Knjige in CD po zelo ugodnih cenah!

Izberete lahko med novimi in malo rabljenimi knjigami, ki jih bodo veseli vsaki starši. Prav tako pa nismo pozabili na najmlajše, ki bodo uživali ob večernem branju za lahko noč, pa tudi na tiste otroke, ki se že spoznavajo s prvimi črkami.

Vse knjige v antikvariatu so malo rabljene - kot nove, in so na voljo le v enem izvodu!
Za naročilo nad 30 EUR ne obračunamo stroškov pošiljanja!

Antikvariat knjig za otroke

V antikvariatu otroških knjig lahko dobite odlične otroške knjige - skoraj vse so po polovični ceni. Vse knjige v antikvariatu so malo rabljene - kot nove, in so na voljo le v enem izvodu.

Antikvariat knjig za starše in vzgojitelje

Knjige, ki bodo staršem in vzgojiteljem pomagale pri negi in vzgoji otrok, skoraj vse so na voljo po polovični ceni. Vse knjige v antikvariatu so malo rabljene - kot nove, in so na voljo le v enem izvodu!

Antikvariat CD pravljic, pesmic, DVD in iger za otroke

V antikvariatu otroških CD in DVD dobite odlične otroške CDje s uspavankami, pravljicami, glasbenimi pravljicami, pesmicami, instrumentalno glasbo... pa tudi družabne igre. Tudi po polovični ceni. Marsikaj je nerabljeno, drugo je bilo odprto, vendar ne rabljeno. 

Knjige za otroke

Izbirate lahko med novimi knjigami za starše naše založbe, ki izdaja tudi otroško revijo Pikapolonica.

Knjige za starše

Izbirate lahko med novimi knjigami za starše naše založbe, ki izdaja tudi revijo Moj malček.

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.