Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band. Cena za komplet knjige in zapestnice je samo 15 EUR!

Nosečniški koledar od tedna do tedna natančno opisuje dogajanje v telesu nosečnice v posameznih tednih. Avtor je ugledni ginekolog, strokovnjak za perinatalno medicino, mag. Stanko Pušenjak, dr. med., ki je bralcem Mojega malčka dobro znan kot avtor strokovnih prispevkov v naši reviji. Koledar je zato tudi priročnik, ki po tednih pregledno razlaga zdravstveno plat nosečnosti, toda hkrati na svoj značilen topel in humoren način odgovarja na vsakdanja vprašanja in skrbi nosečih parov, kot so, ukrepi pri jutranji slabosti, nihanju razpoloženja, privajanje na vlogo bodočih staršev.

nosecnost_od_tedna_do_tedna.jpgMaja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Bodoči starši, pozor! To je nekaj, kar vas bo navdušilo: novi Didaktin nosečniški koledar od tedna do tedna natančno opisuje dogajanje v telesu nosečnice v posameznih tednih. Avtor je ugledni ginekolog, strokovnjak za perinatalno medicino, mag. Stanko Pušenjak, dr. med., ki je bralcem Mojega malčka dobro znan kot avtor strokovnih prispevkov v naši reviji. Koledar je zato tudi priročnik, ki po tednih pregledno razlaga zdravstveno plat nosečnosti, toda hkrati na svoj značilen topel in humoren način odgovarja na vsakdanja vprašanja in skrbi nosečih parov, kot so, ukrepi pri jutranji slabosti, nihanju razpoloženja, privajanje na vlogo bodočih staršev…
Toplo priporočam!

zapestnica_proti_slabosti_sea_band_01.jpgZapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

Zapestnica Sea-band proti slabosti je primerna za nosečnice, za vse druge odrasle in za otroke.  Deluje proti nosečniški slabosti, na potovanju z avtomobilom, letalom, ladjo, vlakom...pa tudi proti slabosti po porodu, ob bolezni in zaradi stresa.

Opis izdelka:
V priročni plastični škatlici sta dve zapestnici Sea-band – za vsako roko ena. Zapestnica je mehek elastični trak z izboklinico, ki deluje na osnovi akupresure na akupresurno točko P6 na zapestju. Več o delovanju izveste tukaj.



Zapestnica Sea-band je prijazna uporabniku, ker:

- učinkuje brez zdravil, povsem naravno,
- je brez stranskih učinkov,
- je brez roka trajanja oziroma uporabnosti,
- jo lahko uporabimo velikokrat, brez omejitve časa rabe,
- uporaba ni omejena na eno osebo, lahko si jo izmenjujemo,
- je primerna za otroke in za odrasle,
- je majhna, zato jo lahko nosimo v torbici ali hranimo v avtomobilu,
- je na roki nemoteča, pa tudi zadovoljivo lepega videza.

Zapestnica Sea-band je primerna za vse oblike slabosti:
- Pri nosečniški slabosti, ki je spremljevalka kar 80% nosečnosti. Nadomesti uporabo zdravil proti slabosti, ki jih zdravniki v nosečnosti odsvetujejo.
- Pri potovalni slabosti pri odraslih in otrocih.
- Pri postoperativni slabosti, tudi po sredstvih za lajšanje bolečin pri porodu (posledice anestezije ali protibolečinske terapije).
- Pri slabosti zaradi bolezni ali stresa.
- Pri slabosti zaradi kemoterapije.

Zapestnica Sea-band je:
- klinično testirana in je brez stranskih učinkov,
- ima priporočilo zdravnikov in bolnišnic,
- učinkuje takoj,
- enostavna za uporabo,
- se lahko uporablja neomejeno,
- je spravljena v majhni priročni plastični škatlici, da jo imate lahko vedno pri sebi. V škatlici sta dve zapestnici, za vsako roko ena.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.