Knjiga, ki vam bo spremenila življenje

A. M. Homes

Knjiga je še nerabljena! 

O knjigi:
Medtem ko Richard Novak trguje z delnicami in vrednostnimi papirji iz svojega prelepega doma v Los Anglesu, ne vidi nikogar drugega razen svoje vaditeljice, čistilke in prehrambene svetovalke, ki mu redno dostavlja zaloge makrobiotične hrane z malo ogljikovimi hidrati. Po napadu nerazložljive in mučne bolečine, zaradi katere pristane na urgenci, se Richard spoprijatelji z Ahilom, lastnikom prodajalne krofov. Njegova osamljena rutina je prekinjena, njegova prehrana uničena s sladkimi krofi, začne se Richardovo dramatično čustveno tajanje …


Založba Meander, 2009
trda vezava, 356 strani
Mere: 21,5 x 14 cm
ISBN: 978-961-6623-36-0


 

v košarico
Namesto: 33,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,50 €

Ne spreglejte

Markizova nevesta

Knjiga je še nerabljena! Zgodovinski ljubezenski roman izpod peresa Mary Balogh, ene izmed najbolj priljubljenih pisateljic v tem žanru, tenkočutno opisuje pasti ljubezni in odraščanja mladega dekleta, ki se mora še veliko naučiti o ljubezni, prijateljstvu in življenju.

v košarico
Namesto: 26,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,50 €

Vroči diamanti

Knjiga je še nerabljena!  Whitney MacAllister je brezskrbna in bogata lepotica. Douglas Lord pa je prebrisan lopov, katerega slabost so knjige in diamanti. Med begom pred morilci Lord skoči v Whitneyin avto in skupaj zbežita po Manhattnu.Lordu je lepa Whitney všeč in hvaležen ji je, da mu je rešila življenje, vendar ga trenutno najbolj zanima, kako bo prišel na Madagaskar, kjer je še iz časov francoske revolucije, zakopan zaklad. Lord ima zemljevid in hoče najti zaklad...

v košarico
Namesto: 17,65 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Nenavadna bralka

Knjiga je še nerabljena! Šegava novela o angleški kraljici in o tem, kako lahko branje obrne življenje na glavo – izpod peresa enega najbolj cenjenih angleških dramatikov in pisateljev. Bralka iz naslova, res ni navadna – je nihče drug kot Njeno veličanstvo, angleška kraljica, ki se čisto po naključju strastno navduši nad branjem, ko njena psa zaideta v bibliobus, parkiran pred Buckinghamsko palačo.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ti izdam skrivnost? Potem pa pridi malo bližje

Knjiga je še nerabljena! Vicky Harper ni vsak dan mlajša. Še vedno je brezupno samska in soočiti se mora z bolečim dejstvom, da je nazadnje imela razmerje s to izredno izmikajočo se vrsto, spodobnim samskim moškim, veliko prej, preden je predstava Fantom iz opere prišla na Broadway. Ko odkrije starodavno knjigo, ki pravi, da lahko od stvarstva dobiš vse, kar si želiš, … in da moraš za to le prositi, se odloči, da bo resnico preizkusila. Kaj pa ji sicer še ostane?

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €

Naravnost v tarčo

Knjiga je še nerabljena! Ljubezenski roman. Jane  je novinarka, ki piše kolumno za Seattle Times in poleg tega tudi žgečkljivo kolumno za revijo za moške. Kot športna novinarka potuje s hokejsko ekipo in spozna vratarja Luca. Skoraj v trenutku se ji življenje obrne na glavo. Njun odnos je poln vzponov in padcev in počne stvari, ki jih ni počela nikoli.

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €

Pol temni, trilogija Polovično življenje, knjiga 1

Knjiga je še nerabljena! Gre za zgodbo iz temačnega sveta magije, v katerem se za prevlado borijo dobri in zli vešči - beli in črni. Vešči in vešče so na pogled kot ljudje, a živijo hkrati v vzporednem svetu. Imajo zelo različne sposobnosti – »moči«. Med njimi je neusmiljen boj, ki ne pušča ob strani nikogar, niti otrok, ki rastejo v najstnike. Glavni junak Nathan že od malega ve, da je drugačen. Drugačen od sošolcev, pa tudi od vseh v družini.

v košarico
Namesto: 32,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.