O starših in otrocih

Emil Hakl

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Po praških ulicah se sprehajata dve senci, ki poskakujeta po pločniku v rumeni svetlobi uličnih svetilk, ena visoka in druga kratkonoga, z večno aktovko v roki. Oče in sin merita korake in tketa zgodbe, medtem ko se dan počasi nagiba h koncu. Govorita drug mimo drugega, o vsem in o ničemer, rečeta eno, a mislita drugo, skupek navideznih banalnosti, drobnih zaupnosti, anekdot, spominov in gostilniških opazk pa počasi razkriva tisto, kar je med njima dolgo ostalo neizrečeno.

Konec dneva se sprevrača v večer življenja: navidez lahkotna odisejada po mestnih gostilnah postane tako meditativni proces zbliževanja in dialoško preigravanje večnih tem odraslosti, odgovornosti in skrbi za prihodnost, v katero je vpisana tudi neizbežnost staranja.


Založba Goga, 2021
Trda vezava, 159 strani
Mere: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 9789612773052

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.