Antikvariat knjig za otroke

V antikvariatu otroških knjig lahko dobite odlične otroške knjige - skoraj vse so po polovični ceni. Vse knjige so malo rabljene, skoraj kot nove, in so na voljo le v enem izvodu!

Moji smrkastični prijatelji - spominska knjiga

Knjiga je še nerabljena! To je tvoja čisto prava spominska knjiga. Vanjo naj tvoji prijatelji zapišejo svoje podatke in želje. Tako se boste bolje spoznali in se imeli še raje.

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Slaščičarna pri veseli Eli

Knjiga je še nerabljena! Ela obožuje sladkarije – tako se odloči, da bo odprla svojo slaščičarno. Pomagajo ji mamica in očka, babica in dedek, teta ter njeni prijatelji in prijateljice.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Prodam Rozinkota

Knjiga je še nerabljena! Oskar ne prenese več svojega mlajšega brata in sestavi si seznam, na katerega uvrsti več kot deset stvari, ki ga motijo. Na žalost pa je Nora med poletnimi počitnicami v New Yorku in brez nje Oskar ne zna rešiti svoje težave. Še dobro, da sodobna tehnologija pomaga, da so dobri prijatelji kljub vsemu lahko blizu. 

v košarico
Namesto: 20,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Prodaja igrač – Hej, Jaka!

Knjiga je še nerabljena! Jaka prodaja svoje stare igrače, da bi si prislužil nekaj žepnine. Toda ali se bo kaj kesal nad svojo zamislijo, ko bo zagledal druge otroke, kako se zabavajo z njegovimi igračami? 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Gleda kondor avion – brano delo, izbor pesmi Andreja Rozmana Roze

Knjiga je še nerabljena. Ne, podnaslov »brano delo« ni napaka, je le ena izmed duhovitih domislic, po katerih slovi vsestransko nadarjeni avtor, pesnik, igralec, satirik, dramatik... Andrej Rozman Roza. Knjiga ob avtorjevi šestdesetletnici predstavlja njegovo ustvarjalnost v izboru Andreja Koritnika, ki je tudi avtor poglobljene spremne besede, bibliografije in virov.  

v košarico
Namesto: 27,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Nebotičniki, sedite, pesmi Nika Grafenauerja

Knjiga je še nerabljena! Niko Grafenauer, pesnik, prevajalec, esejist in dolgoletni urednik pri založbi Mladinska knjiga, je eden izmed najbolj priznanih in priljubljenih pesnikov za otroke in mladino pri nas. Le kdo ne pozna Skrivnosti in legendarnega Pedenjpeda? Ob njegovem jubileju so ponatisnili zbirko pesmi Nebotičniki, sedite, ki jo bogatijo ilustracije slikarja Matjaža Schmidta.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Pepelka

Knjiga je še nerabljena! Klasično pravljica, ki jo je mojstrsko ubesedil Charles Perrault krasijo ilustracije Roberta Innocentija. Francoski pesnik in pisatelj Charles Perrault je postavil temelje fantazijskemu literarnemu žanru, ki ga danes poznamo kot pravljice. Napisal veliko knjig, vendar mu je nesmrtno slavo prinesla le ena – zbirka pravljic, med katerimi je bila tudi Pepelka.  

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Janko in Metka

Knjiga je še nerabljena! Klasično pravljica, ki jo je mojstrsko ubesedil Charles Perrault krasijo ilustracije Roberta Innocentija. Francoski pesnik in pisatelj Charles Perrault je postavil temelje fantazijskemu literarnemu žanru, ki ga danes poznamo kot pravljice. Napisal veliko knjig, vendar mu je nesmrtno slavo prinesla le ena – zbirka pravljic.  

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ribič in njegova žena

Knjiga je še nerabljena! Klasično pravljica, ki jo je mojstrsko ubesedil Charles Perrault krasijo ilustracije Roberta Innocentija. Francoski pesnik in pisatelj Charles Perrault je postavil temelje fantazijskemu literarnemu žanru, ki ga danes poznamo kot pravljice. Napisal veliko knjig, vendar mu je nesmrtno slavo prinesla le ena – zbirka  pravljic.  

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Futek v Boškariji

Knjiga je še nerabljena! 12 kratkih pravljic pisatelja Marjana Tomšiča je ilustrirala Marjanca Jemec-Božič. 

v košarico
Namesto: 19,98 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Psi pasme grešnega kozla

Knjiga je še nerabljena! Pasma »grešnega kozla« mora prevzeti odgovornost za vse – za prdec, ki prismrdi izpod mize med družinskim kosilom, za strašen nered v vrtni uti, za jajca, ki se razbijejo med raztovarjanjem... Psa v tej zabavni knjigi prideta na odlično poslovno zamisel, da bi postala dežurna grešna kozla za plačilo. 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zgodba o vrani

Knjiga je še nerabljena! Stara indijanska pripovedka pravi, da je vrana, črna in raskavo krakajoča, nekoč bila prelepa, čudovito pisana in blagoglasa ptica. Žalostno je počrnela šele takrat, ko je poletela na nevarno pot, daleč v višave, nad oblake, vse do žarečega sonca, da ga v imenu vseh zaprosi, naj pošlje nekaj toplote živalim na zemljo, sicer bodo umrle v ledeni zimi. Zgodba pripoveduje o pogumu in nesebičnosti.

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Gospa Marija

 Knjiga je še nerabljena! Nekoč je bila gospa Marija učiteljica. Imela je dom. In še prej ljube starše. In sedaj... sedaj ji je ostala le zmečkana fotografija iz srečnih časov. Kadar dežuje, se Marija, brezdomka in čudakinja, zateče pod staro zaveso za tuš, pregrnjeno čez klop v parku, in gleda fotografijo. Želi si, da bi kdo spregovoril z njo, jo objel in pobožal. Nekega dne pa pod njeno zaveso pokuka mala Lucija... 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Lov za zakladom v živalskem vrtu

Knjiga je še nerabljena! Kartonka je »razpiranka« , t.j. slikanica, ki se med obračanjem strani razpre na skoraj dvakrat večjo površino - v plakat. Tema so živali v živalskem vrtu. Vsaka je predstavljena s fotografijami. Nekatere se večkrat ponovijo, otrokova naloga pa je, da jih najde. Pri tem mora dobro opazovati fotografije, primerjati oblike živali in jih šteti.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Kako sta se skušala Butalec in Tepanjčan

Knjiga je še nerabljena! Butalci in Tepanjčani so se vedno kosali v modrosti. Tistega dne je Butalec nesel nekaj v košku, pokritem z listjem, pa si ni mogel kaj, da ne bi izzval Tepanjčana, ali bi on, ki je leščerba modrosti in bakla učenosti, uganil, kaj ima. Če ugane, mu bo dal vse breskve, ki jih nese.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Vsi tukaj, vsi skupaj!

Knjiga je še nerabljena! V času, ko se zgošča nelagodje zaradi tujcev, migrantov in ubežnikov, je ta slikanica, ki otrokom pomaga razumeti razlike in enakosti med ljudmi, zelo dragocena. Ravno prav zabavno in ravno prav resno pripoveduje, da smo vsi ljudje enaki. V nadaljevanju otrokom primerno pojasni številne stereotipe in predsodke do tujcev. Pa tudi, kako jih premagati.

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Svit, krilati konj - Tone Pavček

Knjiga je še nerabljena! Med zadnjimi knjigami, ki jih je napisal Tone Pavček je zgodba o Svitu, žrebičku, ki so mu zrasla krila, in o osirotelem dečku Marku, ki z njim pojezdi čeu ves svet, vse do zvezd. Stkana je iz nežne pravljične preje, ki boža otroško dušo. Zvesta tovariša druži drugačnost, ljubezen, zlato srce, želja po pravičnejšem svetu... 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Nina - pesmi Toneta Pavčka

Knjiga je še nerabljena! Tone Pavček pripoved o Nini začne tako, da se ti stisne srce. Srečno otroštvo se zanjo konča, ko ji nenadoma umre mamica. Deklica na grobu hlipa sedem dni. Potem se odpravi v svet. Na pot življenja jo je poslala materina duša, ki jo tudi spremlja, ko sirotica blodi po svetu. Nekega dne Nina sanja preroške sanje, da se ji bo na koncu razpotij nekaj razodelo. In res...

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Požar

Knjiga je še nerabljena! Slikanica pripoveduje o ljudeh, ki so izgubili dom. Po težkih preizkušnjah si zgradijo novo bivališče in na široko odprejo vrata vsem prišlekom. Presunljiva pripoved, ob kateri se odpirajo pomembne in aktualne teme o sobivanju, strpnosti in drugačnosti.

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zgodbe in nezgodbe

Knjiga je še nerabljena! Lilijano Praprotnik Zupančič – Lipo Prap – marsikdo pozna predvsem po značilnih otroških ilustracijah in po duhovitih otroških knjigah, v katerih je avtorica besedila in ilustracij. Tokrat se predstavlja kot pisateljica, ki se spretno poigrava z besedami, z njihovim pomenom in zvenom. Na primer: nos, ponos, donos, ena kost – enakost, zid – žid, celo – čelo. Besedne igrarije spretno poveže v kratke zgodbice, pesmi, pesmi v prozi... 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kako živijo kačji pastirji

Knjiga je še nerabljena! Pogled na kačjega pastirja, ki se spreletava nad vodo ali nad mokriščem, vzbudi pozornost in očara z lepoto žuželke ter z njeno spretnostjo letenja. Ste vedeli, da se kačji pastirji po našem planetu spreletavajo že 300 milijonov let, pa se bistveno – razen tega, da so sedaj veliko manjši kot nekoč - niso spremenili?

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Kako živijo gosenice

Knjiga je še nerabljena! van Esenko v zbirki Kako živijo odpira pogled na živali, ki jih po videzu poznamo iz svojega okolja, z novega zornega kota. Na čudovitih fotografijah zagledamo gosenice povsem od blizu. Kako so lepe! Pisane, z nenavadnimi vzorci, podobnimi očem kakšne nevarne živali, še bolj nenavadnih oblik, z gubami, oklepi, čeljustmi, izrastki in ščetinami so videti kot pošasti iz nekega drugega sveta. 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Živa in Stiška kneginja

Knjiga je še nerabljena! V železnodobnem naselju nad današnjo Stično je sila živahno. Poglavar tamkajšnjega mesta ženi svojo hčer Viro. Prosti naselju hitijo najimenitnejši snubci tega časa. Vsi si želijo Virine roke, saj poleg ljubezni prinaša tudi mega bogastvo in otipljiv vpliv. Vira se zajde sredi velike preizkušnje, v kateri ji na pomoč priskočita naša junakinja Živa iz muzeja in čedni izdelovalec situl Svit. 

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Če... Nov, osupljiv pogled na velike ideje in številke

Knjiga je še nerabljena! Navdušujoča knjiga govori o težko doumljivih stvareh, o tistem, kar je tako neznansko veliko in ali neznansko staro, da si težko predstavljamo. Na primer vesolje, naš planet, razporeditev svetovnega kapitala, svetovna proizvodnja hrane... Razlage se loti na nov način, tako da vse pomanjša, prenese v domače okolje in ponazori z ilustracijo.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Slovensko-nemški slikovni slovar

Knjiga je še nerabljena! Slikovni slovar za otroke je zastavljen večstopenjsko. Na prvi stopnji se otroci učijo besed s pomočjo zelo prikupnih ilustracij. Na naslednji stopnji besede uporabijo v preprostih stavkih, na tretji, najzahtevnejši stopnji, pa vadijo branje v tujem jeziku, vstavljanje novih besed v stavke in nato še govor - prevajanje in izreko stavkov. Poglavja združujejo 17 sklopov: družina, dom, mesto, šola, pri zdravniku, na tržnici, na kmetiji, v živalskem vrtu... Na koncu sta kazalo besedišča in fonetična abeceda. Slovar lahko odlično dopolnjuje in utrjuje šolsko snov.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Dihurlandija

Knjiga je še nerabljena! Ob široki Reki živijo na eni strani rjavi dihurji, na drugi pa črni. Le redkokdaj slišijo drug za drugega. Nekega dne se na drugi strani prične vojna. Na stotine črnih dihurjev beži, da bi si rešili življenje. Nekaj se jih naseli med rjavimi dihurji. Marsikomu to ni všeč, zato se morajo držati zase in se skrivati. Toda rjavi in črni mladiči se ne zmenijo za barvo dlake. Slikanica otrokom primerno razloži begunstvo. Namigne, da begunci lahko postanemo prav vsi, spodbuja empatijo in nakaže možne poti medsebojnega sodelovanja, ki bo v dobro vseh.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Rdeča ali zakaj zasmehovanje ni smešno

Knjiga je še nerabljena! Rok zardeva. Ja, in? To lahko vpraša le, kdor ni sam občutil, kako je, ko ti vroče zažari obraz, da lahko vsi vidijo, kako se počutiš. Neobzirna, toda nedolžna opazka se počasi v stopnjuje splošno zasmehovanje, ki na koncu prerase v fizično nasilje – Pavle se Roka loti s pestmi. Čeprav marsikomu že dolgo ni več prav, kar se dogaja, se nihče ne upa postaviti zanj. Res ne? Slikanica govori naravnost, a z empatijo. Obrača se na tiste, ki zasmehovanje pričnejo, in na tiste, ki so mu priča, a z molkom pomagajo agresivnežem. 

v košarico
Namesto: 16,09 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zaščitimo ogrožene vrste – Spoznajmo naravo in jo spoštujmo

Knjiga je še nerabljena!  Naš planet je izjemno biološko raznovrsten: cvetlice raznovrstnih barv, drevesa vseh velikosti, rastline, prilagojene različnim podnebnim razmeram, ter osupljive in čudovite živali. Žal številnim vrstam grozi izumrtje. Ginko nam bo predstavil nekaj najbolj ogroženih živali in rastlin na svetu. Nujno je, da jih ohranimo pri življenju, saj so bogastvo, ki ga moramo negovati.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Rumi in kapitan

Knjiga je nerabljena! Slikanica igralke, pesnice in pisateljice Saše Pavček. Barka pluje po sinji morski gladini, na njej so kapitan Adrijan, neustrašna in srčna psička Rumi ter mačja scrkljanka Aba.

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Tri dvoživke - Žaba, močerad, človeška ribica

Knjiga je še nerabljena! V knjigi so predstavljene tri dvoživke, žaba, močerad in človeška ribica, prek zgodbe otroci odkrivajo njihove značilnosti. Besedilo zgodbe odlikujejo številne fotografije in preverjeni podatki, ki bodo navdušili mlade naravoslovce, jim obogatili besedni zaklad, razširili znanje in jim z zanimivostmi v okvirjih spodbudili radovednost. Med besedilo so vpletene strani z igrivimi nalogami, ki vsestransko utrdijo novo znanje.

v košarico
Namesto: 12,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Jaz, Elvis Riboldi

Knjiga je še nerabljena! Elvis zmore v en sam dan stlačiti toliko neumnosti in lumparij, da je resnična zgaga. Zapleta se v težave v šoli, doma, med sosedi in sošolci. Knjiga na izviren način in zelo duhovito predstavi hiperaktivnost in kot kombinacija besedila in stripa zagotavlja dodatno zabavo ob branju. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Škratovile najdejo mamo

Knjiga je še nerabljena! Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. »V našem čarobnem gozdu še nikoli, še v tisoč letih ni bilo nobene mame, tako da ti res ne verjamem, zato… O, porkamalorka! Mama?! O? Pa je res. Mama!« se je zaslišalo nekje od zgoraj. Mama si ni upala dvigniti niti pogleda.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Grdavši in dež

Knjiga je še nerabljena! Grdavši imajo radi dež. Kaj počnejo, kdar sije sonce? Mala Grdobica, ata Grdavš in mama Grduhinja so iz ilustrirane knjige Grdavši tokrat skočili v kartonko, da bi delali družbo najmlajšim.

v košarico
Namesto: 14,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ekodetektivi v Himalaji

Knjiga je še nerabljena! Zgodbico o ekodetektivih v Himalaji je navdahnil rekorder v osvajanju Mont Everesta, najvišjega vrha v himalajskem gorovju - šerpa Apa. Mali detektivi spoznajo šerpo Apa in se se soočijo s taljenjem mogočnih ledenikov. 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Moč Erikove domišljije

Knjiga je še nerabljena! Ko Erik izgubi svojo ljubo igračko, zajčka Robija, dedek nauči Erika uporabljati moč domišljije, da bi našel svojega prijateljčka. In ko Erik začne uporabljati moč svoje domišljije, se začne prava pustolovščina. 

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Moj ljubi Mic

Knjiga je še nerabljena! Lovrov Mic je najboljši muc, kar jih je kdaj bilo. Ampak Mic je že star – in ko umre, Lovro svojega kosmatega prijatelja strašansko pogreša. Lepega dne pa sreča navihanega muca Lumpa… Otroci se slej ko prej srečajo s smrtjo. Kako je, ko jim umre domači ljubljenček, s kakšnimi čustvi se ob tem srečajo in kako jih predelajo.

v košarico
Namesto: 12,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Hišek in Brihta

Knjiga je še nerabljena! Hišek dobiva energijo iz Sončne elektrarne, zato se vedno razveseli, ko se ob sončnem vzhodu spet prične nov dan. Njegov prijatelj Daljnovod pa je tedaj že precej utrujen... Slikanica otrokom primerno razloži in ponazori energetsko tematiko, ki je ne razume dobro niti marsikateri odrasli.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Gibb in ptice – neandertalci v Gibraltarju

Knjiga je še nerabljena! Neandertalci so živeli v Evropi pred več kot 30.000 leti. Kdo so bili? Kako so živeli? Od kod so prišli? Gibb je mlad neandertalec. Njegova družina si išče nov dom in oče izbere Gibraltar. Ves čas jim sledi lačna hijena. V knjigi so štiri strani kratkega opisa življenja, navad in zanimivosti, povezanih z neandertalci. Te so namenjene staršem in učiteljem.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ferrari v tovarni – Igrajmo se

Knjiga je še nerabljena! V tej knjigi aktivnosti najdeš zabavne igrice in barvne nalepke iz sveta legendarnih avtomobilov Ferrari.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ferrari na dirki – Igrajmo se

Knjiga je še nerabljena!Z vezek igrivih nalog otroka popelje v svet legendarnih ferrarijev. V nalogah otrok »vozi« avtomobil skozi labirint čez ovire na cesti, šteje sledi, primerja številke, lepi nalepke, išče skrite predmete, opazuje razlike. Sestavi svoj model avtomobila in na koncu zaigra družabno igro. Zvezek odlikuje likovna podoba, ki otroka popelje najprej v tovarno, kjer ferrariji nastajajo in nato še na tekmovalno stezo.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Medved velikan

Knjiga je še nerabljena! Razburljiva in topla knjiga o medvedji ljubezni in malih junakih. Mali Medo je že pravi velikan! Še posebej kadar sedi na Maminih ramah. Mama lovi ribe, toda Medo se dolgočasi. Odpravi se na pot. Rad bi pogledal, kako živijo ljudje. Čeprav mu je Mama rekla: “Človek ti preluknja kožuh.” Medo se znajde v nevarnosti... 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Jona v stiski / Jonás en apuros, dvojezična slikanica

Knjiga je še nerabljena! Jona si zelo želi čokoladnega jajca, toda njegova mama v slaščičarni nakupuje druge slaščice. Medtem ko se pogovarja s slaščičarko, pa Jonova roka kar sama stisne jajce v žep. Ojoj! Kaj pa sedaj? Dvojezična špansko slovenska slikanica lahkotno in otrokom primerno, toda vsebinsko tehtno, obravnava napačno dejanje in čustva, ki otroka ob tem prevzemajo, na koncu pa nevsiljivo ponudi rešitev. 

