Novice

30 let gledališča Unikat

Gledališče Unikat otroke razveseljuje s predstavami že 30 let. Sedem predstav je imelo več kot sto ponovitev, tri predstave več kot dvesto. Največ ponovitev je imela predstava Od kod si, kruhek?, najdlje pa igrajo predstavo Gremo na vlak – že dvajseto sezono! 

Vse novice

Aktualno

Aktivirani očka na TV Slovenija

Film ozavešča o pomenu dejavnega očetovstva ter s tem spodbuja bolj enakovredno porazdelitev gospodinjskih in skrbstvenih obveznosti med oba starša.

Vsi dogodki
Očetovstvo moškega spremeni

Nekateri moški so boljši očetje kot drugi. Bolj se posvečajo svojim otrokom, pozornejši so do njihovih potreb, bolje se z njimi povežejo in bolj skrbijo zanje. Nekateri drugi pa svojih otrok skoraj ne opazijo. Ali obstajajo kakšni biološki dejavniki, ki bi lahko razložili, zakaj so nekateri moški boljši očetje? Znanstveniki in antropologi so opravili vrsto raziskav, ki so pri moških iskale razlike v ravni hormonov, v seksualni anatomiji in v možganski aktivnosti, ki se aktivirajo ob skrbi za otroka. Kaj vse se spremeni, da moški postane dober oče?

Več »
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.