Potovanje v navidezno ogledalo- Arne Hodalič fotografije 1988-2000

Arne Hodalič

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Širok opus ustvarjalnega in nadarjenega svetovno znanega fotografa Arneja Hodaliča, zbran v fotomonografiji Potovanje v navidezno ogledalo, nam ponuja enkratno priložnost za avanturistični skok po neštetih rekah tega sveta, za iskanje potopljenih zakladov, raziskovanje podzemlja, neprehodnih hribov in vlažnih džungel vseh kontinentov, za stik z izgubljenimi civilizacijami ter tujimi kulturami ali pa z napol izumrlimi vrstami redkih živali. Avtor nam z okoli 200 izbranimi fotografijami približa njegova najatraktivnejša potovanja. V knjigi, ki je izšla v slovenskem, angleškem in francoskem jeziku, je približno 50 strani besedila, izbranega iz avtorjevega dnevnika, in drugih besedil, v katerih je opisal najbolj nenavadne kraje. Potopisni utrinki so duhoviti in polni ljubezni do življenja.

Založba Didakta, 2001
Trda vezava, 229 strani
Mere: 30 x 25 cm
ISBN: 961-6363-46-8
Cena: 99,90 €
 

v košarico
Namesto: 99,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.