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Jona ima veliko težavo / Jonás tiene un problema muy gordo, dvojezična slikanica

Knjiga je še nerabljena! Ko Jona dobi sestrico, se pričnejo njegove težave – vsako jutro ima polulano posteljo. Krive so hude sanje, v katerih se Joni prikaže hudobna čarovnica. Dvojezična slikanica otroka razbremeni občutka krivde in ga opogumi, da lahko premaga svoje težave. Primerna je tudi za dislektike.

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Moj dedek

Knjiga je še nerabljena! Dedek je v tej slikanici prijazen star medved, sivorjav, že skoraj prosojen. Vnuček pa je žareče rdeč medvedek, poln življenja in veselja. Svojega dedka ima zelo rad, čeprav dedek marsikaj pozabi, včasih se kar izgubi, zgodi pa se celo, da vnučka pozabi... Kljub temu pa jima je skupaj lepo. 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Molitvice s stopnic

Knjiga je še nerabljena! Peter Svetina  je napisal zbirko pesmi za otroke, ki imajo obliko iskrenih, duhovitih, ganljivih in nagajivih otroških molitvic. Recimo, da bi bog ali angelček ujel babico, da ne bi padla na ledu, da bi dedi našel očala, da bi teta končno dobila dojenčka... 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Najpogumnejši letalci – Kratka zgodovina letalstva

Knjiga je še nerabljena! Priročnik predstavlja pionirje letalstva, njihov čas, osebnost, življenjepis in dosežke, pa tudi ovire in polomije na poti do uspeha. Začne se z Leonardom da Vincijem, prvim izumiteljem letečih naprav, nadaljuje z bratoma Montgolfierjema, ki sta izumila toplozračni balon... Na koncu vsakega poglavja je kviz za utrjevanje znanja.

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Živali okoli nas – Moja knjiga živali

Knjiga je še nerabljena! Prva knjiga o živalih, ob kateri boste uživali s svojim malčkom. Lepe fotografije bodo spodbujale njegovo domišljijo in bodo neizčrpen vir zabave in pogovorov. Pod vsako sliko je pravilno ime živali, tako da bo vaš otrok lahko obogatil svoj besedni zaklad. 

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

V savani, kartonka razsprostriranka

Knjiga je še nerabljena! Kartonka razprostiranka z 12 ilustracijami, ki jih otrok razprostira eno za drugo in na koncu se pred njim razprostre celotna pokrajina v formatu 80 x 69 cm. Na hrbtni strani ilustracije je besedilo, ki otroka vodi po pokrajini in ga spodbuja k sodelovanju. 

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Šnofijeva druščina 2 – Grintavi gusar, tečna trafikantka in kiparska kanalja, strip

Knjiga je še nerabljena! Šnofi je najbolj carski pes na svetu. A je tudi kavalir in zato mesto na vrhu te lestvice prepušča svoji simpatiji, Kodrlajsasti Pepci. Štirinožca skupaj s človeškima najstnikoma Čopko in Pilkom skačeta iz pustolovščine v pustolovščino in kvarita načrte pritlehnim podležem.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Super potegavščine – Nejc Potegavnik, knjiga 25 potegavščin + sluz + nalepke

Knjiga je še nerabljena! Popoln vodič za nabrite pobaline vsebuje 25 štosov, nalepke in super dodatek – zelen sluzast smrkelj. Postani mojstrski štoser kot jaz, Nejc Potegavnik! Moj vodič je poln potegavščin, s katerimi lahko nagajaš prijateljem, sorodnikom, učiteljem ali komur koli drugemu.  V moji megaknjigi najdeš tudi več kot 200 finih nalepk in potegavščino s sluzastim smrkljem 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ferdo, veliki ptič

Knjiga je še nerabljena! Ferdo je ptič. Velikanski ptič. Prevelik za okolje, v katerem živi. Toda Ferdo svoje drugačnosti sploh ne opazi, še več, s pridom jo uporabi, da z njo pomaga manjšim od sebe... S slikanico, ki svojo zgodbo pripoveduje le skozi podobe, je Andreja Peklar leta 2015 na knjižnem sejmu v Bologni navdušila mednarodno žirijo, ki je Ferda uvrstila med nominirance za nagrado Silent Book Contest. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Roboti – Zelo pametni in zanesljivi pomočniki - Kaj in kako

Knjiga je še nerabljena! Naj gre za vozilo, ki se premika po Marsu, ali robote v morskih globinah – vsepovsod roboti pomagajo kot pridni raziskovalci. Vendar zmorejo še veliko več: robotski ognjevarni gasilci so nemudoma na kraju gozdnega požara, molzni roboti pa poskrbijo za krave v hlevu. Nam bodo roboti kmalu pomagali tudi doma? V knjigi najdeš vse odgovore na vprašanja o robotih! 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Na ranču veranda

Knjiga je zelo dobro ohranjena. Sedmošolec Danijel živi kot rejenček v manjšem kraju blizu Ljubljane. Ker je njegova rejnice že v letih, doma nimajo kmetije, zato rad pomaga pri sosedih. Tam živi njegova simpatija, Tina, deklica, ki je prav tako v reji. Nekega dne pridejo po deklico ljudje iz mesta, ki jo želijo posvojiti... 

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Vulkani – Vznemirljivo popotovanje v svet pretresljivih naravnih katastrof, ki jih povzročajo vulkani

Knjiga je še nerabljena! V knjigi so prikazani temeljni procesi v notranjosti Zemlje, zaradi katerih prihaja do vulkanskih izbruhov. 

v košarico
Namesto: 12,30 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Lihožerci za vedno

Knjiga je še nerabljena! Pazite na svoje nogavice! Lihožerci so znova med nami. Hihitek in Ramzes se iz Afrike srečno vrneta s Kawo in Bunko, a njihove dogodivščine še zdaleč niso končane. Kawa skrivnostno izgine in zdi se, da jo je odpeljal nevarni Kudla Razparač. Je možno, da obstajajo še nevarnejši lihožerci od Kojotov? In to v naših krajih? Kdo para nogavice in zakaj?

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Vse moje skrivnosti

Knjiga je še nerabljena! Odlična knjiga za fante in vse njihove skrivnosti! V njej bodo našli: ogabna dejstva, super igre, skrivno abecedo in veliko prostora za pisanje, risanje in največje skrivnosti! Knjigi je priložen tudi poseben svinčnik za pisanje skrivnosti.

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Jabolčni kolač in baklava

Knjiga je še nerabljena! Tudi ko začne 11-letna Lejla hoditi v šolo v Nemčiji, mora pogosto misliti na svojo domovino. Le oreh ima pri sebi za spomin. Ko Lejla oreh izgubi, se ji podre svet. K sreči njen sošolec Max napne vse sile, da bi ji pomagal… Zgodba o čudovitem prijateljstvu.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Živali v džungli

Knjiga je še nerabljena! Knjiga spodbuja otroka k spoznavanju novih besed, opazovanju in prepoznavanju živali na slikah.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Škratovile ujamejo lovca

Knjiga je še nerabljena! Škratovile niso običajne vile. Škratovile tudi niso škratje. Škratovila se rodi, ko se srečata vila in škrat in se zaljubita. 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Sadje z naše ladje – pesmi Anje Štefan

Knjiga je še nerabljena! Pesnica, pisateljica in pripovedovalka ljudskih pripovedi Anja Štefan in slikarka Jelka Reichman sodita med najboljše in tudi najbolj priljubljene sodobne slovenske avtorje za otroke. Ta zbirka pesmi vas bo popeljala v svet otroške igre, radovednosti in veselja.

 
v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Darilo za Božička, slikanica + darilna škatlica

Knjiga je še nerabljena! Božiček nocoj vsem deli darila. Kdo pa bo obdaril Božička? Božični večer je in medvedek Tomi komaj čaka, da bo dobil darila. Nenadoma pa se nečesa spomni … V knjigi je vse za izdelavo darilne škatlice za Božička.

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Pepelka – Pred davnimi časi

 Knjiga je še nerabljena! »Poročil se bom z lastnico tega ČEVELJCA,« je odločno naznanil zaljubljeni princ.

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Od pike do pike od 6 let

Knjiga je še nerabljena! Otroci sledijo številkam in vlečejo črto od pike do pike. Tako ustvarijo čudovite slike: velikanske dinozavre, ljubke princeske, hitre avtomobile in še veliko drugega! Primerno za otroke od 6 let naprej.

v košarico
Namesto: 4,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Rdeča kapica - pred davnimi časi

Knjiga je še nerabljena! »NE BOM SE USTAVLJALA, šla bom naravnost tja, držala se bom poti, previdna bom.«

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Iskanje pozabljive Dory, zvočna knjiga

Knjiga je še nerabljena! Zaplavaj z Dory in ji pomagaj domov! Prisluhni 7 zvokom iz risanke!

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Sploščeni zajec

Knjiga je še nerabljena! Pes in podgana na cesti zagledata sploščenega zajca. Kaj naj storita? Naj gresta samo mimo, kot da se ni nič zgodilo? Sploščeni zajec je zabavna slikanica o vprašanjih življenja in smrti s sočutnim tonom - in presenetljivim obratom.

v košarico
Namesto: 20,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Čudežna bolha Megi in kobila Rika

Knjiga je še nerabljena! Romanca, ki se je zelo bala konjev, se je s pomočjo konjarke Nataše spoprijateljila s čudovito kobilo Riko. Skupaj s sestro Jasno sta si zaželeli, da bi bila samo njuna. Žal pa je prišlo do hudega zapleta, zato je na pomoč priskočila prijazna, predvsem pa čudežna bolha Megi.

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Strela, grom... in elektrika – Kako je Modrin odkril elektriko

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Ježek je namenjena najmlajšim. Primerna za začetno samostojno branje, napisana je z velikimi tiskanimi črkami. Izobraževalna zgodba, v kateri nastopi palček Modrin, ki se neke noči znajde sredi nevihte in hiti v varnost svojega doma. Zaradi močnega grmenje in bliskanja zmanjka elektrike. Modrin uporabi baterije in akumulatorje in tako razloži, kje je elektrika lahko shranjena.

v košarico
Namesto: 8,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Švrk in preizkusi za policijske pse

Knjiga je še nerabljena! Švrk hoče biti policijski pes. Pogumen je, bister in super hiter, toda Švrk ni videti kot policijski pes. Iz njegove družine prihajajo psi za razstave in psi družabniki, ne pa delovni psi. Švrk hrepeni po pustološčinah in trdno je odločen, da se bo preizkusil na Mestni policijski postaji Sončendol.

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Lisice ne lažejo

Knjiga je še nerabljena! Pes iz letališke varnostne službe sporoči, da so vsi leti nepreklicno odpovedani. In tako obsedijo opica, gos, tiger, panda in dve povsem enaki ovci v dolgočasnem letališkem salonu. Zdi se, kot da ni na vsem letališču razen njih prav nikogar. Nenadoma pa se pojavi zver z ognjeno rdečo dlako in se predstavi kot lisica. Z njo živali končno doživijo nekaj zabavnega... 

v košarico
Namesto: 18,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Lisica išče vest

Knjiga je še nerabljena! Kaj je pravzaprav vest? Veverica govori, da nas spremlja na vsakem koraku in da je z nobenim zdravilom ni mogoče pozdravit. Lisica jezika, da jo opeče lahko samo kopriva, da je vse ostalo larifari, ... Kako modrujejo druge živali in ali bo lisica na koncu odkrila neprecenljiv dragulj-svojo vest? 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Psiček iz megle

Knjiga je še nerabljena! Otroška pravljica Psiček iz megle, avtorja Boruta Gombača, je domišljijska pravljica, ki govori o psičku, ki se je nenadoma pojavil sredi mestnega križišča in to prav v trenutku, ko je mesto zajela gosta megla, do so zadremali celo semaforji.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Sofija in Srečko

Knjiga je še nerabljena! Sofija je prijazna mala bolha. Od zgodnjega otroštva lepo skrbi za svojega psa Srečka. Po navadi bolhe in psi niso najboljši prijatelji, a v njunem primeru to vsekakor ne drži. Ko pa Sofija nekega dne zagleda mačka, se vse postavi na glavo...

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Morje - Pustolovec

Knjiga je še nerabljena! Pustolovec nas bo popeljal v globine in plitvine svetovnih oceanov in morij. Spoznali bomo, kako so oceani nastali in kako se spreminjajo. Podali se bomo po poteh neustrašnih raziskovalcev morij in ugotovili, kakšno bogastvo življenjskih vrst se skriva pod morsko gladino, od plitvin do morskih globin, kamor ne seže več niti žarek svetlobe. 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Spoznaj – Hišni ljubljenčki

Knjiga je še nerabljena! Ta čudovito ilustrirana knjiga te bo veliko naučila o hišnih ljubljenčkih. V njej je obilica zanimivih podatkov, na koncu pa tudi kviz, da preveriš svoje znanje. 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Srečkov kovček

Knjiga je še nerabljena! Kovčki so fantastična iznajdba!Z njimi hodimo na počitnice, potovanja, vanje lahko spravljamo snežne krogle, razglednice, igrače in še veliko lepih stvari. Ste vedeli, da obstajajo tudi kovčki, ki rasejo kar sami od sebe in so vse težji in težji, da jih je že kar težko vleči s sabo?Ravno tak je bil Srečkov kovček, dokler… 

v košarico
Namesto: 20,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Poletje pod lastovičjim zvonikom

Knjiga je še nerabljena! Ko v obmorskem mestecu ura v zvoniku nekega dne ne zbudi prebivalcev, gre vse narobe. Še dobro, da je med njimi tudi trojica Luka, Srečko in Tine, ki pokaže nekaj detektivske žilice. In še dobro, da jim na pomoč priskoči Martina, čeprav enega od njih tudi malo zmeša. Poletje bo zabavno!

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Greta in Cirkus Simba Jo-Jo

Knjiga je še nerabljena! Greta nepričakovano izve, da bo morala prvič ponavljati razred. Žalostna je, a tudi zaskrbljena: le kaj bodo rekli njeni starši? Po koncu pouka zato Greta brez cilja blodi po mestu in naleti na skrivnostni Cirkus Simba Jo-Jo, kjer si najde najbolj neverjetne prijatelje. Z njihovo pomočjo njen neuspeh ni več strašen. 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ime mi je Skywalker

Knjiga je še nerabljena! Nagrada Zlata hruška! Nasproti Raquelinega stanovanja so odprli ogrmono nakupovalno središče, kamor vsak dan pride veliko ljudi. Nihče pa ne opazi moža, ki stoji pred vrati trgovine. Videti je, da je neviden. A Raquel odkrije njegovo skrivnost: ime mu je Skywalker in prihaja z drugega planeta. 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Vse je mogoče

Knjiga je še nerabljena! Nekega dne vzgojiteljica v vrtcu otrokom sporoči veselo novico, da bodo naslednji dan pripravili družinski zajtrk, na katerega so povabljeni tudi starši in sorojenci. Katjuška se razžalosti, ker nima ne bratca ne sestrice. Vzgojiteljica ji skuša pomagati, vendar zaman. Prava pomoč pride šele ponoči, ko Mesec potrka na njeno okno in jo posuje z mesečevim prahom

v košarico
Namesto: 18,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Xola in teta iz Amerike

Knjiga je še nerabljena! Xola je psička, ampak njen človek Grogo se strinja, da ni njen »lastnik«. Ko nekega dne Grogo napove obisk tete iz Amerike, se Xola hudo prestraši, da bo spremenila domači red. Zabavna zgodba pripoveduje, kako težko je biti toleranten in čemu se dogovorimo za pravila, ki lajšajo sobivanje. 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Skrivni gozd, pesmi za otroke

Knjiga je še nerabljena! Zbirka iskrivih pesmi o prebivalcih skrivnega gozda je ritmično in vsebinsko dodelana ter polna humorja. Domiselne ilustracije, ilustratorkin prvenec, se čudovito ujemajo s pesniškim besedilom in krasno vizualizirajo pisateljevo vizijo skrivnega gozda. 

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

To je žoga

Knjiga je še nerabljena! To je žoga, piše na naslovnici knjige, puščica pa kaže na kocko. Zdi se kot šala, toda knjiga s šaljivimi izzivi otroke vabi k govoru, k pogovoru, k razmisleku, osredotočenemu poslušanju, formuliranju misli in argumentiranju. Vmes pa bo zelo veliko smeha.

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Živali na kmetiji, kartonka + sestavljanka

Knjiga s sestavljanko je še nerabljena! Sestavljanka prikazuje živali na kmetiji z nekaj stavki in s fotografijami. Malčki pa se bodo s kartonko lahko tudi poigrali, saj se ilustracije lahko razstavi v 3 sestavljanke s 6 velikimi kosi, ki so primerni že za majhne rokice in nespretne prstke.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Igre 2018 ● Pikapolonica ● Od 3. leta dalje

Revija je še nerabljena. Revija Igre je pnamenjena otrokom od 3. leta dalje. V njej so zabavne, a poučne igre, v katerih se otroci spoznavajo z oblikami, črkami in številkami.

v košarico
Namesto: 3,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,50 €

Sedem mičnih, jezičnih, junaških - igrice za oder in druge veselice

Knjiga je še ne rabljena! Sedem kratkih iger Marka Kravosa za otroke - za oder in druge veselice.   

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Možicelj (igra) – Enodejanka v osmih prizorih

Knjiga je še nerabljena! Dramsko besedilo je igra za osnovnošolce v prvi triadi, pa tudi za mlajše otroke. 

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Drama v avtobusu - Zbirka Sanjski prividi, 1. knjiga

Knjiga je še nerabljena! Trinajstletni Sam sanja o katastrofi, ki se je zgodila na avtobusu, polnem ljudi, ki se zjutraj odpravljajo v službo, in otrok na poti v šolo. So njegove sanje »navadne« sanje ali je v njih nekaj več, kar mora Sam šele odkriti? 

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kam je izginil Tian?

