Razmislek : pesmi, elegije, besedila

Reto Walter Brunhart

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Knjiga pesmi, elegij in besedil. Pesmi so lepota razmišljanja, elegije so resnica doživetega, besedilo je tok miselnega procesa. Oblikovali so me številni drugi pisci, kot na primer Rainer Maria Rilke, Joseph Roth in Günter Grass. Ti trije pisatelji so doživeli dramatične osebne in politične spremembe. Tudi mene so s svojimi zelo različnimi kulturami oblikovale države Lihtenštajn, Švica, Avstrija in Nemčija.

Moje osebne spremembe so mi dale veliko in me oblikovale v to, kar sem. Življenje se kaže raznoliko in lepo. Učimo se od drugih, od samih sebe, iz zgodovine in od življenja samega. A vsak človek je samosvoj in ima svoj način razmišljanja. Pisati pesmi, graditi besedila je kot doživetje, temelječe na razmišljanju in svojih življenjskih izkušnjah.

Založba Didakta, 2021
Trda vezava, 137 strani
Mere: 15,0 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-2616014
 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.