Na lovu za očarljivko

Olivia Parker

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Z njo se mu obetajo same sitnosti … Nedotaknjena in lepo vzgojena lady Rosalind je hkrati tudi brezsramna vtikljivka in vohljačka – prav zato si je brat, medtem ko je na poročnem potovanju, ne upa pustiti same doma. Vendar pa Rosalind nobeni ‘varuški’ v obliki nevidnega in nezaželenega varuha ne namerava olajšati stvari in zapriseže, da bo uporabila vse svoje zvijače, da skrivnostnega varuha razkrije in odžene.

Nicholas Kincaid, markiz Winterbourne, je privolil, da bo na skrivaj popazil na prijateljevo ognjevito in trmoglavo sestro, čeprav zaradi njene živce parajoče nagnjenosti k vragolijam kmalu začne dvomiti o svoji odločitvi – in zdravi pameti. Četudi je zavezan pravilom visoke družbe in prijateljstvu z njenim bratom, pa Rosalindina dobrosrčna nrav in čutnost v njem zanetita močno željo, da bi v njenem življenju odigral povsem drugačno vlogo – tako, ki vključuje strast, ljubezen … in neizogiben škandal.

Založba Hiša knjig, 2022
Trda vezava, 315 strani
Mere: 12,5 x 19,0 cm
ISBN: 9789617172911

v košarico
Namesto: 34,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.