Spolnost in medčloveški odnosi

Izčrpen družinski vodnik
Dr. Richard Walker

Knjiga je še nerabljena! 

Založnik o knjigi:
Izčrpni družinski vodnik, ki obravnava spolnost v vseh življenjskih obdobjih in z vseh vidikov. Posebno pozornost namenja medčloveškim odnosom, spregovori pa tudi o kontracepciji ter zaželeni nosečnosti, rojstvu in starševstvu. Knjiga obravnava spolnost v vseh življenjskih obdobjih – od rojstva, pubertete in srednjih let do menopavze in poznejših let. Njena prednost je v tem, da obravnava vse vidike spolnosti - od telesnega do čustvenega razvoja – in, kar je še posebej dragoceno, tudi druge medčloveške odnose. Staršem svetuje, kako naj o spolnosti govorijo z otroki – odkrito, naklonjeno in brez zadrege. V njej najdemo vse o nosečnosti, rojstvu in starševstvu. Podrobno so opisane prednosti in pomanjkljivosti vseh načinov kontracepcije. Avtor zavrača najbolj razširjene zmote o spolnosti in navaja nova dognanja seksologov. Priročnik vsem družinskim članom pomaga pri koristnih pogovorih o spolnosti, enem najpomembnejših in najlepših področij našega življenja.
 

Založba DZS, 1996
Trda vezava, 320 strani
Mere: 20,5 x 28 cm
ISBN: 8634117987

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lovely Pregnancy 3, glasbeni CD

Sproščujoča in pomirjajoča glasba Raimonda Lapa je namenjena sproščanju nosečnice, prilagojena pa je tudi otroku v materinem telesu.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.