Knjiga je še nerabljena! Enajstletna Naja, ki je navdušena nad računalniki, se znajde na počitnicah pri babici in dedku na deželi. Spoprijatelji se z dvanajstletnim Tianom, ki živi v hišici na drevesu in večino časa prebije v drevaku na Ljubljanici. Obisk pri profesorju fizike jima razjasni nenavadne dogodke, ki se dogajajo na bregovih reke, a hkrati ugotovita, da je profesorjeva samotna graščina v gozdu povezana s temačno skrivnostjo ... 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Angleško –slovenski slikovni besednjak, knjiga + elektronski svinčnik

Knjiga je še nerabljena! Angleško-slovenski slikovni besednjak je odlična knjiga za začetno spoznavanje angleščine, saj združuje igro in učenje. Elektronski svinčnik bo še pospešil učenje, saj bo otrok z njim takoj preizkusil, ali je pravilno odgovoril na zastavljena vprašanja. Z opazovalnimi in asociativnimi igrami se bo zamotil ure in ure. 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Jaz, Elvis Riboldi, in kitajska restavracija

Knjiga je še nerabljena! Elvis je navihan in radoživ fant, za katerega se izkaže, da je hiperaktiven. Torej obstaja razlog za njegovo nenavadno obnašanje! Okolica ga zdaj lahko boljše razume in mu pomaga (no, nekaterim se še vedno zdi preprosto nevzgojen in nemogoč). Knjiga na izviren način in zelo duhovito predstavi hiperaktivnost in kot kombinacija besedila in stripa zagotavlja dodatno zabavo ob branju. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Švrk in reševanje na pasji akademiji - Prigode pasjega policista

Knjiga je še nerabljena! Švrk začne izobraževanje za policijskega psa pod krinko. Preizkusi za policijske pse so bili zahtevni, pasja akademija bo še zahtevnejša, Švrk in njegova nova prijateljica Žuža Žur pa sta dobila še posebno detektivsko nalogo. Precej psov pripravnikov se je namreč že poškodovalo med pasjim treningom, zato so bili poslani domov. 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Peter in čudežni rdeči kos Janez

Knjiga je še nerabljena! Paštetožeru Petru pot prekriža čudežni rdeči kos Janez, s katerim se podata na pravo pustolovščino, pridružijo se še pretepaška (a prijazna) tajnica, popackan (a postaven) policist ter pregnani pisani ptiči. Ne verjamete? No, pokukajte med platnice. Zabavna pripoved o čudežnem kosu Janezu je obarvana s kančkom nonsensa in absurda.

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Alica v nori deželi

Knjiga je še nerabljena! Če mislite, da je Alica potem, ko se je vrnila iz Čudežne dežele, uživala v dolgočasnih dneh navadne deklice, ki pridno hodi v šolo, se motite. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Velika packarija

Knjiga je še nerabljena! Zuk, neverjetni izumitelj je iznašel čudovito napravo ... S pomočniki je vse lažje, če ti le zadeva ne uide izpod nadzora ... 

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Živalski prijatelji – Igraje se učimo, 4-6 let (muca)

Knjiga je še nerabljena! Knjižica z različnimi zabavnimi in didaktičnimi nalogami – za starostno skupino od 4 do 6 let.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Živalski prijatelji – Igraje se učimo, 4-6 let (kuža)

Knjiga je še nerabljena! Knjižica z različnimi zabavnimi in didaktičnimi nalogami – za starostno skupino od 4 do 6 let.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Živalski prijatelji – Igraje se učimo, 5-7 let (levček)

Knjiga je še nerabljena! Knjižica z različnimi zabavnimi in didaktičnimi nalogami – za starostno skupino od 5 do 7 let. 

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Škratovile udomačijo samoroga

Knjiga je še nerabljena! Gozdovi Čarodola so polni pravljičnih bitij, redno pa ga je obiskoval tudi samorog. Seveda so škratovile vedele za samoroga in samorog je vedel za škratovile. Nemara se jih je ravno zato izogibal. Nekega dne pa se škratovile odločijo, da bodo samoroga udomačile…  

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Garmannovo poletje

Knjiga je še nerabljena! Stian Hole je ustvaril nepozaben in ljubezniv lik dečka, ki razmišlja o življenju in smrti, začetkih in koncih, strahu in pogumu. Za slikanico Garmannovo poletje je avtor leta 2007 prejel eno najprestižnejših nagrad za otroško literaturo Bologna Ragazzi.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Vprašanja iz kopalnice

Knjiga je še nerabljena! Slikanica prinaša igrive odgovore na vsa vprašanja, povezana s kopalnicami, stranišči in osebno higieno, skozi zgodovino in vse do današnjih dni. Opozarja pa tudi na dejstvo, da je količina vode, s katero je skrb za higieno neločljivo povezana, omejena, da moramo skrbeti tako zase kot za planet.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Skrivnostni gozd

Knjiga je še nerabljena! Trije prijatelji Ruta, Oskar in Veno zaidejo v skrivnostni gozd, ker sledijo neznanemu živalskemu oglašanju. Njihov sprehod skozi gozd čaka veliko barvitih in zanimivih dogodivščin. 

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Pravljica o Dravi, ljudska pravljica

Knjiga je še nerabljena! Saša Pergar je priredil tisočletja staro ljudsko pravljico, ki pripoveduje, kako so se ljudje ob Dravi, ki so živeli le od ribištva, naučili gojiti žitarice. Velike tiskane črke, primerno za prvo branje.  

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Čudežni gumb

Knjiga je nerabljena! V lepi hiši, sredi najbolj dolgočasne ulice malega mesta, živi radoveden in nemiren fant po imenu Jaka. o poletje je bilo puščavsko vroče in počitnice so se vlekle za umret, saj so vsi njegovi prijatelji odšli nekam čofotat. Nemadoma je mir male ulice zmotil zvok motorja. Skrivnostni tovornjak je ugasnil luči in našemu junaku nikoli več ne bo dolgčas. 

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

To ni papagaj!

Knjiga je nerabljena! Lina in njeni starši si za domačo živalco izberejo papagaja. Hišnega ljubljenčka, ki bo govoril! A ptič niti čivkne ne, naj se starši še tako trudijo. Lina ve, zakaj ne, ampak ... Ko bi le odrasli poslušali otroke! 

v košarico
Cena: 19,95 €

Ne liži te knjige*

 Knjiga je nerabljena! Genialno preprosta, zabavna in interaktivna slikanica, ki hkrati otrokom predstavi čuden, neviden svet mikrobov, ki jih obkroža, staršem pa ponuja možnost pravega načina komuniciranja z najmlajšimi.

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Zbiralec podob

Knjiga je nerabljena! Zgoda o idilični vasici, zlobnem čarovniku, starodavnem uroku. Ali bo lahko mala, pogumna Lili vasici vrnila mir in veselje?

 

v košarico
Namesto: 23,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Kje živijo živali

Knjiga je nerabljena! Ajda in njen bratec bor sta zelo radovedna otroka. Pridruži se jima na pustolovščini in odkrij odgovore na številna vprašanja. Na koncu knjige je vodnik za starše z veliko zanimivimi podatki. 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Vreme in letni časi

Knjiga je nerabljena! Ajda in njen bratec Bor sta zelo radovedna. Pridruži se jima na tej pustolovščini in odkrij odgovore na številna vprašanja, ki si jih morda postavljaš tudi ti. 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Klemen, Mija in nova hiša

Knjiga je nerabljena! Predstavljajte si veliko hišo, dva otroka, ki se igrata zgodbo o treh prašičkih ter ogromen kup kartonskih škatel in lahko ugotovite, da so prijatelji tisti, ki iz hiše naredijo dom. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zoja in Belka

Knjiga je nerabljena! Vsem mojim kosmatim prijateljčkom in vam, ki jih imate radi, hvala. In knjižnicam, kjer se dogaja čisto prava čarovnija. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Neskončno te imam rada!

Knjiga je nerabljena! Kako velika je mamina ljubezen?

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Čudežna bolha Megi in zlati ribici Darja in Ivo

Knjiga je nerabljena! Ste že kdaj videli zlato ribico plesati? To je počela Darja Srčica. Postala je slavna, Ivo pa je od vsega blišča skoraj umrl. Še dobro, da je čudežna bolha Megi vedno blizu … 

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Jelenčkov prvi let, knjiga z naprstno lutko

Knjiga je nerabljena! Severni jelenček vznemirjeno pričakuje svojo prvo vožnjo s sanmi. Ali bo Božiček zadovoljen z njim, ko bosta za božič hitela okoli sveta in delila darila?

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Božičkov delovni večer, knjiga z naprstno lutko

Knjiga je nerabljena! Božiček je že pripravljen na božič, a s čim naj se zaposli do takrat, ko bo napočil čas za razdelitev vseh daril?  

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Skokomavh

Knjiga je nerabljena! Škrat Skokomavh se noče umivati, zato je umazan in zanemarjen. Nekega dne v ogledalu prestraši samega sebe… 

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Kaj se skriva očku v bradi?

 Knjiga je nerabljena! Kaj se skriva očku v bradi? Kdo med dlakami čepi? Brundajo medvedki mladi v njej, kot da nekdo smrči?

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Plah, plašen, najplašnejši Tapatapata - O zajcu, ki se je postavil zase

Knjiga je nerabljena! Zajec Tapatapata je bil ljubek zajec. Vsi v njegovi soseski bi ga morali imeti radi. Toda ker je bil plah, so iz njega brili norce.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kuža Luža

Knjiga je nerabljena! Prikupna pravljica o kužku, sporoča, da »lepa beseda lepo mesto najde«, ter da so »lastna spoznanja najdragocenejša«, glavno sporočilo pa pravi, da je »bolje priti do spoznanja pozno kot pa nikoli«. 

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Čopko - Izgubljeni raček se zaljubi

Knjiga je nerabljena! Pozimi račja družina odleti na jug in pusti Čopka za sabo, mali junak, pa spozna svojo družico in si ustvari nov dom na najbolj neverjetnem mestu. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Malo letalo, knjiga + igrača + igralna podloga

Knjiga je nerabljena! Knjiga z igračko in igralno podlogo. Danes ima malo letalo veliko dela, pomagajo pa mu lahko tudi male ročice. Navij igračko, jo položi na stezo v knjigi in opazuj, kako se letalo poda na pot! 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Zmaji na poti

Knjiga je nerabljena! Celovški zmaj čarobno oživi. Prestraši se, da so zmaji izumrli in s fantom – novim prijateljem, ki ga potolaži -, odleti iskat še druge svoje vrste.  

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Drevo – Majhna zgodba o velikih stvareh

Knjiga je nerabljena! Neke noči divja nevihta uniči vse, kar mlado drevo pozna in naenkrat se znajde nezaščiteno in samo. A medtem ko raste, drevo postopoma spoznava, da vsak konec pomeni tudi nov začetek. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ponikalnice – Petinsedemdeset ugank in ena ugotovitev

Knjiga je nerabljena! Zbirka 75 ugank Miroslava Košute.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Medved zobozdravnik

Knjiga je nerabljena! Medved Kratkodlaki zna priskočiti na pomoč malim gozdnim živalim, pa tudi volku ali celo tigru, ko se jim po nerodnosti odlomi zob ali je treba omiliti zobobol.  

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Gremo v vesolje, knjiga razprostiranka

Knjiga je nerabljena! S kartonko bodo najmlajši podoživeli čarobno potovanje v vesolje z raketoplanom in odkrivali skrivnosti, ko bodo razprostirali stran za stranjo. Na koncu se pred njimi razprostre prizor iz vesolja.  

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Princ Lenzelo in Travnati oblak

Knjiga je nerabljena! Knjiga o sanjskem potovanju, na katerem glavni junak spozna, da cilj ne bo tak, kot pričakuje, če bo počel zgolj tisto, kar hoče in se mu zljubi. 

v košarico
Namesto: 17,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Deklica z rožicami – Dajmo, dekleta

Knjiga je nerabljena! Lenkina mama in očim načrtujeta poroko, kjer bo imela Lenka čast igrati vlogo deklice z rožicami! Toda tam bo še ena deklica z rožicami... 

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Bevskanje za bagel kruhke

Knjiga je nerabljena! Šoni nekega dne popiha lastnicama Juliji in Lari. Kmalu spozna Biserko, gospodarico bagel kruhkov, ki jo obsipa s številnimi čudovitimi priboljški.

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

O dušici majceni, ki ni smela v nebesa- Fran Milčinski

Knjiga je nerabljena! Pripovedka o upanju , boju za obstoj in odrešitev. Pretresljivo, presenetljivo aktualno in neskončno čarobno. 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Zlata hruška - Fran Milčinski

Knjiga je nerabljena! Zimzelena, slikovita, humoreskna povestica o iskanju obljubljenega sadeža, ki ga obeta poletje.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Čriček Črniček

Knjiga je nerabljena! Čriček Črniček spozna, da je lahko z malo truda vsak v nečem uspešen. 

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Prvi april

Knjiga je nerabljena!  Zajca Skoka vsako leto prvega aprila prijatelji potegnejo za nos. 

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Super!

Knjiga je nerabljena! Gloria in Ray se podata na lov za veseljem. Pridružijo prijatelji, skoraj vsi otroci, še celo živali iz dublinskega živalskega vrta.

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Učiteljica

Knjiga je nerabljena! Zabaven in razposajen potret učiteljic. Pozorno jo preberite in poglejte – gotovo boste v njej našli tudi svojo. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Na begu

Knjiga je nerabljena! Deklica zbeži iz ljubega domačega okolja, kjer zaradi vojne ni več mogoče živeti. Nazadnje najde deželo miru. 

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Nosorog prihaja

Knjiga je nerabljena! Nosorog bi bil rad lahek kot ptič, mali ptič pa si želi trdnosti nosoroga.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kralj z umazanimi nogami

Knjiga je nerabljena! Kralj bi bil najbolj srečen kralj, če se ne bi bilo treba umivati. Tega res ni maral, umil se ni že vse leto!  

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Oliver in medved

Knjiga je nerabljena! Oliver se na vse pretege trudi, da bi se Medved igral z njim, a Medved je popolnoma zatopljen v svojo knjigo.

 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Objemi me, prosim

Knjiga je nerabljena! Očka medved in sinko medvedek sta se nekega jutra odpravila skozi gozd in spotoma objela vse, ki sta jih srečala.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Čebelji panj, knjiga z modelom čebeljega panja

Knjiga je nerabljena! Pokukajte v notranjost čebeljega panja in poglejte, kaj počnejo čebele.

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Mravljišče, knjiga z modelom mravljišča

Knjiga je nerabljena! Pokukajte v mravljišče. Kaj se v njem dogaja?

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Kaj storiš s priložnostjo?

Knjiga je nerabljena! Kaj lahko postanejo priložnosti? Nova prijateljstva, vznemirljive možnosti, drzna odkritja?

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Kje je moja mami? Na kmetiji, kartonka z okenci in drsniki

Knjiga je nerabljena! Pomagaj mali ovčki poiskati njeno mami. 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Moje živali, kartonka z očmi za 12+ mesecev

Knjiga je nerabljena! Katera žival se skriva v grmovju? Kje je mala opica? 

v košarico
Namesto: 5,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Švrk in tat s pasje razstave

Knjiga je nerabljena! Švrkovo srce pospešeno utripa. Na zadnjih treh pasjih razstavah so ukradli tiaro za zmagovalca! 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Pasji mož

Knjiga je nerabljena! Se spomnite znamenitega kapitana Gatnika,Grega in Klemna? Tokrat sta ustvarila najboljšega policaja s pasjo glavo.

 

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pod svobodnim soncem ● Pr(a)ve

Knjiga je nerabljena! Dr. Igor Saksida je skrajšal znameniti roman Frana Saleškega Finžgarja.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Mira in Martin

Knjiga je nerabljena! Zgodba o odraščanju, o občutljivem in pogumnem dekletu, ki počasi stopa iz varnega otroštva v svet, med vrstnike in odrasle. 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Matic in Meta za ohranitev planeta

Knjiga je nerabljena! 15 zgodbic, 15 izredno pomembnih ekoloških problemov, številni praktični nasveti za ohranitev našega planeta.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Drevo

Knjiga je nerabljena! Bob si večkrat ogleduje drevo v daljavi. Rad bi vedel, kaj je za njim, a si ne upa tja. 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Mali kuža, velika kartonka z ročno lutko

Knjiga je nerabljena! Mali kuža je izgubil svojo pikasto žogo! 

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Medvedek za lahko noč, velika kartonka z ročno lutko

Knjiga je nerabljena! Čas je za posteljo, vendar Medi sploh še ni zaspan!

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Sesalci • Svet čudovitih bitij, zbirka zanimivosti + sestavljanke • prilepke • plakat

Knjiga je nerabljena! Izjemne ilustracije in verodostojni podatki. Zanimiva dejstva so umeščena med zabavne naloge.

v košarico
Namesto: 12,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

S tačko v tački

Knjiga je nerabljena! Miki, mala morska vidra, se najraje crklja na maminem mehkem trebuščku. Toda mamica mora na lov...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pajkodlak in Kresnica

Knjiga je nerabljena! Ko Kresnica leti skozi tihoten gozd, ne sluti, da nanjo preži Pajkodlak z lepljivo mrežo iz gostih svilnatih niti. Kresnička se ujame. Kako bo šla? 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Vedno te bom vesela

Knjiga je nerabljena! Kužki – pa tudi ljudje – ne izpolnjujemo vedno vseh pričakovanj, včasih celo kaj naredimo narobe. In vendar vsak hrepeni po tem, da bi bil sprejet tak, kakršen je. V ljubečem, varnem okolju si lahko privoščimo kak spodrsljaj in napako… 

v košarico
Namesto: 19,59 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Hiša norčij

Knjiga je nerabljena! Mišjo predstavo, rakunčke na rolkah, zabavo s hrčki in še in še dogodivščin najdemo v tej pesniški zbirki, v kateri so glavni junaki ljubkih in igrivih pesmi živali. 

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Nana, človeška ribica

Knjiga je nerabljena! Pravljica o mali človeški ribici in njeni družini otroka seznani s podzemnim svetom Postojnske jame in njegovo največjo prebivalko, človeško ribico. 

v košarico
Namesto: 14,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Jaz, Elvis Riboldi in Boris, Supernadarjeni

Knjiga je nerabljena! Vsi so ga imeli za zgubo. Bilo je jasno, da bo na televiziji uspel. Kaj pa si ti misliš o Elvisu? Se zgražaš nad njegovimi napakami ali v njem vidiš pravega prijatelja, ki bi ga branil do zadnjega diha? 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Elvis Škorc, genialni štor

Knjiga je nerabljena! Elvis nima sreče. Oče je najraje na fitnesu, mama v sitni fazi, babica pa na rolerjih. Mlajši sestri Eli iz žepov padajo hrošči in pajki. Soseda je tako huda, da bi spravila pokonci še ležečega policaja.  

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Čubibubi

Knjiga je nerabljena! Čubibubi je drugačen kot vsi ostali, zato se nihče noče igrati z njim. Žalosten je in osamljen. Bodo prebivalci gozda v njem in njegovi drugačnosti zmogli prepoznati nekaj lepega in dobrega? 

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Vesolje, me slišiš?

Knjiga je nerabljena! Enajstletni Aleks obožuje vesolje, rakete, mamo, brata in kužka. Ne da bi povedal komu od svojih domačih, s svojim kužkom odpravi na dolgo in tvegano pot iz domačega Kolorada v Novo Mehiko na Šov amaterskih raketnih modelarjev. 

