Krištof in Marica

Primož Hieng

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Kratki ljubezenski roman Krištof in Marica je, kar je njegova posebnost, pisan v obliki dnevnika. Ta nastaja na domu glavnega junaka in na delovnem mestu glavne junakinje, blagajničarke Mare, ki je ljubkovalno in v Krištofovem srcu preprosto Marica. Sicer je Mara R. Tako piše na označevalni tablici, ki si jo mora Mara pripeti na bluzo, v kateri pride v službo. To je tudi edini podatek, ki ga pozna Krištof, ko se ob nakupovanju v trgovini v velikem nakupovalnem središču nekje v Šiški v Ljubljani zagleda v gospo (recimo) srednjih let, s svetlimi lasmi in lepimi, modrimi očmi ter z lepo urejenimi nohti.

Sprva njegovo osvajanje poteka počasi, ko pa izve, da je Marica poročena in da je njen zakon 'tako, tako', se glavni junak Krištof požene v boj.

Založba Harlekin No.1, 2022
Trda vezava, 103 strani
Mere: 14,6 x 21,5 cm
ISBN: 9789616008587

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.