Darilo Cockleberry Baya

May Nicola

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V tretjem delu se vračajo vsi vaši najljubši prebivalci Cockleberry Baya, vključno z ljubkim jazbečarjem Hot Dogom in njegovim naraščajem.
Rosa Smith je zdaj uspešna lastnica kavarne in si želi ustvariti družino, zato se ji zdi, da je napočil čas, da se poslovi od svoje podedovane Vogalne trgovine. A dobrotnik ji je zapustil tudi zelo pomemben pogoj: trgovine ne sme prodati, lahko jo le preda nekomu, ki si jo res zasluži.

Zato je Rosa v precepu. Kako naj se odloči in kako naj ve, ali bo odločitev prava? Ko se novica razširi, se v zalivu pojavi cel kup prišlekov, ki se ne zdijo vredni zaupanja in njihovi nameni so vprašljivi. Obenem pa iz njenega družinskega drevesa kukajo nove skrivnosti, zaradi katerih se začne novo potovanje skozi nepredvidljive preobrate in življenjske spremembe.
Nicola May je avtorica številnih komičnih romanc, med katerimi je najbolj priljubljena serija o dogajanju v Cockleberry Bayu.

Založba Meander, 2022
Trda vezava, 309 strani
Mere: 13,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617170016
 

v košarico
Namesto: 30,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.