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Živijo, adijo, na laži te vedno dobijo

Knjiga je nerabljena! Lovro ustvarja izmišljije, se izraža po svoje, napihuje zgodbe, olepšuje resnico. Tako vsaj pravi. Mamica in očka ga svarita, naj neha lagati. Če bo kar naprej lagal, ga nihče več ne bo jemal resno. 

v košarico
Namesto: 17,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Božo in Vili

Knjiga je nerabljena! Nekje daleč, za devetimi gozdovi, druga poleg druge stojita velika hiša in majhna hišica. Tam prebivata Božo in Vili, ki sta najboljša prijatelja, eden gromozanski, drugi strašno majhen, njune pustolovščine pa so vedno velike.  

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Urice z dojenčkom

Knjiga je nerabljena! Imaš dojenčka, s katerim se igraš, kadar sije sonce ali pada dež? Ga oblačiš in hraniš? Pelješ na igrišče ali v živalski vrt? Kako mu je ime? Ali gre tudi tvoj dojenček povsod s teboj?

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Gobčko in Hopko

Knjiga je nerabljena! Domen ima težave v vrtcu. Bo njegovemu očku s pomočjo dveh posebnih prijateljev uspelo dečka spet spraviti v dobro voljo? 

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Črni lepotec

Knjiga je nerabljena! Klasična zgodba Anne Sewell z novimi ilustracijami pripoveduje življenjsko zgodbo konja, Črnega lepotca, ki se po dolgih letih vrne k svojemu ljubemu človeku.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Zgodbe o Kati ● Ogrlica in darilo

Knjiga je nerabljena! Kati si nadvse želi lastno ogrlico, saj jo imajo vse njene prijateljice. Njeni starši menijo, da se takšna darila podarjajo samo ob posebnih priložnostih, tako da se mora Kati domisliti nečesa drugega.  

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Lara Kosmulja, mala klepetulja

Knjiga je nerabljena! Lara Kosmulja nadvse rada govori. In govori. In govori … Ne prijaznost ne strogost je ne moreta pripraviti do tega, da bi vsaj za hipec obmolknila.  

v košarico
Namesto: 17,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Grdavši in presenečenje

Knjiga je nerabljena! Trebušasti, kosmati, krempljasti in škrbasti grdavši morda res niso lepi, ne, po pravici povedano so prav grdi, pa še grde razvade imajo, so pa zato toliko bolj simpatični. 

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

O zajcu, ki se je rad smejal

Knjiga je nerabljena! Grigor Vitez, znameniti hrvaški pisatelj in pesnik za otroke. Njegovi liki so duhoviti in prikupni. Si predstavljate, da zajec premaga volka s smehom? Ali ne bi bilo lepo, če bi imeli čarobni svinčnik, ki bi sam napisal domačo nalogo? 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Prenočitev ● Dajmo, dekleta

Knjiga je nerabljena! Tinkaro začenja resno skrbeti njena prva prenočitev. Po glavi ji roji sto in ena stvar, ki bi lahko splavala po vodi! Morda pa konec koncev le ni tako dobra zamisel, da bi prespala pri svoji najboljši prijateljici Ditki? 

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Švrk in torbičar ugrabitelj

Knjiga je nerabljena! Švrka, Žužo in Amadeusa spremenijo v pasje manekene, ki nastopajo na predstavitvi nove ovratnice. Ta naj bi kužke ščitila pred ugrabitelji. Pa jih res? 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Rišem živali, knjiga + 4 barvice, 1 svinčnik, 5 radirk

Knjiga je nerabljena! S to čudovito knjigo ter dodanimi barvicami in svinčnikom se hitro naučiš risati več kot 30 likov živali. Navodila te vodijo korak za korakom. 

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Nariši prve živali, knjiga + 4 barvice, 1 svinčnik, 5 radirk

Knjiga je nerabljena! S to čudovito knjigo ter dodanimi barvicami in svinčnikom se hitro naučiš risati več kot 30 likov živali. Navodila te vodijo korak za korakom, na vsaki strani imaš prostor za vajo, za lažje risanje pa te vabijo tudi zabavna ozadja – vse skupaj kot nalašč za začetnike!  

v košarico
Namesto: 6,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Pika

Knjiga je nerabljena! Kratke, igrive in prikupne zgodbe iz vsakdanjega življenja predšolske deklice Pike. Branje za veselje in pogovor. 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ljubim zeleno!, kartonka z luknjami

Knjiga je nerabljena! Živopisane kartonke otrokom ponujajo pravo zabavo. Skozi luknje lahko gledajo ali vanje vtikajo prste, kar otroškemu raziskovanju dodaja novo razsežnost. 

v košarico
Namesto: 7,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Kdo se skriva v gozdu?, kartonka z luknjami

Knjiga je nerabljena! Živopisane kartonke otrokom ponujajo pravo zabavo. Skozi luknje lahko gledajo ali vanje vtikajo prste, kar otroškemu raziskovanju dodaja novo razsežnost. 

v košarico
Namesto: 7,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Si moj prijatelj?, kartonka z luknjami

Knjiga je nerabljena! Živopisane kartonke otrokom ponujajo pravo zabavo. Skozi luknje lahko gledajo ali vanje vtikajo prste, kar otroškemu raziskovanju dodaja novo razsežnost. 

v košarico
Namesto: 7,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ljubo doma,... kartonka z luknjami

Knjiga je nerabljena! Živopisane kartonke otrokom ponujajo pravo zabavo. Skozi luknje lahko gledajo ali vanje vtikajo prste, kar otroškemu raziskovanju dodaja novo razsežnost. 

v košarico
Namesto: 7,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Telefon ali tisoč stvari

Knjiga je nerabljena! Zgodba o kamnu, ki že milijone let živi v gorah, in o pametnem telefonu, ki ga je izgubil David. Nenavadna, duhovita zgodba o nenavadnem prijateljstvu.

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Karin in Iskra ● Akademija samorogov, Hiša znanja in čarovnij

Knjiga je nerabljena! Karin in Iskra na vso moč uživata na Akademiji samorogov. Odlično se zabavata in si privoščita tudi kakšno vragolijo!

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Sofija in Svit ● Akademija samorogov, Hiša znanja in čarovnij

Knjiga je nerabljena! Sofija je navdušena, ker se je končno vpisala na Akademijo samorogov in dobila čudovitega samoroga Svita. Ve, da bosta postala najboljša prijatelja. 
v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Jaz (ni)sem zguba ● Samo Zguba

Knjiga je nerabljena! Nikoli me ni motilo, da mi je ime Samo Zguba, ampak odkar je na našo šolo prišel Peter Petrač, je moje življenje razvalina. 

v košarico
Namesto: 10,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Odštekani dvojčici ● Muzikalna mrzlica

Knjiga je nerabljena! Muzikalska ekstravaganca v osnovni šoli Heartfield Heights je v polnem zamahu – na Perzefonino grozo in na veliko veselje njene sestre Porcije. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Grdavši in presenečenje

Knjiga je nerabljena! Trebušasti, kosmati, krempljasti in škrbasti grdavši morda res niso lepi, ne, po pravici povedano so prav grdi, pa še grde razvade imajo, so pa zato toliko bolj simpatični. Mala Grdobica, ata Grdavš in mama Grduhinja uživajo v blatnih lužah...  

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Tri vrane s platane, pesniška slikanica

Knjiga je nerabljena! V domiselno ilustrirani pesniški slikanici se po drevesih podijo veverice, polhi in druge živali pa tudi fantje in dekleta. Eni bingljajo z vej, drugi iščejo senco pod krošnjami, tretji se sladkajo s sadeži...

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Kroki in prijatelji

Knjiga je nerabljena! Danes je poseben dan – Krokijev rojstni dan. 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Odkrivam prve besede ● Angleščina, slikovni slovar

Knjiga je nerabljena! Otroci najlaže odkrivajo nove besede, če so umeščene v naravno okolje in prilagojene otrokovim zaznavam.

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Beli in črni muc

Knjiga je nerabljena! Beli in črni muc, Amadeus in Ludwig, živita s prijetno deklico. Toda nekega dne mora družina na pot in mačka se odločita, da bosta ostala sama doma.  

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Miška želi prijatelja

Knjiga je nerabljena! Miška je osamljena. Želi si prijateljstva, a kdo bo njen prijatelj, ko pa ima toliko predsodkov. Živali, ki jih srečuje, ocenjuje po videzu in o marsikom pove kaj neprijaznega.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Slovensko-kitajski slikovni slovar

Knjiga je nerabljena! Dobrodošli v čarobni svet kitajščine! Kar brez strahu; pričujoči slovar vam bo pomagal pri ustvarjanju in utrjevanju osnovnega znanja v več korakih. 

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Noč za navihane

Knjiga je nerabljena! Nagajiva zgodba za prijeten večerni čas pred spanjem.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Žirafe znajo plesati

Knjiga je nerabljena! Žirafa Živa zaradi svojih dolgih in majavih nog precej nerodna in ne more plesati tako lepo kot ostale živali.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Čajna ženička

Knjiga je nerabljena! Mala ženička ima skrivnost – tu in tam se nenapovedano zelo pomanjša, velika je le še kot čajna žlička.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ding dong zgodbe

Knjiga je nerabljena! Zgodbe v ospredje postavijo otroka, ki v pripovedi hkrati nastopa kot poslušalec in čarovnica, gusar, vitez, nindža, povodni možiček in vesoljček.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Mali črni kuža

Knjiga je nerabljena! Nekoč je živel majhen, vesel in prijazen kuža. Najraje se je sprehajal s svojo gospodarico. Nekega dne pa se je izgubil... 

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Bolšje zgodbe

Knjiga je nerabljena! Zgodbice z neverjetno domišljijo, smešnimi domislicami, besednimi igrami in skrivnostnimi dogodivščinami. Bolšje zgodbe so leta 2008 v Litvi prejele nagrado za najboljšo mladinsko knjigo leta.

v košarico
Namesto: 23,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Kaj zraste iz zobka?

Knjiga je nerabljena! Matej posadi izpadli zobek. Pridno ga zaliva, da bo iz njega čim prej zrasla sestrica. Melita si želi psa, vendar njena družina živi v bloku in za psa nimajo prostora.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Kako so robavsi nadrajsali

Knjiga je nerabljena! Reka se je v krčevitih sunkih se je zaganjala v brod. Maruška se je stisnila ob Miška, Mica ob Brezo. Od groze niso niti pisnili. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Skrivnostne globine ● Ripleyeva baza za iskanja

Knjiga je nerabljena! Na otočku ob vzhodni obali ZDA, skrita daleč pred vsemi, stoji Ripleyjeva srednja šola. To je edinstvena šola za učence z nenavadnimi talenti.

v košarico
Namesto: 8,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Pravljičarija pod Triglavom

Knjiga je nerabljena! V zadnji dolini pod Triglavom se končuje človeku poznano življenje in se začenja domišljijski svet sanj.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ustvarjalno leto

Knjiga je nerabljena!  Več kot 40 projektov, urejenih po letnih časih, za začetnike in izkušene rokodelce.

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Nanine pesmi ● Frane Milčinski – Ježek, slikanica + CD

Knjiga in CD sta nerabljena! Franeta Milčinskega - Ježka je k pisanju osemnajstih iskrenih, prisrčnih pesmi spodbudilo rojstvo vnukinje Nane. Te pesmi je Nana zapela desetletja kasneje na CD-ju, ki je priložen dedovi knjigi.

v košarico
Namesto: 22,45 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Osupljivi atomi in neukročena snov

Knjiga je nerabljena! Lahko postaneš znanstvenik in razvozlaš nekaj največjih skrivnosti sveta? Odkrij, kako iz penastih bombonov izdelaš model atoma, brez dotikanja pobereš ledeno kocko, zgradiš vulkan... 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Orodja, robotika in veliko izumov

Knjiga je nerabljena! Razvijte stetoskop, hiter reaktivni čoln, zmešajte plastiko, naredite slasten biotehnološki jogurt in veliko drugih izrednih izdelkov! 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zanimive zgodbe zgradb

Knjiga je nerabljena! Hiše, ki so videti kot košare, nebotičniki, ki segajo do oblakov, veličastne katedrale, po meri narejene vile, viseči mostovi - vse to in še veliko drugih čakajo, da se pridružite štrku Filipu in žabcu Skokcu...

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Težka vprašanja bistrega Jana, interaktivna knjiga

Knjiga je nerabljena! Zakaj je nebo modro? Zakaj deževniki v dežju prilezejo na dan? Koliko kosti je v človeškem telesu? In od kod pride veter? In zakaj ...

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Kako živali spijo

Knjiga je nerabljena! Najsi bo v brlogu, visoko na drevesu, z glavo navzdol, globoko pod vodo ali med letenjem … živali – da, tudi one – morajo spati, da si naberejo moči za nov dan. 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Mogočna vozila, slikanica z zavihki

Knjiga je nerabljena! Knjiga, ki se bo razpočila od neverjetnih podob in obširnih zavihkov, je popolna za majhne roke in radovedne glave. 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Neverjetne živali, slikanica z zavihki

Knjiga je nerabljena! Knjiga, ki se bo razpočila od neverjetnih podob in obširnih zavihkov, je popolna za majhne roke in radovedne glave.

v košarico
Namesto: 9,10 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ptičja pesem, slikanica z zvoki ptičjih glasov

Knjiga je nerabljena! S pomočjo podrobnih fotografij in desetih zvokov nabrusite sposobnost prepoznavanja ptic.

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih

Knjiga je nerabljena! Dinozavri so izumrli, kajne. Res? Kokoš pravi, da ne. Da ima pristne zverinske kremplje in da ni nobenega dvoma, da je tudi sama dinozaver. 

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Moje najljubše pesmi o živalih

Knjiga je nerabljena! Pesmi Ferija Lainščka nas popeljejo v živalski vsakdan. Polža ne moti, da je počasen, bo že enkrat prišel na cilj.  

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Pred ogledalom, najstnikov monolog

Knjiga je nerabljena! Lahko se še tako pripravljaš, nič ne pomaga. Ko te zadene, si pečen. Stojiš pred ogledalom in se sprašuješ, če si to res še ti.  

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Želja prikupnega ponija ● Srečne zvezde

Knjiga je nerabljena! Poni Sonček je pobegnil! Kasi mora pomagati uresničiti željo novi prijateljici Viti in Sončka najti še pred začetkom tekmovanja ponijev v skokih čez ovire. 

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Želja najboljšega prijatelja ● Srečne zvezde

Knjiga je nerabljena! Sem Stela Zvezdarka in rada bi vam zaupala skrivnost. Ste se že kdaj zazrli v zvezde in pomislili, kako čarobne so videti?  

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Zoja in Zlatko

Knjiga je nerabljena! »Dober dan, Zoja,« me pozdravi gospa Jamnik ob prihodu. »Tvoja mamica pravi, da si pripravljena vzeti enega od Belkinih mladičkov.«  

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Češnje

Knjiga je nerabljena! Poletje. Dolgi lenobni dnevi. Lovimo ribe. Zremo v zvezde. In čakamo na češnje. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Prostor na skali

Knjiga je nerabljena! Tjulnjica in njen mladič priplavata do skale. Iščeta zavetje, toda skala je polna...

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Špagica, ptiček in jaz

Knjiga je nerabljena! Poletne počitnice Selma preživlja pri babici in dedku na deželi. Bosa teka naokrog, igra se, ob večerih pa ji babica pripoveduje grozljive zgodbe.

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Nožič

Knjiga je nerabljena! Mees in Tim sta najboljša prijatelja. Nekega dne Mees pred učiteljico skrije Timov prekrasni žepni nožič.

v košarico
Namesto: 25,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Poglej skozi okno

Knjiga je nerabljena! Poglej skozi okno. Vidiš neznanca, ki se naslanja na drevo in zre proti hiši?

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Za tiste, ki hočejo leteti

Knjiga je nerabljena! Življenje je kot letenje. Ni samoumevno – treba se ga je naučiti.

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Izabela in Zarja ● Akademija Samorogov

Knjiga je nerabljena! Izabela rada dirka s svojo čudovito samoroginjo in kar ne more dočakati, kdaj bo Zarja odkrila svojo čarovno moč!  

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ava in Zvezda ● Akademija Samorogov

Knjiga je nerabljena! Na Otoku samorogov začne primanjkovati nebesnic, najljubše hrane samorogov.  

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Stekleni otroci

Knjiga je nerabljena! Billie se z mamo preseli v staro hišo v majhnem mestecu. Takoj začuti, da nista dobrodošli, saj se v hiši dogajajo nenavadne stvari. Kdo sredi noči trka na okno? I 

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €

Migiji migajo ● Zgodbarski vodnik za aktivno preživljanje prostega časa

Knjiga je nerabljena! Skozi kratke zgodbe spremljamo Migijeve na njihovih potepih, najprej po Ljubljani in njeni okolici in nato po celi Sloveniji. 

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Šifra 2.0

Knjiga je nerabljena! Madar mi je povedala, da bodo posebej zame pripravili veličastno presenečenje. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Zvezek in brezvezek

Knjiga je nerabljena! Kako je bilo v šoli? V redu. Kakšna je učiteljica? V redu. Prvošolka Nika je izpilila svoj odgovor na vprašanja o šoli do popolnosti.

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Sladki beg ● Meta Kuhar

Knjiga je nerabljena! Metini starši so voditelji televizijske oddaje, kjer pride do izraza njihova sicer čisto običajna strast do pokušanja hrane.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ptič na moji rami

Knjiga je nerabljena! Zgodba o otroku, ki negotovo vstopa med nove sošolke in sošolce. Kako naj se jim približa, kako naj naveže prijateljstva?

v košarico
Namesto: 20,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Diham ● Čuječnost za otroke

Knjiga je nerabljena! Veliko je raziskav, ki dokazujejo številne dobre učinke, ki jih ima vadba čuječnosti na telo in duševnost tako odraslih kot otrok.  

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Spoznal sem te po rdečih nogavicah

Knjiga je nerabljena! Predstavljaj si, da gre očka na službeno potovanje, ti pa z njim. To se je zgodilo Timeju.  

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Luna in jaz

Knjiga je nerabljena! Če imaš za prijateljico luno, ti ponoči nikoli ni dolgčas. Z njo se lahko igraš skrivalnice ali šteješ zvezde.  

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ujemi mi sinjega medvedka

Knjiga je nerabljena! Mirko je za rojstni dan dobil prelepega sinjega medvedka. Toda medvedek je ostal zavit v prozorni celofan. Da se ne bo zaprašil, je rekla mama. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Velika knjiga supermoči

Knjiga je nerabljena! Supermoči niso le veščine, ki kaj štejejo v šoli. Supermoči so prav posebni in zelo osebni darovi, ki jih ima vsak. Včasih se jih ne zaveda in jih zato tudi ne zna deliti z drugimi.

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Iskrica v glavi, rešitev na dlani ● 60 ugank

Knjiga je nerabljena! 60 iskrivih ugank, ki spodbujajo domišljijo, druženje in ustvarjalnost. 

v košarico
Namesto: 15,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lunin najljubši dan v knjižnici

Knjiga je nerabljena! Danes je Lunin dan v knjižnici. Luna obožuje knjižnico.  

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Tu blizu živi deklica

Knjiga je nerabljena! Tu blizu živi deklica, ki je nihče ne pozna. Nihče je ne povabi k sebi. Nima prijateljev. Niti svoje sobe.  

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Prihaja g. Flat!

