Novice

Posebna izdaja Novorojenček in dojenček 2018

V reviji Novorojenček in dojenček je vrsta zanimivih člankov o prvih dnevih, tednih in mesecih z dojenčkom.

Vse novice

Aktualno

Dojenčkova teža

Ko se rodi novorojenček, ga v porodnišnici skrbno stehtajo. Novorojenčkova teža je pomemben podatek, ki neonatologu pomaga ustvariti sliko, kakšno je stanje novorojenčka in ali je potrebno zanj še dodatno poskrbeti. Novorojenček, ki ima prenizko težo ob porodu, namreč potrebuje skrbno spremljanje. 
V porodnišnici vse novorojenčke redno tehtajo tudi v prihodnjih dneh. Zato, ker teža pove, ali je dojenje (ali hranjenje po steklenički) dobro steklo ali ne. Težo vašega novorojenčka in dojenčka bosta v prihodnjim mesecih spremljala še patronažna sestra - babica, ki vas bo obiskovala na domu po vrnitvi iz porodnišnice, pa tudi njegov pediater na rednih pregledih novorojenčka, saj mu bo tudi to podatek, ali se dojenček dobro razvija.

Več »
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.