Tri sestre

Heather Morris

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
CIBI, MAGDA, LIVIA. Njihova zgodba vam bo strla srce. Njihova pot vas bo navdala z upanjem. Njihovih imen ne boste pozabili. Presunljiv nov roman avtorice knjig Tetovator iz Auschwitza in Cilkina pot, ki temelji na mogočni resnični zgodbi o upanju in preživetju.

Cibi, Magda in Livia še kot deklice očetu dajo obljubo – da bodo ne glede na vse ostale skupaj. Več let pozneje, ko ima Livia komaj 15 let, jo nacisti pošljejo v Auschwitz. Cibi, ki jih ima le 19, se spomni njihove obljube in odide z Livio, odločena, da bo sestro varovala ali pa umrla z njo. Skupaj se trudita preživeti nepredstavljivo krutost in stisko.

Magda pri rosnih 17 letih ostane z materjo in dedkom. Nacisti prihajajo po njene prijatelje, sosede in družino, ona pa se medtem skriva na sosedinem podstrešju in v gozdu. Za nekaj časa se izogne deportaciji, toda kmalu tudi njo ujamejo in jo odpeljejo v taborišče smrti. V Auschwitzu-Birkenauu se tri sestre ponovno združijo in v spomin na očeta sklenejo novo zaobljubo, tokrat druga drugi: da bodo preživele.

Založba Hiša knjig, 2022
Mehka vezava, 448 strani
Mere: 13,5 x 20,0 cm
ISBN: 978-961-71337079

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.