Knjiga je nerabljena! Še pred kratkim sem bil precej običajen otrok: hodil sem v šolo, izgubljal spise, pozabljal domače naloge, iz sestavin na pici sestavljal obraze … Toda tistega dne, ko sem spoznal gospoda Flata, se je vse spremenilo. 

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Pravljice s travnika

Knjiga je nerabljena! Zbirka petih knjig s pravljicami za razvijanje pozitivnih medsebojnih odnosov s predlogi za starše na področjih učenja za življenje, prepoznavanja in izražanja čustev, prijateljstva, odnosa do lastnine in sobivanja v skupnosti. 

v košarico
Namesto: 28,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Pasji mož – povest o dveh muckih

Knjiga je nerabljena! Dogodivščine najbolj slavnega superpolicaja s pasjo glavo! V času teme in brezupa, ko napadajo vedno novi nenavadni podleži, je lahko edini rešitelj en in edini Pasji mož! 

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Meta Kuhar: Ribje presenečenje

 Knjiga je nerabljena! Meta povabi svojo prijateljico Eli na svoje zadnje pustolovsko potovanje. Skupaj uživata na plaži, medtem ko Metini starši pripravljajo snemanje naslednje oddaje svojega znamenitega kuharskega šova. Toda  kmalu se začnejo dogajati čudne stvari.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Brata Pirata in zaklad ladje roparice

Knjiga je nerabljena! Brata Vid in Amo sta neustrašna pirata, ki potujeta po širnih morjih. V morju ulovita steklenico s pismom, v kateri je prošnja na pomoč... 

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

S kuhalnico okoli sveta

 Knjiga je nerabljena! V prikupni kuharici se bodo malii kuharji podali okrog sveta s kuhalnico v roki. Preko 64 različnih receptov bodo spoznavali tradicionalne jedi iz petih celin...

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Devet mesecev: preden se otrok rodi

 Knjiga je nerabljena! Slikanica, ki otroku pomaga čakati na bratca ali sestrico, lahko pa tudi razumeti, kako sta njega samega čakala starša...

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Mož s kratkimi lasmi

Knjiga je nerabljena! V mestu, kjer so vsi videti isti, želi samosvoj mož s kratkimi lasmi biti takšen, kot vsi ostali. A le dokler ne ugotovi, da je biti to, kar si, veliko zabavneje! 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Kako je Oskar postal detektiv

Knjiga je nerabljena! Oskar je simpatičen šolar, ki ima težave z branjem. Drugi sošolci že gladko berejo, on še vedno črkuje in se moti. Šola mu postane zoprna... 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Lisica Nogavica ● Dr. Seuss

Knjiga je nerabljena! Pesmi Dr. Seussa so ritmične, preproste in polne humorja. Spodbujajo igro z besedami in poustvarjanje. Ravno zato so namenjene tudi bralcem začetnikom.  

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Zelena jajca in krača ● Dr. Seuss

 Knjiga je nerabljena! Pesmi Dr. Seussa so ritmične, preproste in polne humorja. Spodbujajo igro z besedami in poustvarjanje. Ravno zato so namenjene tudi bralcem začetnikom. 

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Monika in Mija

Knjiga je nerabljena! Prijateljstvo je kot vožnja z vlakom; polno srečnih, dolgočasnih in razburljivih trenutkov.  

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Gospod Grom

Knjiga je nerabljena! Igriva in nežna zgodba o veselju in žalosti, o samotnosti in prijateljstvu.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Nihče čez črto

Knjiga je še nerabljena! Zabave in smeha zagotovo ne bo manjkalo, mali uporniki bodo navdušeni. Slikanica je požela kup nagrad.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Prismuknjene zgodbe

Knjiga je nerabljena!  Le kdo ne bi občudoval princese, ki ljubi ubijanje zmajev bolj kot kar koli drugega? In sočutno kimal ob strašno bojazljivem telefonu strica Ralfa? In se muzal ob zmedenem korenčku, ki se sprašuje, ali ni morda kitajsko zelje?

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Pravljica o gamsku

Knjiga je nerabljena!  Gamski, kakršen je Vili, živijo v gorah, v strmih skalnih robovih. Spretno skačejo in tečejo.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Štef in štafeta

Knjiga je nerabljena! Zdravo! Ime mi je Štef! Razkril ti bom skrivnost. Skrivnost zmagovanja. Najbolj zmagovita žival v gozdu sem. Zmagovanje je pa zakon, ne?

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ko hiše zaplešejo

Knjiga je nerabljena! Pravljica o hišah in ljudeh. O mestu, kjer nič ni kamnito in nič ni za večne čase enako. Luna ali piš vetra, sveže jutro … že se lahko kaj premakne, zapleše, spremeni na boljše, na dobro.

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Kužek, ki ga Nino ni imel

Knjiga je nerabljena! Nino ima kužka, ki ga nima. Domišljijskega kužka. Ta si vse upa, vse naredi, vse razume. Nekega dne Nino dobi pravega kužka. Toda si bo ta kužek tudi vse upal? Bo ta kužek tudi vse naredil? 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Teci, miška!, slikanica s slikopisom in angleškimi besedami

 Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Nekega dne je miška, ki še nikoli ni videla zunanjega sveta, stekla iz svoje luknje. Te zanima, kaj vse je doživela in koga je srečala?

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

V boj za Nautilus! (2. knjiga v zbirki)

 Knjiga je nerabljena! Živjo. Sem Arne Drglar. V moji sobi živi polno pošati (pravzaprav bolj pošastkov). Sprašuješ, od kod so se vzeli? Zlobni dr. Brst jih je nagnal iz Knjige o pošastih in zdaj so pri meni.

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Joj, kako mi je všeč!

 Knjiga je nerabljena! Tri minute se komu morda ne zdijo veliko, vendar so lahko dovolj, da se vse spremeni. Tako dolgo je namreč trajalo pri meni, da sem se zapletla z napačnim tipom in da me je vsa šola začela obrekovati.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Dekleta, fantje in češnjeva pita s čokolado

Knjiga je nerabljena! Leni je popolnoma zmedena. Vrsto let že trenira s svojim prijateljem Adamom. Zakaj se je ta nenadoma začel v njeni bližini obnašati tako trapasto?

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Edvin Gizdalin in zlobni cesar (1. knjiga)

Knjiga je nerabljena! Edvin ni običajen fant. Edvin je kralj; ima prestol, oklep, grad s skrivnimi hodniki in VSE, kar še spada zraven. O, in najbolj grozovit zlobnež v vesolju je njegov sosed. Bi se lahko iz tega izcimila napeta pustolovščina, polna nevarnosti, čokolade in popadljivih krokodilov?

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Trio Golaznikus 4: Težave z angelčki

 Knjiga je nerabljena! V razred je prišel novi sošolec Jaka. Preživljal je zelo težke trenutke – nanj se je spravil sošolec David. Pa ne samo nanj … In kaj bo ob vsem tem počel trio Golaznikus? Kako rešiti težave, če odrasli ne znajo priskočiti na pomoč?

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Gremo h gasilcem!, kartonka z zavihki

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Vse najboljše za te!, interaktivna kartonka

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pridite, pomlad je tu!, pesmice in uganke

Knjiga je nerabljena! Izbor pesmi in ugank pesnice in pisateljice Vere Albreht

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Bager Agi in njegove dogodivščine

 Knjiga je nerabljena! Hudomušne zgodbice iz življenja gradbenih strojev, ki jih pripoveduje eden od njih – mini bager po imenu Agi. 

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Škrbabober

 Knjiga je nerabljena! Bober Peter je izgubil zob. Ker je bober, ga seveda strašansko skrbi, kako bo shajal brez njega. Zdi se mu, da prijatelji ne razumejo njegove stiske. 

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Gosli, goslice, tri-li-li

Knjiga je nerabljena! Razposajena, vesela in nabrita južnoafriška zgodba, ki nas spravlja v smeh in na noge in nam razkriva, zakaj opice živijo v krošnjah dreves! 

v košarico
Namesto: 21,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Mišek Julijan

Knjiga je nerabljena! Mišek Julijan je od nekdaj živel sam, in tako mu je bilo najbolj všeč. Nekega dne ga sredi večerje zmoti nenapovedan gost. Bo Julijanu prijala družba?  

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Bratec in sestrica / Sestrica in bratec

 Knjiga je nerabljena! Prikupna slikanica o tem, kakšno pestro paleto odnosov predstavlja razmerje med sorojenci, ki ga označujemo z izrazoma bratska in sestrinska ljubezen.

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Joga za lahko noč: potonimo v miren spanec

 Knjiga je nerabljena! Ta zgodba za lahko noč je veliko več kot le zgodba. Predstavlja prakso, s katero si otroci in starši vzamejo čas zase ter končajo dan umirjeno in pozorno. Odprite knjigo in se vzravnajte kot drevo, zasijte kot zvezda, lebdite kot oblak ... in kmalu boste v svetu sanj.

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Joga za dobro jutro: prebudimo se v nov dan

Knjiga je nerabljena! Ta zgodba za prebujanje je veliko več kot le zgodba. Je vadba za otroke in starše, da veselo pozdravijo jutro ter se podajo na vsakodnevne dogodivščine z namenom in zaupanjem. Odpri te knjigo in sezite proti nebu, stopite z nogami trdno na tla in se pripravite na čudovit dan 

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Krokodilji zobobol

Knjiga je nerabljena! Krokodila Krištofa neke noči prebudi zobobol. Obkladek iz močvirskih zelišč ne pomaga, zato se odpravi k doktorju Kočniku. Bo krokodil premagal strah pred zobozdravnikom?  

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zaletavi Bober

 Knjiga je nerabljena! Bober je  zelo priden, ves čas dela, ampak velikokrat čisto brezglavo. Njegovo vneto in zaletavo delo že ogroža prijatelje in tudi bobra samega. Le kako se bo to končalo? Zaletavi bober je zmagovalna slikanica leta 2012 po izboru Kanadskega centra za otroško literaturo.

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Dudožer in Jakova duda

Knjiga je nerabljena! Dudožer je navihan zmajček z velikimi modrimi očkami. Njegovi bratci in sestrice so vsak dan pridno vadili igrico bruhanja ognjenih krogel. Dudužer pa se je ognja bal.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Drevo želja

Knjiga je nerabljena! Rdeči je dvestoletni hrast, ki nudi domovanje številnim živalskim vrstam, prijetno senco in zatočišče pa tudi prebivalcem okoliških hiš. Enkrat letno k njemu pridejo ljudje z vseh koncev in krajev, da na njegove veje obesijo trakove s svojimi željami. V svojem dolgem življenju je videl že marsikaj, a...  

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Babica za lahko noč

Knjiga je nerabljena! Babica, ki ne zna peči piškotov? Ki, meni nič, tebi nič, poštarju izmakne kolo? Ki lahko mirno grize čokolado, ker ima zobe tako ali tako spravljene v kozarcu? 

v košarico
Namesto: 26,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne bi hotel živeti brez bakterij!

Knjiga je nerabljena! Čeprav je večina bakterij tako majhnih, da jih s prostim očesom ne moremo videti, so vseeno povsod. Na Zemlji so se pojavile več kot 3 milijarde let pred prvimi dinozavri. 

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne bi hotel živeti brez čebel!

 Knjiga je nerabljena! Kaj bi se zgodilo, če bi čebele izginile s sveta? To bi bila katastrofa! Brez čebel seveda ne bi imeli medu. Poleg tega ne bi imeli veliko druge hrane in uporabnih izdelkov. Preberi, kako čebele oprašijo rastline in nam pomagajo izdelovati veliko uporabnih stvari. 

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne bi hotel živeti brez elektrike!

Knjiga je nerabljena! Od elektrike smo odvisni pri skoraj vsem, kar počnemo. Z njo grejemo, osvetljujemo, se prevažamo in se zabavamo. Elektrika je tu že od nekdaj, vendar smo šele pred 200 leti ugotovili, kako jo uporabljati. Ugotovi, kaj vse nam omogoča – in kako nam je nekdaj uspelo živeti brez nje

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne bi hotel živeti brez dreves!

Knjiga je nerabljena! Drevesa so eno izmed največjih čudes narave. Iz majhnega semena, ki ga lahko držimo v rokah, lahko zrastejo več nadstropij visoko. Poduči se o njihovi neverjetni življenjski dobi in o tem, kako lahko preživijo v kar najsurovejših okoljih, kot so žgoče puščave ali ledenomrzle tajge. 

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Narobe teden - Pogumni Luka

Knjiga je nerabljena! Luka je pogumen in radoveden deček, ki živi z mamo, očkom in starejšo sestro Emo. Rad se vozi s kolesom, igra s prijatelji, pleza na drevesa in odkriva nove reči. Ravnokar se je preselil v novo mesto, kjer mora spoznati še veliko vznemirljivega. Ni pa si predstavljal, da bo prvi teden v novem okolju povsem narobe teden!

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Dežnik

Knjiga je nerabljena! Park bi lahko bil čudovito popoln, a kaj, ko Klara ni imela nikogar, s komer bi se lahko igrala. Potem je s tal pobrala nekaj, kar se je sprva zdelo kot povsem naveden, rabljen dežnik, in ga nežno položila na klopco…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Zgodba o luknji

Knjiga je nerabljena! Čarli najde luknjo. Odlično, luknja samo zanj! Pospravi jo v žep in se odpravi naprej. Toda kmalu ugotovi, da luknje ni dobro imeti ne v žepu ne v nahrbtniku. Morda jo potrebujejo v prodajalnah v mestu? Ne, lastnik trgovine s pajki in plazilci je zagotovo ne potrebuje. In vsi drugi tudi. Kaj naj z luknjo, ki je ne potrebuje?

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Skrivni svet malih zverinic

Knjiga je nerabljena! Poletnih počitnic je konec, pustolovščin pa še zdaleč ne. Pet prijateljev povežejo dogodivščine v svetu malih zverinic. 

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Lužasta pot

Knjiga je nerabljena! V sodobni različici zenovske zgodbe se deček in njegov oče vračata z obiska pri dečkovih starih starših, ali pri očetovih starših - ista stvar je lahko videti različna, odvisno s katerega kota jo gledaš.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Leti, leti, leti…, slikopisi

Knjiga je nerabljena! Deset slikopisov velike poznavalke te zvrsti Slavice Remškar. V enem se Peter in mama na sprehodu igrata igrico leti, leti, v drugem se družinica masti z dobrotami, v enem marsikaj diši, po drugem brenči, en je pustna pesmica, po drugem lomasti slon ... 

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Nala

Knjiga je nerabljena! Zgodba o posvojeni deklici Nali. Slikanica je dobro izhodišče za pogovore o različnih družinah. Najbolj pomembno je, da ima vsak otrok ob sebi odrasle, ki ga imajo radi. 

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Nagajivi škratki, pesmice

Knjiga je nerabljena! Pri nas imamo štiri škrate, štiri škrate, štiri brate. Izbor pesmic Barbare Menart Senica.

v košarico
Cena: 14,99 €

Primer tatu, rdečega od prahu

Knjiga je nerabljena! Nekdo kredam krade ljubke risbe. Rože so ostale brez cvetov, izginila je celo ograja! Na pomoč priskoči inšpektor Moder in se loti preiskave. V vrsto postavi vse sumljivce. Kdo je čisto rdeč od prahu? Bo inšpektor Moder hudodelca vtaknil v zapor? Le če ga ujame, saj je tat že pobegnil! 

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ptiči?!

Knjiga je nerabljena! Kokoši končno odkrijejo najbližje sorodnike, ptiče, in ugotovijo, da imajo res nenavadno sorodstvo. Do sedaj so na podlagi znanstvenih trditev ugotovile, da so potomke dinozavrov in tudi zmajev. Na ptiče pa še niso pomislile. Zdaj pa to temeljito raziskujejo. 

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne misli na slona!

Knjiga je nerabljena! Slikanica Ne misli na slona! bralca izziva, naj NE misli na rilčastega velikana; niti na običajnega slona, niti na pisanega, niti na vzorčastega, niti na slonjega mladiča, niti na slonjo družino … Seveda se že po nekaj straneh, ki so polne tudi narisanih slonov, izkaže, da je naloga vse prej kot lahka. 

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Stvari, o katerih mi je govoril oče

Knjiga je nerabljena! Brezčasna zgodba o očetovstvu, s katero se lahko poistovetijo mnoge generacije. 

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Rain May in kapitan Daniel

Knjiga je nerabljena! Rain May in njena mati ubežita svojemu staremu mestnemu življenju in se vselita v sanjsko hišo na podeželju. Tam ju čaka ogromno presenečenj – med drugim odkritje kljunaša, zabava ob hladilniški poeziji in neverjetno brihtni enajstletni sosed, kapitan Daniel. 

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Veliki kačji pobeg

Knjiga je nerabljena! V Pumpertonu je nekdo izpustil smrtonosno kačo, glavna osumljenka pa je Lucija … Toda ona ni kriva! Da bi se oprala krivde, mora z bratom Maksom in najljubšo babico Gibko najti to kačo in jo ujeti.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Veliki strašni volk

Knjiga je še nerabljena! Pravljica govori o volku, ki je pomagal ovčki in ji prinesel žogo, ki se ji je ujela med veje. Skušnjava je velika, ker volku že pošteno kruli v želodcu... To je volčja, toda nekoliko drugačna zgodba z lepim sporočilom.

v košarico
Namesto: 19,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Super Punca: Umetnost ličenja za glasbene dive

Knjiga je še nerabljena! Knjižica manjšega formata (13 x 16,5 cm), ravno prav velika, da jo spravimo v šolsko torbo, otroški nahrbtnik ali mamimo torbico, na prvih šestnajstih straneh z ilustracijami in preprostim besedilom razloži osnove ličenja za glasbene dive. Sledijo črno bele strani z modeli, na katerih deklica z barvicami ali flomastri še sama ustvarja ličenje ali modo. Dodani sta še dve strani drobnih nalepk.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Vilko in Azaleja

Knjiga je še nerabljena! Maček Vilko, ki smo ga spoznali že v slikanici Kako je Vilko vzljubil zimo, prvič sreča sestrično Azalejo. Ni mu všeč, saj je čisto drugačna od njega. Kar naprej je vznemirjena, preveč govori in kar naprej poskakuje. Všeč so ji rožnata barva, srčki in pentljice, obiskovalcem pa prepeva dolge pesmi. Vilko se domisli zvijače, s katero jo pošlje daleč, daleč stran.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Peter Zajec – Peter reši Orehka

Knjiga je še nerabljena! Pri založbi MK so izdali zbirko prisrčnih slikanic, ki so nastale po delih Beatrix Potter in po novih risankah o Petru Zajcu. V njih nastopajo stari junaki knjig Beatrix Potter: Peter Zajec in njegova družina, Benjamin Zajko, stari čuk Erjavec, trapasti veveriček Orehek, lisjak gospod Lesjak..., in pa nova oseba, zajčica Lili Repič, Petrova prijateljica.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Peter Zajec - Skrivnostni tat

Knjiga je še nerabljena! Pri založbi MK so izdali zbirko prisrčnih slikanic, ki so nastale po delih Beatrix Potter in po novih risankah o Petru Zajcu. V njih nastopajo stari junaki knjig Beatrix Potter: Peter Zajec in njegova družina, Benjamin Zajko, stari čuk Erjavec, trapasti veveriček Orehek, lisjak gospod Lesjak..., in pa nova oseba, zajčica Lili Repič, Petrova prijateljica.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Pismo za zobno vilo

Knjiga je še nerabljena! Poštar ima pismo za zobno vilo, toda na pismu ni naslova. Išče jo v gozdu, a tam živi le gozdna vila, ki mu svetuje, naj povpraša na travniku. Tam pa živi le cvetlična vila, ki meni, da bi moral pogledati pri vodi. Ko poštar prikolesari do vode, mu vodna vila pove, da zobna vila živi na oblaku. Ali to pomeni, da pisma ni mogoče dostaviti? Kaj pa, če je v pismu kaj pomembnega?

