Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Dagmar von Cramm


Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano. Poleg slastnih receptov jo bogatijo nova spoznanja o zdravi prehrani in poglobljeni praktični nasveti za uvajanje hrane.

velika_kuharica_za_nosecnice_dojencke_in_malcke_2.jpgvelika_kuharica_za_nosecnice_dojencke_in_malcke_3.jpg

Založnik o knjigi:
Ta knjiga vam lahko z novimi spoznanji, s praktičnimi nasveti in kakovostnimi recepti pomaga v času nosečnosti in dojenja ter vse do konca obdobja, v katerem je otrok še malček. Pred vami so nova spoznanja o alergijah in sodobni napotki za njihovo preprečevanje: enoličnost, sterilnost in pozno uvajanje dopolnilne hrane niso priporočljivi - zdaj govorimo o sodobni naravni sproščenosti - otrokov jedilnik je lahko bolj raznolik, priporočljivi so poskusni grižljaji, stikov z domačimi živalmi ne omejujejo več. Dodajamo tudi številne recepte za pripravo kakovostnih in okusnih jedi. V središču sta seveda vi in vaš otrok. Po otrokovem prvem rojstnem dnevu je pametno vpeljati nov ritem - začnejo naj se skupni obroki. Z jedmi, pripravljenimi po receptih za mamo in otroka, naenkrat poskrbite za oba. Za izpolnjevanje vseh svojih nalog namreč tudi vi potrebujete zdravo hrano. Vendar se ne izogibajte skupnim nedeljskim kosilom, družinskim praznikom ali malicam v troje ali četvero. Našli boste tudi recepte za pripravo jedi, primernih za malčke, ki se že plazijo in kobacajo. Ne manjkajo pa niti nasveti za ravnanje z živili, delo v kuhinji in o prehranjevanju nasploh.

Založba: Didakta, 2010
Trda vezava, 190 strani
Mere: 21,5 x 27,5 cm
ISBN: 978-961-261-188-0
 

Save

Save

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.