Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki

Oglaševanje

Vabimo Vas, da oglašujete v reviji Moj malček in na portalu mojmalcek.si.

Revija Moj malček je izjemno primerna za vsa oglasna sporočila, povezana z novorojenčkom in malčkom, otrokovo prehrano in nego ter potrebno otroško opremo, prav tako pa tudi za vsa oglasna sporočila, povezana z zdravjem nosečnic, prehrano in nego bodočih mamic, oblačili za nosečnice in podobno.

Revija Moj malček ima po zadnjih aktualnih podatkih Nacionalne raziskave branosti doseg 65.000 rednih bralcev. Število bralcev revije Moj malček je tako prepričljivo največje med vsemi podobnimi revijami v Sloveniji, primerjava cene oglasa na tisoč bralcev pa pokaže, da je oglaševanje v reviji Moj malček tudi cenovno najugodnejše. 

Cenik oglasnega prostora in oglasne formate v reviji Moj malček in na portalu mojmalcek.si boste našli v spodnjih datotekah.

Pri oglaševanju v reviji Moj malček in pri oglaševanju na spletnem portalu mojmalcek.si se poskušamo kar najbolj približati željam naročnika, zato nas čimprej - brez obveznosti - kontaktirajte za konkretno ponudbo.

Za vse informacije glede oglaševanja v reviji Moj malček in na spletnem portalu mojmalcek.si smo vam na voljo na e-mailu: mojmalcek@infopress.si 
ali po telefonu 01/ 4211 540. 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.