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Elvis in Tara morata stran

Knjiga je še nerabljena! Juretu zdravnik pove, da je njegova bolezen astma in da težko dihanje, močno kašljanje, sopenje in stiskanje v grlu izvirajo iz alergije na živalsko dlako. Strašno! Jure ima doma kuža in muco, ki ju ima neskončno rad, sedaj pa bosta morala stran. Sprva mu je zelo hudo, potem pa najde rešitev – nov dom bosta imela pri prijateljici Neži, kjer se jima bo dobro godilo. Lahko ju bo tudi obiskoval.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Velikan Vekoslav

Knjiga je še nerabljena! Vekoslav je velikan. Ker pa je velikanov zelo malo, Vekoslav ni srečal še nobenega. Nekega dne se zave, da je spekel piškote, pa nima nikogar, s komer bi jih delil. Zato se odpravi po svetu, iskat še kakšnega velikana. Potuje dlje in dlje – čez domači travnik in gozd, po reki, čez morje in skozi suhe pokrajine... Po poti srečuje prijazne živali, a nobena ne ve, kje bi bil kakšen velikan.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Mavrična maškarada

Knjiga je še nerabljena! Živali pripravljajo mavrično maškarado. Nekatere se bodo preoblekle v nasprotni spol, druge bodo oponašale svojega, nekaj pa jih bo imelo kostume, ki bodo oponašali oba spola hkrati. Povabljena je tudi želva, kar jo spravi v zadrego, saj ne ve, katerega spola je.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ostržek - Moja prva knjiga s kockami

Knjiga je še nerabljena! V kartonski škatli priročne velikosti za majhne rokice sta spravljena dva otroška zaklada: kartonka – slikanica Ostržek in devet kock, ki jih otrok sestavi in zagleda enake slike, kot so ilustracije v kartonki. Ilustracije so prikupne, pisane in mehke. Prikupno darilo, ki diši po časih, ko so otroci ob knjigah še sanjarili.

v košarico
Namesto: 7,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Sneguljčica - Moja prva knjiga s kockami

Knjiga je še nerabljena! V kartonski škatli priročne velikosti za majhne rokice sta spravljena dva otroška zaklada: kartonka – slikanica Sneguljčica in devet kock, ki jih otrok sestavi in zagleda enake slike, kot so ilustracije v kartonki. Ilustracije so prikupne, pisane in mehke. Prikupno darilo, ki diši po časih, ko so otroci ob knjigah še sanjarili.

v košarico
Namesto: 7,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Živalski mladički

Knjiga je še nerabljena! Kdo so pravzaprav starši? Kje in kako pridejo na svet živalski mladiči? Kako odraščajo sesalci? Kateri mladiči so dejavni podnevi in kateri ponoči? Kako ravnaš, če najdeš mladega kosa, srnjačka ali mucka? Mali radovedneži bodo odkrivali različne živalske vrste in njihove mladiče. Naučili se bodo, kako se razmnožujejo in kako skrbijo za svoje mladiče.

v košarico
Namesto: 8,25 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Torta za rojstni dan - Jani Nani

Knjiga je še nerabljena! Jani Nani najde v svoji hiški čestitko za rojstni dan, ne ve pa, kdo ga praznuje. Kljub temu na skrivaj naredi torto za tistega, ki praznuje. Le kdo je ta, ki ima rojstni dan? Zgodba in ilustracije so enake kot v BBCjevi risanki o Janiju Naniju.

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Veliko pomladansko čiščenje - Jani Nani

Knjiga je še nerabljena! Ninica se loti spomladanskega čiščenja. Ko Medi zmoči njeno sliko, je zelo huda. Bo medi Ninico lahko spet spravil v dobro voljo? Zgodba in ilustracije so enake kot v BBCjevi risanki o Janiju Naniju.

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Klobčič - Jani Nani

Knjiga je še nerabljena! Jani Nani zavija paket za bratca. Toda ko ne pazi, se Fifi odloči,da se bo igral s klobčičem. Klobčič se skotali vse do dežele Janija Nanija in povzroči zmedo in veselje. Bo Jani Nani lahko zavezal paket? Zgodba in ilustracije so enake kot v BBCjevi risanki o Janiju Naniju.

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Žive barve

Rdeče, modre, rumene, zelene, oranžne, vijoličaste, rožnate – živali so lahko neverjetno barvite. Zakaj so živali tako različnih barv in kako jim njihova živa barva perja, lusk, oklepa ali kože pomaga preživeti, vam bo razkrila ta čudovita knjiga. Mlade raziskovalce bodo k branju najprej privabile domiselne izjave o posameznih živalih, ki jih avtor v nadaljevanju razširi s poučno razlago, in mojstrsko izdelane ilustracije – kolaži iz živobarvnega papirja.

v košarico
Namesto: 15,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Nina na snegu - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Skozi okno Nina se ozre in vzklikne. “Mamica! Glej, sneg čez noč zapadel je, potipat bi ga šla.”

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Pomembno sporočilo Angelček Dobri mišek

Mali mišek s svetlečim obročkom – angelček Dobri mišek – je našel v nabiralniku prelep kos blaga. Najprej misli, da je pomota, a Perček, njegov prijatelj, zagleda na blagu listek: »Prosim, vrni to dragoceno blago...« Listek je odtrgan prav na mestu, kjer je pisalo, komu naj ga mišek vrne. In tako se prične še ena lepa dogodivščina malega miška in Perčka. Zgodba in ilustracije so enake kot v BBCjevi risanki.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Oblak na vrvici

Kaj storiš, če nima nihče časa zate, ker so vsi zaposleni z bratcem, ki je še dojenček? Če imaš srečo, srečaš oblak, ki zna pripovedovati čudovite zgodbe. Evelina Umek, avtorica, je seveda deset oblakovih zgodb le še zapisala, Živa Pahor pa ilustrirala.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Pojoče račke

Knjiga je še nerabljena! Na kmetiji živi družina sedmih račk, ki čudovito poje. Kmet s sosednje vasi si pride sposodit traktor in opazi pojoče race. Odloči se, da jih ukrade. Z ženo se dogovorita, da jih bosta prodala cirkusu. Ko mož iz cirkusa pride k njima in prinese denar, race nočejo peti. Mož se čuti prevaranega in jezno odide, besna žena pa race napodi. In race so spet vesele in svobodne ter še naprej čudovito prepevajo.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kdaj rečem bravo? Pomembne besede

V ljubki kartonki deček Nejc in njegov zajček Hlačko spoznata pomembno besedo, ki nam odpre mnoga vrata v socialnih stikih – besedo BRAVO. Kartonka prikazuje ob izredno prikupnih ilustracijah vsakdanje prizore, v katerih lahko otrok sliši to besedo in jo tudi sam uporabi. Sliši jo, na primer, ko mamici nariše lepo risbico, reče pa jo, ko mu babica plete lep pulover.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Fiorella la Giraffa

Knjiga je še nerabljena! Tre piccole scimmiette circindarono Fiorella l'una dietro altra per prenderla in giro. »«Fiorella monella, banana frittella!« »Piuuu, macchè elegnate! Hai veramente delle macchie gialle come una banana fritta!« sbraitarono maleducamente loro. Slikanica je v italijanskem jeziku.

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Žirafa Cvijeta

Knjiga je še nerabljena! Tri majmunčića okružila su Cvijetu in nadvikavala jedan drugog: »Cvijeta grana – pečena banana!« »O da, kakva elegancija! Stvarno imap smeđe pjege poput neke pečene banane!« bili so bezorazni. »Brzo, brzo, treba te odmah srediti i promjeniti ti izgled!« srediti i promjeniti ti izgled!« Slikanica je v hrvaškem jeziku.

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Čivkova in Kokina arktična pustolovščina - Čivko!

Knjiga je še nerabljena! Čivko in njegova čarobna kletka srečata Koko in njene pse, ki so namenjeni na severni tečaj. Koko je zadolžena, da na čajno zabavo, ki jo pripravljajo ob zimskem sončnem obratu, prinese poseben čaj skupaj potujejo po širni zasneženi pokrajini do svojega cilja, zimskega praznovanja.

v košarico
Namesto: 13,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Moja nona pripoveduje - Kraške pripovedke

Moja nona je bila na Krasu zelo znana. Pravzaprav ni bila znana zato, ker je bila moja nona, temveč zato, ker je bila županova žena. Ves goriški Kras je imenoval mojega nonota samo z vzdevkom "nunc župan". Kaj pa mislite! To je bila velika čast, da so ga celih petindvajset let zaporedoma volili za župana. Imeli so ga tudi drugače radi. Botroval je našim otrokom. Skoraj vsaka hiša je imela po enega Lojzka, Francka, Pepka...

v košarico
Namesto: 26,04 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Moji prijatelji

Knjiga je še nerabljena! Ljubka kartonka za najmlajše. Poglej slike, ugani in povej, kaj je na njih, če pa ne ugotoviš, pa preberi.

v košarico
Namesto: 8,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Gremo na pot

Knjiga je še nerabljena! Ljubka kartonka za najmlajše. Poglej slike, ugani in povej, kaj je na njih, če pa ne ugotoviš, pa preberi.

v košarico
Namesto: 8,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Iskanje dragocene preproge – Lumpi Lumpi Moj prijatelj zmaj

Petejan je kaznovan, ker je uničil dragoceno preprogo v jedilnici. Zelo je žalosten, zato močno misli na svojega namišljenega prijatelja in zmaj Lumpi se mu resnično prikaže. Skupaj poletita, da bi kupila novo preprogo, vendar se tokrat izkaže za nerodo Lumpi!

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Veseli Božiček – Spakovalka, pobarvanka z nalepkami

Knjiga je še nerabljena! Prilepi smešne nalepke: oči, nosove, usta in ustvari vesele obraze zabavnim likom na predlogah. Nalepke lahko večkrat odlepiš in prilepiš znova, nazadnje pa obraze še pobarvaš. Od 3. leta.

v košarico
Namesto: 5,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Pod belim gradom

Julija je petletna deklica, ki živi v mestu »pod belim gradom«. Hodi v vrtec, rada ima mamico in atija, dedka in babico, in tudi vzgojiteljico Lidijo. Toda tudi med ljudmi, ki se imajo radi, se dogaja vse mogoče – in vse, dobro, ljubeče pa tudi grenko, pomaga otrokom spoznati svet, nabirati izkušnje, odraščati. Utrinki iz Julijinega vsakdanjika so nanizani v trideset kratkih zgodbah s preprostimi sporočili za malčke.

v košarico
Namesto: 5,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,50 €

Drobne živali - Barvam in pišem - Prve podobe, pobarvanka

Barvaj in piši. Pobarvanka s kratkimi besedili, ki predstavlja drobne živali.

v košarico
Namesto: 2,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 1,50 €

Hišni ljubljenčki, pobarvanka

Pobarvanka za mlajše otroke z velikimi in ljubkimi ilustracijami. Na eni strani je črno bela slika, na drugi enaka barvna.

v košarico
Namesto: 2,20 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 1,50 €

Živali na kmetiji, pobarvanka

Pobarvanka za mlajše otroke z velikimi in ljubkimi ilustracijami. Na eni strani je črno bela slika, na drugi enaka barvna.

v košarico
Namesto: 2,20 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 1,50 €

Trije prašički – Čarobni, tridimenzionalni pravljični svet, 3D knjiga

Knjiga je še nerabljena! Klasična pravljica o Treh prašičkih in hudobnem volku, ovita v penaste platnice, vas popelje v čarobni, tridimenzionalni pravljični svet.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mala koala se kopa

Knjiga je še nerabljena! Prikupna in poučna otroška slikanica s sodobnimi ilustracijami, ovita v penaste platnice. Knjiga bo s sodobnimi ilustracijami v pomoč pri učenju novih besed. "Čas je za kopel. Mala koala se veseli, Hrček Trček pa ni niti malo navdušen..."

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Čmrlj Brundek– Drobižki

Knjiga je še nerabljena! Brundek je nabral ogromno medu, toliko, da ga je zmanjkalo za druge žuželke. Čebela Adela ga je prosila, naj ji odstopi malo medu. Brundek pa je le zaloputnil vratca in sam zase priredil pojedino. Ko je hotel spet ven, se je zagozdil in potreboval je pomoč. Zgodba iz zbirke Drobižki govori o medsebojnih odnosih med malimi prebivalci v pravljičnem svetu, ki je v mnogih potezah zelo podobno človeškemu.

v košarico
Namesto: 7,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo

Knjiga je še nerabljena! Včasih morata tudi pujsa po opravkih, recimo po štiriperesne deteljice. Takrat si Bibi pomaga z zvijačo, da bi Gustija spravila iz postelje. Ampak Gusti je tokrat neomajen: danes je nogometna tekma, zato ne gre nikamor, pa pika. K sreči premore Bibi še eno učinkovito zvijačo, ki se ji ni mogoče upreti: po deteljice ne bosta šla peš, ampak s kolesom. Samo udomačiti ga je še treba...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Pozdravljene, živali!

Knjiga je še nerabljena! Radovedni pasji mladiček se je domislil, da bo pozdravil svoje prijatelje: petelina, ki mu v pozdrav zakikirika, ovco z jagenjčki, ki zablejajo, kravo, ki mu odgovori z mukanjem in tako naprej vse živali na kmetiji. Slikanica je večjega formata, s prisrčnimi ilustracijami in kar je otrokom najbolj všeč - nežne kosmate živali, natisnjene v žametnem tisku lahko pobožajo, obenem pa posnemajo njihove glasove.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Rjavi medvedek na gugalnici

Knjiga je še nerabljena! Rjavi Medvedek se prepira z vrstnico, kdo se bo lahko gugal na gugalnici, dokler se ne dogovorita, da si jo bosta morala deliti. Tako se lahko brez slabe volje igrata še bolje. Rjavi Medvedek je junak zelo priljubljenih francoskih knjižic, ki veljajo za klasiko. Vsaka kartonka v zbirki prikazuje delček iz vsakdanjega življenja majhnega otroka, ki spoznava svet.

v košarico
Namesto: 5,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Antonov cirkus - Anton's circus, dvojezična slikanica slovenščina-angleščina

Knjiga je še nerabljena! Antonov cirkus je slovensko - angleška slikanica iz zbirke Spominčice. Anton Bon je bil čokat mož s košatimi brki. Ko je še delal na ladji, je nekoč iz Afrike pripeljal leva. Leva Leopolda. Potem je pustil mornarski poklic in z levom ustanovil cirkus »Velekomedije Antona Bona in leva Leopolda«. Potovala sta iz kraja v kraj, Anton je vtikal levu glavo v gobec, lev pa se je delal grozno prestrašenega...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Zmajček Kokos in njegove pustolovščine

Knjiga je še nerabljena. Kjer se pojavi zmajček Kokos, se vselej kaj dogaja: Kokos reši življenje Matildi in se spoprijatelji z njo. Njune pustolovščine so nadvse vznemirljive -- pa naj bo to srečanje z morskim zmajem Amadejem, boj s hudobnim čarovnikom Kozjebradom ali obisk pri čarovnici Rubiniji!

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Velika skrivnostna skrivnost

Knjiga je še nerabljena! Velika skrivnostna skrivnost je - kaj pa drugega - knjiga o skrivnosti in prav posebni druščini, ki se rada druži ob čaju. Sestavljajo jo Radovednost, Dobravolja, Dolgčas, Lenoba, Nesreča, kamen in drugi, ki zabavne dialoge in simpatične prigodice seveda močno zaznamujejo oziroma podložijo s svojimi "karakterji".

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Malce nevidna – Nastopata Čarli in Lola

Knjiga je še nerabljena! Imam sestrico Lolo. majhna je in zelo smešna. Vedno želi vedeti, kaj imam za bregom. In vedno želi početi, kar počnem jaz.nikoli noče biti nikjer brez mene.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Darilo staršev

Darilo staršev je zgodba o prašičku Miru. Ko je izvedel, da njegova mami pričakuje še enega otroka, ga je začelo skrbeti. Bil je prepričan, da bo prikrajšan za ljubezen svojih staršev. Kaj pa se bo resnično zgodilo, ko bo prišel dojenček?

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Doma je najlepše

Doma je najlepše je zgodbica o rački Riti, ki je morala nekaj časa preživeti v bolnišnici. Te zanima, kako je preživela to občutljivo obdobje? Pa ti, si že kdaj ostal v bolnišnici?

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Toko, mamut in sabljezobi tiger

Knjiga je še nerabljena! Toko in mamut Tikiti ob reki iščeta školjke in rakce. Nenadoma se pojavi nevarnost. Približuje se jima sabljezobi tiger! A prijatelja si znata pomagati… Nato pa ju v votlini čaka veliko presenečenje! Knjiga je namenjena tudi otrokom, ki so začetni bralci -1. in 2. razreda OŠ. Stavki so kratki, s preprosto strukturo in besediščem.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Kako raste laž

Knjiga je še nerabljena! Matic v trenutni želji porabi denar, namenjen tečaju kitare, za luksuzni model avtomobilčka. Prva nespametna (a s stališča otroka povsem razumljiva) poteza povleče za sabo mrežo laži, ki jih je prisiljen uporabljati za prikrivanje prvega dogodka. Laže staršem, sošolcem, babici, stricu ... skratka, celotni okolici. Kljub vsemu ta preplet laži najbolj bremeni prav njega samega. Seveda se zgodba srečno razplete...

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Tri miške

Knjiga je še nerabljena! Tri miške Pirina, Prosena in Rozina živijo skupaj v hiški na robu gozda. Pirina in Prosena hodita na poje, nabirata hrano in polnita shrambe, Rozina poduha vsako rožo na poti in se vsak dan znova izgubi med travami in listjem. Zvečer se vrne domov praznih rok. Pirina in Prosena sta zelo jezni nanjo. Kako bo Rozina preživela zimo? Ali bosta delili hrano z njo?

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mama, kdo sem jaz?

Knjiga je še nerabljena! Emilija strmi v žlico, ko riše vzorce v svoj krožnik s kosmiči, gleda v pečico, ko se pečejo piškoti, jaha konja pred ogledalom ... Kdo je oseba, ki jo gleda? Ali je slikar? Pek? Lovec?

