Z_lomljivo

Tammara Webber

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Bil je izgubljen in sam. Potem je našel njo. In prihodnost se je zazdela krhka kot še nikoli prej ... Tammara Webber, avtorica uspešnice časopisa New York Times Easy, zdaj predstavlja drzen, povsem nov pogled na ljubezen in zakaj ne moremo vplivati na to, v koga se zaljubimo.

Ko je bil Landon Lucas Maxfield otrok, je verjel, da ima popolno življenje. Veselil se je svetle, obetavne prihodnosti — dokler ni družine razklala tragedija, ki je na glavo postavila vse, v kar je verjel. Želel si je le pozabiti preteklost. Ko je spoznal Jacqueline Wallace, ga je obsedla želja, da bi bil tisto, kar dekle potrebuje … A kako preprosto je lahko to za mladeniča, ki je na lastni koži izkusil, da je duša krhka in da lahko v hipu izgubiš vse, kar ti je pri srcu in po čemer hrepeniš?

Založba Hiša knjig, 2022
Trda vezava, 422 strani
Mere: 12,5 x 19,0 cm
ISBN: 9789617133615

v košarico
Namesto: 34,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.