelki z južnjaškim pridihom. Kako bi se lahko ona, preprosta Jane, kosala z njo? In ali lahko osvoji Eddiejevo srce, preden ji na vrata potrka preteklost, njena ali pa njegova?

Žena iz zgornjega nadstropja je napet roman, s pronicljivim humorjem in ženstveno senzibilnostjo. Je brezčasna zgodba o prepovedani ljubezni, usodni privlačnosti in ženi, ki kar noče ostati pokopana. Katera gospa Rochester bo v tem ljubezenskem trikotniku dočakala srečni konec?

Založba Hiša Knjig, Založba Kmš, 2021
Trda vezava, 344 strani
Mere: 14,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617133356

v košarico
Namesto: 33,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.