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Nenavadno potovanje male Ane

Knjiga je še nerabljena! Nenavadno potovanje male Ane je zgodba o izgubi, odraščanju, iskanju prave poti in ciklu življenja. Susan Smith Nash iskanje svoje junakinje rahločutno preplete s prepričanji ameriških Indijancev - mali Ani na poti odraščanja s svojo modrostjo pomagajo medved, puma in orel - , izgubo matere pa harmonično uravnoteži s sinkom, novim členom v verigi življenja, ki jo pričaka pred domačo hišo.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,50 €

Strašna pošast Galja Nanja

Knjiga je še nerabljena! Mama je šla skozi kuhinjo in dnevno sobo - nikjer nikogar. Nazadnje je odprla vrata otroške sobe. Tam pa je na preprogi čepela strašna troglava pošast in se z grozdi rok in nog kotalila proti njej."Joj!" se je prestrašila mama. "Kdo pa si ti? In kje so moji otroci?" "Jaz sem strašna pošast Galja Nanja! Pojedla sem otroke in zdaj bom pojedla še tebe!"

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Kakšne barve je svet

Knjiga je še nerabljena! Peter in Rozi sta krta mladiča, ki s svojo mamo živita globoko pod zemljo. Skozi odrtino v rovu vidita svetlobo, zato si želita izvedeti, kakšen je svet na površju. Dobita si sončna očala in se odpravita na potep. Najprej srečata kravo, ki jima pove, da je sedaj dan in da je svet zelene in bele barve. Toda svet skriva še veliko drugih barv in drugačnih živali, ki imajo najrazličnejše značaje...

v košarico
Namesto: 14,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Kdo se skriva v pragozdu?

Kartonka vsebuje zavihke pod katerimi se skrivajo različne živali, ki živijo v pragozodvih. Poleg tega so v karton odtisnjeni vzorci, ki so značilni za posamezne živali. Otroci torej lahko živali tudi otipajo in si tako lažje zapomnijo in povežejo vse lastnosti živali, poleg tega, pa se zaradi zavihkov zelo zabavajo.

v košarico
Namesto: 7,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Oglej si življenje dinozavrov

Dinozavri so bili osupljiva bitja. V tej čudoviti knjigi bodo otroci spoznali življenje velikih plazilcev, ki so pred davnimi časi naseljevali naš planet. Za radovedne pa bo branje pod zavihki prava poslastica.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Bežimo vsi! Volk z orjaškimi zobmi nas lovi!

Ta živalska pravljica je prisrčna slikanica, v kateri zgodbo opazno nadgrajujejo ilustracije, kot je za vsako kakovostno slikanico značilno. "Pravljična zgodba je (na videz) preprosta: trije puhasti volčji mladički (puhasti, kot bi bili piščančki) z veseljem ugotovijo, da so že veliki in da je čas za nove pustolovščine pod vodstvom očeta volka, ponosne avtoritete, ki jim bo razkazala njihov življenjski prostor...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Kim je močna

 Kim si ne upa naprej. Vida in Nejc, večja otroka iz vrtca, ji zapreta pot, jo suvata in ji hočeta vzeti njeno lepo, novo šolsko torbo. Kim bi najraje na ves glas zaklicala: »Na pomoči« in se branila, vendar namesto tega le prestrašeno čemi na tleh. Pot do samozaupanja in poguma ni zmeraj preprosta. Vendar se Kim v vrtcu nauči, da je tudi ona izjemna in da je lahko ponosna nase. To ji da moč-postane tako močna, da ji niti Vida in Nejc ne moreta več do živega.

v košarico
Namesto: 20,62 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Čarovniška šola (Ravensburger)

Grad Kadabra naj bi bil šola za dekleta, v resnici pa je šola za čarovnice, za divja dekleta, ki imajo rada nered, smrad in hrup. Le Neva, tista, ki je pretirano fina in ima za povrh še za prijateljico človeško dekle, v tem ne uživa. Ampak ko šoli najavijo obisk dečkov z neke druge šole, prav oni dve spravita dekleta in grad v red, da je vse videti kot običajna šola. Garaško delo! Pa se bo mogoče pretvarjati ves čas obiska?

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Moje najljubše živali - Za male ljubitelje živali

V kartoniki otrok spozna konje, krave, kokoši, prašiče, ovce, psa, mačko... in njihove mladičke. Spozna pa tudi velika vozila in hrano, ki jo pridelujejo na kmetiji. V naslednjih dveh slikanicah je predstavljenih še več živalskih mladičkov in živali, ki otroke najbolj očarajo. Kartonko odlikujejo čudovite barvne fotografije, ki jih spremlja zelo kratko besedilo.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Na kmetiji - Za male ljubitelje živali

Telički v hlevu, traktorji na polju in poniji na pašniku - že majhni otroci bodo na več kot 60 čudovitih barvnih fotografijah prepoznali živali in vozila na kmetiji. Prijazna, spodbudna besedila in poučne uganke bodo v malčkih vzbudili radovednost in jim posredovali prvo znanje o kmetiji. Kartonko odlikujejo čudovite barvne fotografije, ki jih spremlja zelo kratko besedilo. Na koncu so še uganke.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Pravljice za deklice, klasične pravljice

Klasične pravljice so v tej bogato ilustrirani slikanici razdeljene na dve polovici. V prvi so zbrane pravljice za mlajše deklice, v drugi pa za starejše. V njej so: Jakec in fižolovo steblo, Sneguljčica, Medenjaček, Trije prašički, Cesarjeva nova oblačila, Sebični velikan, Trnuljčica, Pepelka, Rdeča kapica, Zlatolaska in trije medvedi, Janko in Metka... Besedilo je okrajšano in prirejeno, primerno starosti otrok.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Čudovita novica

Mlajši otroci uživajo ob poslušanju zgodbe in gledanju motivov na slikah, s starejšimi predšolskimi otroki pa se lahko starši in vzgojitelji po branju pogovorijo o družini in prijateljstvu. Ilustracije so izdelane v kolažni tehniki, barve niso kričeče, so pa kontrastne. Glavni liki tako izstopajo in privabljajo pogled.

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Plodovi narave v sliki in abecedi

Knjiga je še nerabljena! Knjižica, ki je primerna že za najmanjše otroke, prikazuje predmete in plodove na kmetiji in v naravi. Vsak predmet, plod ali rastlina, je prikazan na beli podlagi s sliko in z besedami – najprej v slovenščini, nato pa še v angleščini.

v košarico
Namesto: 5,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Štiri Grimmove pravljice - domače branje

Knjiga je še nerabljena! Knjiga vsebuje štiri Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še vedno živijo. To so pravljice o kraljičnah in princeskah, ki se med pripovedovanjem še zmeraj spreminjajo, tako kot so se pravljice spreminjale skozi stoletja.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Razigrana Ljubljana, 10 igrivih in poučnih dogodivščin za otroke po mestu

Knjiga je še nerabljena! Te zanima, kje v Ljubljani se skriva zaklad? Kaj pa skrivnostni primer, ki ga lahko rešijo zgolj najboljši detektivi? Morda Ljubljanski grad s skrivnostnimi ječami? Prelistaj knjigo in se z njo odpravi novim dogodivščinam naproti. Vodič za otroke po Ljubljani je sestavljen iz 10 igrivih dogodivščin po mestu.

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Mali detektiv in skrivnostna smrt

Knjiga je še nerabljena! V novi knjigi o malem detektivu Atikusu, nadpovprečno bistrem dečku, ki je razrešil že marsikateri primer, ga slavna pisateljica povabi, da bi postal njen asistent. Atikus, ki je prebral mnogo njenih knjig - in slišal o pisateljici in njeni družini šepetati mnogo čudnega - je očaran. Njegovo delo je zanimivo: slavna pisateljica mu narekuje novo knjigo, Atikus pa njene besede čim hitreje zapisuje.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Levček Oli se nauči brati

Knjiga je še nerabljena! Levček Oli živi v živalskem vrtu. Ker je še mladič, se zmore zmuzniti pod ograjo, da obišče prijatelje v drugih ogradah. Pri tem vedno doživi kaj zanimivega. Tokrat izvemo, kako je bilo, ko je ugotovil, kam vsak dan izgine prašič Tone. Tone ima veliko skrivnost – vsak dan na skrivnem mestu, kamor mu ne more nihče slediti, bere knjige...

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Najboljši recepti za punce

Knjiga je še nerabljena! To je knjiga za deklice, ki zelo rade kuhajo in pečejo. Kar pripravijo, pa mora biti enako slastno kot privlačno na pogled. Zbranih je več kot 20 receptov za slastne pečene priboljške, za vsakdanje jedi – recimo, za pečen polnjen krompir ali zelenjavna nabodala, z recepti za jedi za zabavo in z recepti za izvrstne sladice.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Orion in Tema

Knjiga je še nerabljena! Deček Orion ima bujno domišljijo, zato vidi strahove povsod, tudi tam, kjer se ni česa bati. Boji se os, koles, morja, omar, psov, deklet, pokajočih balonov, vesolja, babice, neviht, pajkov, pošasti... Najbolj pa teme. Mislite, da pretirava?

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Trol in Oliver

Knjiga je še nerabljena! Oliver je majhen deček, ki mora vsak dan skozi gozd, v katerem živi strašni Trol. Trol bi ga rad ujel in požrl, toda Oliver je prebrisan in pogumen fantič. Vedno znova se nerodnemu Trolu izmakne, nato pa se smeji v pest. Lovita se vse dolgo leto, mali bralec pa se ob tem čudovito zabava.

v košarico
Namesto: 18,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Zakaj je polje jezero?

Knjiga je še nerabljena! Pravljica igralke Saše Pavček pripoveduje o rahločutni deklici, ki ji nihče ne more ustaviti sočutnih solz. Teh pa je bilo toliko, da so zalivale hišo in se zlivale v bližnji potok. Le potovka jo je lahko pomirila s svojimi pripovedkami o fantu, ki...

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Na kmetiji dinozavrov

Knjiga je še nerabljena! Kmet Jaka na svojem posestvu goji dinozavre. Dinozavre je treba nakrmiti, poskrbeti za mladičke, očistiti ribnik in še in še. Zvečer se Jaka vrne domov na smrt utrujen, a zadovoljen, saj so njegove živali srečne in na varnem. Ampak – kaj pa, če Jaka na kaj pozabi?

v košarico
Namesto: 17,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Stekleno drevo

Knjiga je še nerabljena! Uni zna pripovedovati čudovite zgodbe. In njegova babica brez njih preprosto ne more zaspati... Stekleno drevo je kot nalašč za vse male pripovedovalce zgodb. Iz nje veje milina stika med vnučkom in babico, pred očmi vstajajo podobe Indije in skorajda se zdi, da jih pospremljajo tudi vonjave.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Želja slavne pevke – Srečne zvezde

Knjiga je še nerabljena! Slavna pevka Jasna Dan naj bi nastopila na festivalu v Kasijinem kraju, a njena spremljevalna pevca sta zbolela! Jasna si želi, da bi vseeno lahko nastopila ali ji bo uspelo...

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Nikogaršnji fantje

Knjiga je še nerabljena! Ko šolska ekskurzija spodleti, preživi četverica najstniških fantov strašno noč v goščavi, kjer si poiščejo zavetje pred silovitim neurjem. Ko naslednjega dne najdejo pot domov, odkrijejo, da se je zgodilo nekaj čudnega in groznega: vrnili so se v svet, kjer ne obstajajo več.

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Očetova pisma hčerki

Knjiga je še nerabljena! Ko je bilo Indiri Gandhi deset let, ji je oče Jawaharlal Nehru, ki je čez poletje ostal doma, napisal serijo pisem, v katerih ji je pripovedoval zgodbo o Zemlji, civilizacijah, naravi, zgodovini, rasah, jezikih, pračloveku, plemenih in še marsičem. To so pisma polna življenja in svežine ter navdušujoče ljubezni.

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Kako živijo ptice na krmišču

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Kako živijo s fotografijo in kratkim strokovnim besedilom Ivana Esenka predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Zamenjam bratca

Krokodilka Karolina dobi bratca, ki se slini, nič kaj ne diši, je samo za zgago in zavzame ves prostor v maminem naročju. Nekega dne gre mama zamenjat svoj klobuk za takega, ki ji bo ravno prav in Karolini se utrne odlična ideja…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Izgubljena stvar

Knjiga je še nerabljena! Izgubljena stvar je subtilna nadrealistična zgodba o dečku, ki na plaži odkrije nenavadno izgubljeno stvar in ji nato pomaga najti dom. Medtem ko sprva raziskuje, komu to čudaško, a prijetno in zabavno bitje/stvar pripada, spoznava brezbrižnost večine ljudi, ki jim preprosto ni mar za nekaj, kar moti red njihovega vsakdana. V želji, da bi nenavadni stvari našel zatočišče, se z njo spoprijatelji in po različnih dogodivščinah sredi pustega in zdolgočasenega predmestja naposled odkrijeta kraj, kjer ji zadiši po domačnosti.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Moja pobarvanka – Mia and Me, pobarvanka

Pobarvanka je še nerabljena! Zelo lepa pobarvanka bo navdušila otroke, ki so občudovalci zbirke knjig o Miji in vilinskem kraljestvu Centopiji. Pobarvanka prikazuje nenavadno, čudovito lepo vilinsko deželo, polno zelenih trat, cvetočih dreves, šumečih slapov, temačnih sotesk in razkošnih palač, na barvnem ozadju pa so črno beli liki glavnih junakov, samorogov in zmajev. To je pobarvanka, ob kateri otrok sanjari o Mijinih dogodivščinah, ob barvanju podob, ki so kot ilustracije, pa si lahko tudi izmišlja zgodbe, ki jih v knjigi ni.

v košarico
Namesto: 11,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Potepuh Flikafrak in njegova senca

Knjiga je še nerabljena! Flikafrak je zaprisežen potepuh. Uživa, kadar se mu pričnejo dogajati dogodivščine, ki ga odpeljejo čisto drugam, kamor je sprva nameraval. Recimo, ko si gre kupit knjigo, pa v knjigarni ugotovi, da so jo prav vse knjige o potepuštvu že spet podurhale s polic in šle na potep... Knjiga združuje osemnajst kratkih duhovitih zgodb, ki se kmalu po začetku potepejo tja, kamor sploh ne bi pričakovali, v najboljše kotičke, kjer so doma zabavne dogodivščine.

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Dvoživke – Kako živijo

Knjiga je še nerabljena! Ivan Esenko se je v zbirki posvetil živalim, ki jih lahko opazujemo okoli doma, na vrtu, na bližnjem travniku ali v gozdu: dvoživkam, plazilcem, glodalcem, sovam, netopirjem in pticam na krmišču. Knjige bodo navdušile otroke, ki radi opazujejo živali, staršem pa pomagale s tehtnimi odgovori na otroška vprašanja.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Sove – Kako živijo

Knjiga je še nerabljena! Ivan Esenko se je v zbirki posvetil živalim, ki jih lahko opazujemo okoli doma, na vrtu, na bližnjem travniku ali v gozdu: dvoživkam, plazilcem, glodalcem, sovam, netopirjem in pticam na krmišču. Knjige bodo navdušile otroke, ki radi opazujejo živali, staršem pa pomagale s tehtnimi odgovori na otroška vprašanja.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Življenje brez psa

Knjiga je še nerabljena! Neji, običajni osnovnošolki, se sesuje svet, ko se morata z očkom preseliti na vas, k njegovi mami, v ozkosrčno vaško okolje. Novo okolje, vključno z babico, je do nje neprijazno. Vse, kar si deklica želi, je, da bi imela svojega psa. Seveda ne gre le za psa – gre za željo biti sprejet in ljubljen, pa tudi imeti možnost nekoga ljubiti. Knjiga je dekličin dnevnik, iz zapisov pa postopoma razbiramo, kaj se je zgodilo.

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Gradimo! - Zgodba z magnetki

Knjiga je še nerabljena! V knjigi so štiri dvostranska prizorišča, ki služijo za igralno podlago, knjigi pa so priloženi namagneteni liki – ljudi, živali, strojev, predmetov... Z njimi otrok dopolni osnovno ilustracijo na igralni plošči. Ker so podobe magnetne, jih lahko poljubno premika. Knjiga govori o gradbišču, na katerem zidajo stavbe.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Najboljši prijatelji za vedno - Disney princeska, zvočna knjiga

Knjiga je še nerabljena! Knjiga z osmimi zvoki pa pripoveduje še nove dogodivščine petih nadvse očarljivih princes z naslovnice. Skupna tema petih zgodb v slikanici je prijateljstvo. Krasijo jo dvostranske ilustracije, ki že same pripovedujejo zgodbo, sredi ilustracij pa so kratka besedila, posejana s simboli za zvočni gumb.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Enkratne elastike - 60 super stvaritev iz pisanih elastik, ustvarjalni priročnik

Knjiga je še nerabljena! S preprostimi plastičnimi statvami in kvačko lahko tudi vi ustvarite množico živobarvnih prstanov, zapestnic, modnih dodatkov, obeskov in igrač. V tem zabavnem priročniku boste našli opis osnovnih tehnik prepletanja in natančna navodila za 60 odštekanih izdelkov v vseh barvah mavrice. Začnite pri preprostih in se pripletite do pravih malih umetnin, s katerimi boste preganjali dolgčas, obarvali sivi vsakdanjik in očarali prijatelje.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Vilibald se vrača!

Knjiga je še nerabljena! Poznate Vilibalda, tistega samozadovoljnega debeluščka, mačka z rdečo barvico, s katero kar naprej kraca po knjigi Melanie Watt? Popravlja ji ilustracije in besedilo, kadar se mu zazdi, da v njeni zgodbi ni dovolj glavni. Očarljiva pokora uganja take norčije, da se mu moraš smejati, čeprav avtorico knjige kar naprej prekinja, da komaj izvemo do konca knjige, kaj nam že od začetka skuša povedati o Vilibaldu. Res pa je, da je zaradi Vilibaldove nagajivosti knjiga veliko bolj sočna in smešna...

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Izgubljena stvar

Knjiga je še nerabljena! Deček na plaži odkrije nenavadno izgubljeno stvar in ji nato pomaga najti dom. Medtem ko sprva raziskuje, komu to čudaško, a prijetno in zabavno bitje/stvar pripada, spoznava brezbrižnost večine ljudi, ki jim preprosto ni mar za nekaj, kar moti red njihovega vsakdana. V želji, da bi nenavadni stvari našel zatočišče, se z njo spoprijatelji in po različnih dogodivščinah sredi pustega in zdolgočasenega predmestja naposled odkrijeta kraj, kjer ji zadiši po domačnosti.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ocean od blizu

Knjiga je še nerabljena! Čudovite ilustracije prikazujejo živali iz svetovnih oceanov v njihovi naravni velikosti! Knjiga te popelje na vznemirljivo podvodno pustolovščino odkrivanja morskih živali od najmanjših - drobcenih ceponožcev - do največje - mogočnega sinjega kita. Čaka pa te še srečanje z mnogimi drugimi, vključno s skritimi pritlikavimi morskimi konjički, strupenimi hobotnicami in spečo morsko vidro z mladičem. Dih jemajoče ilustracije prikazujejo čudovite prizore iz nenavadnih zornih kotov...

