Ti izdam skrivnost? Potem pa pridi malo bližje

Claudia Carroll

Knjiga je še nerabljena! 

O knjigi:
Vicky Harper ni vsak dan mlajša. Še vedno je brezupno samska in soočiti se mora z bolečim dejstvom, da je nazadnje imela razmerje s to izredno izmikajočo se vrsto, spodobnim samskim moškim, veliko prej, preden je predstava Fantom iz opere prišla na Broadway. Ko odkrije starodavno knjigo, ki pravi, da lahko od stvarstva dobiš vse, kar si želiš, … in da moraš za to le prositi, se odloči, da bo resnico preizkusila. Kaj pa ji sicer še ostane – vse drugo je že poskusila in to se zdi tako preprosto; mora se le osredotočiti na to, da svoje najbolj divje fantazije z mislimi spremeni v resničnost. Podobno kot Pollyanna, ampak z magično kroglo 8, hipoteko in veliko vodke.

Založba Meander, 2009
Trda vezava, 324 strani
Mere: 21,5 x 14 cm
ISBN: 978-961-6623-93-3
 

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mamamorfoza ali Sarina popolna preobrazba

Knjiga je še nerabljena!  »Mamamorfoza« je dnevniški roman, klepetava, navihana, bistra, jezična, samoironična in tudi kritična pripoved o metamorfozi mlade ženske v mlado mater. Glavna junakinja je samozavestna in uspešna mlada ženska, ki ima rada partnerja, svoje delo in svoj krog prijateljev. Potem zanosi, mi pa se ji pridružimo v zadnjih tednih nosečnosti, na porodu in v prvem poporodnem obdobju do ponovne vrnitve na delo.

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Markizova nevesta

Knjiga je še nerabljena! Zgodovinski ljubezenski roman izpod peresa Mary Balogh, ene izmed najbolj priljubljenih pisateljic v tem žanru, tenkočutno opisuje pasti ljubezni in odraščanja mladega dekleta, ki se mora še veliko naučiti o ljubezni, prijateljstvu in življenju.

v košarico
Namesto: 26,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,50 €

Vroči diamanti

Knjiga je še nerabljena!  Whitney MacAllister je brezskrbna in bogata lepotica. Douglas Lord pa je prebrisan lopov, katerega slabost so knjige in diamanti. Med begom pred morilci Lord skoči v Whitneyin avto in skupaj zbežita po Manhattnu.Lordu je lepa Whitney všeč in hvaležen ji je, da mu je rešila življenje, vendar ga trenutno najbolj zanima, kako bo prišel na Madagaskar, kjer je še iz časov francoske revolucije, zakopan zaklad. Lord ima zemljevid in hoče najti zaklad...

v košarico
Namesto: 17,65 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Nenavadna bralka

Knjiga je še nerabljena! Šegava novela o angleški kraljici in o tem, kako lahko branje obrne življenje na glavo – izpod peresa enega najbolj cenjenih angleških dramatikov in pisateljev. Bralka iz naslova, res ni navadna – je nihče drug kot Njeno veličanstvo, angleška kraljica, ki se čisto po naključju strastno navduši nad branjem, ko njena psa zaideta v bibliobus, parkiran pred Buckinghamsko palačo.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Dediščina izgube

Knjiga je še nerabljena! Revolucija, ljubezen, veselje in žalost so v Dediščini izgube mojstrsko prepleteni; nasprotje med razvitim in tretjim svetom je v ozadju življenjske usode različnih karakterjev še bolj kričeče; bolečina izgnanstva je prikazana občuteno; izkušnja postkolonialne družbe sodobnega časa pa daje romanu veliko družbeno ozadje. Knjiga je prejela Bookerjevo nagrado.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Naravnost v tarčo

Knjiga je še nerabljena! Ljubezenski roman. Jane  je novinarka, ki piše kolumno za Seattle Times in poleg tega tudi žgečkljivo kolumno za revijo za moške. Kot športna novinarka potuje s hokejsko ekipo in spozna vratarja Luca. Skoraj v trenutku se ji življenje obrne na glavo. Njun odnos je poln vzponov in padcev in počne stvari, ki jih ni počela nikoli.

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €

Pol temni, trilogija Polovično življenje, knjiga 1

Knjiga je še nerabljena! Gre za zgodbo iz temačnega sveta magije, v katerem se za prevlado borijo dobri in zli vešči - beli in črni. Vešči in vešče so na pogled kot ljudje, a živijo hkrati v vzporednem svetu. Imajo zelo različne sposobnosti – »moči«. Med njimi je neusmiljen boj, ki ne pušča ob strani nikogar, niti otrok, ki rastejo v najstnike. Glavni junak Nathan že od malega ve, da je drugačen. Drugačen od sošolcev, pa tudi od vseh v družini.

v košarico
Namesto: 32,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.