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Deževni gozd od blizu

Knjiga je še nerabljena! Čudovite ilustracije prikazujejo živali deževnega gozda v njihovi naravni velikosti! Knjiga te popelje na vznemirljivo pustolovščino odkrivanja živali deževnega gozda od najmanjših - drobnih strupenih žabic - do velikanskih - kot je zastrašujoča orjaška anakonda. Čaka pa te še mnogo drugih zanimivosti, kot so spopad hroščev goljatov, ljubki filipinski nartničar z mladičem in prežeči jaguar. Dih jemajoče ilustracije prikazujejo čudovite prizore iz nenavadnih zornih kotov - umetniško delo, ki je enako živo kot fotografija - morda še boljše!

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Butalski policaj in Cefizelj

Knjiga je še nerabljena! Butalski policaj je v resnici občinski hlapec, ki si ob nedeljah in praznikih na glavo povezne rdeče obšito kapo, v roko vzame helebardo ali sulico in postane strah vseh tolovajev. Da, strah vseh tolovajev, le enega ne. Razbojnika Cefizlja...

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Življenje živali – Moja prva enciklopedija, otroška enciklopedija s prosojnicami

Knjiga je še nerabljena! Prva enciklopedija s prosojnicami! Mali bralci bodo odkrivali podrobnosti iz življenja živali: kako se hranijo, premikajo, razmnožujejo in kakšna so njihova bivališča. Ilustracije dopolnjujejo prosojnice, ki odkrivanje skrivnosti iz življenja živali spremenijo v pravo pustolovščino: pod prosojnico s sliko nojevega jajca se na naslednji strani prikaže – nojev mladič.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Sanje, ki so odšle

Knjiga je še nerabljena! Poetična zgodba za otroke, ki je postavljena v sanjski svet. Njen junak, mali Tomaž, in njegov zajček Filip se odpravita iskat sanje. Na svoji poti srečata številne neznance. Zasliši ju policaj, spoprijateljita se s prebrisano Mačko, pogovarjata se s sovami z velikimi očmi. Iskanje sanj je naporno in razburljivo in zdi se, da se sanje vse bolj odmikajo…

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Biserni kit in druge pravljice

Knjiga je še nerabljena! Biserni kit in druge pravljice je knjiga, v kateri živi sedem čarobnih pravljic, ki jih je napisala in ilustrirala Živa Viviana Doria. V pravljicah so zaživele živali, ki posedujejo človeške lastnosti, in prihajajo iz dežel onkraj našega sveta. V deželah kjer so gradovi stekleni, gozdovi začarani in čudežni predmeti nekaj vsakdanjega. Knjiga je opremljena s črnobelimi ilustracijami prepoznavnih živalskih junakov, ki jih avtorica ustvarja zadnjih nekaj let.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Drobni koraki velikih junakov - Šmarnice za otroke

Knjiga je še nerabljena! Mali junaki iz nekega mesta se vsak dan srečujejo v šoli, na igrišču in vsak večer tudi pri šmarnicah. Prihajajo iz različnih družin, v katerih se vsak po svoje trudijo biti čim boljši, tako do staršev kot do bratcev in sestric. Včasih jim ne uspe. Ko se zvečer srečujejo pri šmarnicah, rešujejo skupaj s kaplanom Miho številne zagate, v katerih se znajdejo čez dan, in iščejo odgovore na vprašanja, ki se jim porajajo

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Skrivnost zmajeve jame - 1. bralna stopnja Knjigoljub

Kaj bi se utegnilo skrivati za temnimi vrati? Mogoče zmaj? Ali pa kak duh? Ema in Jakob se odločita, da bosta prišla stvari do dna! A če želita razrešiti skrivnost, se bosta morala brat in sestra odpraviti v temačno jamo... Na koncu na bralce začetnike čakajo igrive bralne uganke Knjigosled, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Sara, bavbav fantov - 3. bralna stopnja Knjigoljub

Kako bi se Sara sploh lahko zaljubila v Žana? Ko pa je vendar jasno, da so fantje neumni! Kot bi mignil, se Sara in njene prijateljice zapletejo v pravo vojno z Žanom in njegovimi prijatelji. Na koncu na bralce čakajo igrive bralne uganke Knjigosled, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Jaz, Franci grdi

Knjiga je še nerabljena! Deček Mato najde zapuščenega mucka in mu da ime Franci Grdi. Čeprav je mama proti, in ga sosed nagovarja, da bi ga usmrtili, Mato muca odnese v hišo in ga nahrani. Lepo skrbi zanj in Franci odraste v lepega mačkona. Priljubi se tudi očetu, ko pa se še stepe s sosedovim mačkom Grinšponom, ki se skuša odplaziti v njihovo hišo in ga prežene, mu Mato podeli ime Franci Grdi Ponosni.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Bombonček za dedija Edija

Knjiga je še nerabljena! Knjižica z barvnimi ilustracijami namenjena prvemu in drugemu bralnemu obdobju pripoveduje kaj se dogaja človeku z demenco, a ga opazuje skozi otroške oči. Zato je nadvse primerna, da z njo seznanimo otroke o tem, kaj se dogaja z njihovimi bližnjimi, kadar zbolijo za demenco. Honzek namreč ne razume, kaj se dogaja z njegovim dedijem Edijem. Juho hoče pojesti z vilicami, ko gresta v trgovino po kruh, odide domov sam...

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Vrt - Mala vseveda

Knjiga je še nerabljena! Izredno prikupna knjiga otrokom pripoveduje, kaj vse lahko zrase že na majhni zaplati vrta, celo na balkonu ali na okenski polici, katere drobne živali najdejo dom na vrtu, kako rastline zrasejo iz semen v sadike, nato pa v rastline, ki obrodijo »hrano«.

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Hamlet – Prve prave, okrajšana verzija izvirnega besedila

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Prve prave mladim bralcem ponuja skrajšane različice klasičnih svetovnih literarnih del.. Stremi k temu, da obdrži kakovostno raven izvirnih del in hkrati literaturo naredi dostopno večini bralcev, tudi tistim, ki sicer morda po njej ne bi posegli. V poglavju Po branju pojasnjujemo odstopanja od izvirnika, čas nastanka, teme in simboliko ter podajamo vprašanja v razmislek o prebranem delu, ki bodo v pomoč tako učencem kot učiteljem pri njihovem delu.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kako živijo plazilci

Knjiga je še nerabljena! Ivan Esenko se je posvetil živalim, ki jih lahko opazujemo okoli doma, na vrtu, na bližnjem travniku ali v gozdu: dvoživkam, plazilcem, glodalcem, sovam, netopirjem in pticam na krmišču. Knjige bodo navdušile otroke, ki radi opazujejo živali, staršem pa pomagale s verodostojnimi odgovori na otroška vprašanja.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Deset resnic

Knjiga je še nerabljena! Nekega dne, ko se je stari zeliščar Aljaž namenil nabirat brinove jagode, je pod grmičkom naletel na spečega palčka. Saj je že prej vedel, da palčki obstajajo, videl pa ni še nobenega, ker se ponavadi naredijo nevidne. Morda bi se naredil nevidnega tudi palček Brin, če ne bi pozabil – ali pa tudi ne. Brin namreč zelo rad modruje in ker palčki živijo stoletja dolgo, je že marsikaj zanimivega doživel, pa tudi pripovedovati zna tako, da se ne moreš odtrgati od knjige.

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Mali detektiv in skrivnostna votlina

Knjiga je še nerabljena! Mali detektiv Atikus in njegovi prijatelji dobijo nalogo, ki jo je treba nujno rešiti: z igrišča pri vrtcu je izginil mali Ben. To je že petindvajseti otrok v zadnjih trinajstih letih. Prvi je izginil sinček para, ki še vedno živi v Lepodolu - čudno, tudi vsi izginuli otroci so bili iz Lepodola. Mali detektiv se odloči, da bo iskanje pričel prav pri tem paru, zgodba, ki sledi, pa je takšna, da ti vstajajo lasje na zatilju...

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Mali detektiv in skrivnostni klobuk

Knjiga je še nerabljena! Mali detektiv in njegovi prijatelji se tokrat spopadejo z močnim sovražnikom: z najvplivnejšim politikom novo izvoljene skupščine Lepodola, gospodom Krankebulom, ki ga vsakdo takoj prepozna po značilnem črnem klobuku s širokimi krajci. Gospoda politika je doletela strašna nesreča – nekdo je umoril njegovo ženo. Ste pomislili, da sta imela pri tem kaj zvitorepi politik in njegova vroča mlada tajnica?

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Primer izginulega doda – Klub D

Knjiga je še nerabljena! Andreja vsako leto za rojstni dan doma pripravi veliko zabavo, na katero povabi vse sošolce in veliko odraslih. Letos so je omislila še klovna. Toda pod masko klovna se skriva prevarant, ki ukrade leseni kipec doda, že stoletja izumrlega ptiča z otoka Mauritiusa. Andrejini starši mislijo, da je bil kipec cenen in grd. Obdržali so ga le zato, ker jim ga je poslal neki stari stric iz tujine kot svojo zapuščino. Zakaj neki bi ga kdo hotel ukrasti?

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Polenček odpre muzej

Knjiga je še nerabljena! Polenček nabira zanimive, lepe in čudovite stvari. Prinaša jih domov in jih spravlja v škatle. Ko so te nekega dne polne, mu babica svetuje, naj odpre muzej.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

O snežinki in palčku

Knjiga je še nerabljena! Osem poetičnih pravljic govori o sprejemanju sebe in drugih, o ljubezni, o soočanju z vsemi življenjskimi situacijami, ki so nam včasih prijazne in včasih sovražne, življenje pa mora iti vseeno dalje. Otroci bodo slišali in razumeli predvsem pravljično raven, odrasli pa bodo razmišljali o simbolnem pomenu.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Kekec, Prgišče najboljših kratkih zgodb in pesmi, 4. del

Knjiga je še nerabljena! Slikanica povezuje  kratke zgodbe, kvalitetne stripe in prgišče pesmi, ki jim je skupno, da so jih napisali in ilustrirali najboljši slovenski avtorji za otroško revijo Kekec.

v košarico
Namesto: 15,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Duhec Gašper gre v šolo, 1. bralna stopnja Knjigoljub

Pri Niku imajo doma hišnega duhca. Star je že stoletja, a pravi, da se še nikoli ni imel tako lepo kot sedaj, ko živi pri Niku. Za rojstni dan mu Nikova družina podari škotske dude, Nik pa mu izdela indijansko perjanico. Zabavna kombinacija. Tako zelo zabavna, da se Nik šele v postelji spomni, da naslednji dan v šoli piše narek...

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Most materinske ljubezni

Knjiga je še nerabljena! Slikanica je pismo srca, neposredno in iskreno, kot ga mati napiše ljubljenemu otroku. Njegova posebnost je, da je pismo posvojenemu otroku, zato v njem odgovarja na težka vprašanja o prvi in drugi materi. Slikanica podpre obe, posvojenca pa zavije v toplo odejo občutka dvojne ljubljenosti.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Meg in Mog

Knjiga je še nerabljena! Meg je čarovnica, Mog pa je njen maček. Meg skrbi zanj in za sovo, ki jo opolnoči prebudi za zajtrk. Meg se obleče, stopi Mogu na rep – po nesreči, pripravi vsem trem za zajtrk, nato pa z Mogom poletita na čarovniško srečanje... Knjiga ima zelo preproste črtne ilustracije, podložene z močnimi kontrastnimi barvami in igrivo besedilo.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Sara, Simon in skrivnosti

Knjiga je še nerabljena! Sara in Simon sta bratec in sestrica. Z mamo in očetom živita v stolpnici, vendar njihovo življenje še zdaleč ni tako navadno, kot se zdi na prvi pogled. Člani družine se namreč redno zatekajo vsak v svoj skrivnostni domišljijski svet. Sara obiskuje balerine z oblaka, Simon je dobri čarovnik…

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Poklicani k prijateljstvu in bratstvu

Knjiga je še nerabljena! David in Matej sta prijatelja, ki se med igro in sprehodi pogovarjata tudi o velikih življenjskih vprašanjih. Njuna vprašanja so si enaka, čeprav sta dečka sicer različna - Matej je kristjan, David pa ateist. Na primer, zanima ju, zakaj nekateri kristjani živijo v tesni skupnosti, ali so v skupnosti torej vsi prijatelji, kaj storiti, kadar nam je kdo zoprn, zakaj se nekaj sme storiti in nekaj drugega ne...

v košarico
Namesto: 12,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Primer gospoda Granda – Klub D

Knjiga je še nerabljena! Bor in Uggla sta soseda in prijatelja, oba zelo bistra in tudi odlična učenca. Opazita veliko podrobnosti, pozorno opazujeta, imata močan čut za pravičnost in srce na pravem mestu. Nič čudnega, da se razveselita, ko razredničarka nekega dne pove, da bo na šoli pričel delovati detektivski krožek. Njuna prva detektivska naloga je rešiti nagradno uganko, ki jo je postavil lastnik nove trgovine v središču mesta.

v košarico
Namesto: 28,69 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Mali detektiv in skrivnostni igralec pokra

Knjiga je še nerabljena! Mali detektiv Atikus in Lepomaja se navdušujeta nad opazovanjem ptic. Vesta, kako ločiš samčka sinice od samičke po progi na trebuhu, zakaj ptice potrebujejo gnezdilnice, če pa so si jih do sedaj našle same... in s tem jezita prijatelje, ki bi veliko raje govorili o pokru. V Lepodolu je namreč turnir v pokru, na katerem igrajo najboljši igralci na svetu. Tudi slavni Jastreb Skips, ki nikoli ne izgubi igre. Kako je to mogoče?

v košarico
Namesto: 28,69 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Sestavi bager, slikanica + 4 modeli za sestavljanje

Knjiga je še nerabljena! Kartonka, vsebuje štiri modele bagrov, ki jih otrok iztisne brez rezanja in sestavi brez lepljenja.Kartonka pa ostane uporabna kot slikanica, saj v besedilu ob slikah izve zanimivosti o delovanju velikih gradbenih strojev

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Pesmi in pesmičice

Knjiga je še nerabljena! Vinko Möderndorfer je pripravil antologijo svojih pesmi iz že objavljenih del (Kako se dan lepo začne, Madonca fleten svet, Zakaj so sloni rahlospeči, Luža, čevelj, smrkelj in rokav ...), nekaj pesmi pa bo v zbirki Pesmi in pesmičice objavljenih prvič. Pesmi so zelo raznolike po vsebini, zgradbi in rimi. Nekatere nagovarjajo že predšolske otroke, nekatere pa najstnike.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Piki, koliko je ura

Knjiga je še nerabljena! Nauči se poznati na uro. Obračaj urna kazalca na pravo mesto, da ti bosta pokazala, kdaj Piki kaj počne: od zajtrka do odhoda v posteljo, pa še veliko zabavnih stvari vmes.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Norčije domišljije v štirih jezikih

Knjiga je še nerabljena!  Junak knjige ima najraje na svetu živali, zato jih srečujemo na najbolj presenetljivih mestih. Otroci se bodo odlično zabavali in se mimogrede naučili novih besed – tudi v tujih jezikih. Knjiga je napisana v slovenskem, angleškem, islandskem in norveškem jeziku.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Meg in dinozavri

Knjiga je še nerabljena! Čarovnica Meg si zaželi slastne večerje in izreče čarovni izrek. Iz kotla se prikotalijo tri ogromna jajca. Toda nemogoče jih je razbiti! Meg, njen maček Mog in sova se poberejo v posteljo brez večerje. Prava pustolovščina pa jih čaka naslednji dan, ko se iz jajc izležejo tri velike mrcine... 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Raziščimo vodo

Knjiga je še nerabljena! Jan in Jana se ravno sprašujeta, od kod prihaja dež, ko ju posrka visoko v dežni oblak. Super! Postaneta dežni kapljici, padeta na zemljo in se zlijeta v jezero. Ko posije sonce, se spremenita v paro, ki se dvigne proti nebu. Potujeta prek snežnih vrhov, morij in puščav, pri tem pa spoznata vsa agregatna stanja vode. 

v košarico
Namesto: 13,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Svitove neverjetne dogodivščine

Knjiga je še nerabljena! Počitnice so in Svitova družina tudi letos kampira na enem izmed jadranskih otokov. V kamp se že stekajo Svitovi prijatelji iz prejšnjih let. Najprej je vse kot običajno, nato pa se prične nenavadno dolgo obdobje deževja. Čudno, zelo čudno... Neke deževne noči se Svit nenadoma prebudi. Čeprav dežuje, vidi zvezde, topla noč pa je kot v pričakovanju nečesa, nečesa... 

v košarico
Namesto: 39,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Tian in Naja

Knjiga je še nerabljena! Naja je na robu obupa, ko se njeni starši odločijo, da bo počitnice preživela brez računalnika in interneta pri dedku in babici na Bregu pri Vrhniki. A tu se nepričakovano spoprijatelji z dvanajstletnim Tianom, ki živi v hišici na drevesu in večino časa prebije v čolnu na Ljubljanici. Najino življenje se zasuka v smer, o kateri ni dotlej niti sanjala…

v košarico
Namesto: 39,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Čisti krik

Knjiga je še nerabljena! Nobeno odraščanje ni lahko, odraščati v zakotni vasici, brez mame, brez vsakršne opore pa sploh ne. Glavni junakinji Shell nenadoma umre mati, kar njenega očeta popolnoma zlomi. Shell, ki ima še mlajšega brata in sestro, je usojeno postati vezni člen družine. Obenem se spopada s šolo, prijateljstvom, prvo ljubeznijo, prezgodnjo nosečnostjo, hudimi obtožbami vaščanov, ki so njej in vsej njeni družini že prej obrnili hrbet.

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €

Kaj je ljubezen?

Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki otrokom v različnih obdobjih (od 5 do 12 let) odkriva lepoto življenja, ljubezni, človeškega telesa in spolnosti. Za najmlajše: preprosta predstavitev telesa in izvora življenja. Za malce starejše: razmišljanja o človeški osebi, razlikah med fanti in dekleti, ljubezni, prijateljstvu... Spoštljivo, tenkočutno in otrokovemu razumevanju primerno avtorica odgovarja na 23 vprašanj.

v košarico
Namesto: 9,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Primer čudežne jasnovidke – Klub D

Knjiga je še nerabljena! V Ljubljani se pojavi nenavadna jasnovidka, ki o svojih strankah ve tako rekoč vse. Ljudje v trumah hitijo k njej. Iz banke dvigujejo svoje prihranke in jih odnašajo k »čudežni« jasnovidki. Primera se naposled lotita tudi Uggla in Bor. So jasnovidkine moči res tako čudežne, kot trdijo tisti, ki so bili na njeni seansi, ali gre za kaj drugega?

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Potujem z letalom

Knjiga je še nerabljena! Luka je danes vznemirjen, ker se odpravlja  na polet z letalom. Luka opazuje, kaj počnejo drugi potniki, nazadnje pa sme celo pokukati v pilotsko kabino. Prikupna kartonka ima kartonsko krmilo in številne zavihke. 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Velika kuharska knjiga za otroke - Z recepti za vse letne čase

Knjiga je še nerabljena! Prebivalci Bučišča radi kuhajo, pečejo in jedo! Od spomladanske solate z zelišči prek osvežilnega lasija poleti in hrustljave pice jeseni do dišečih pečenih jabolk, ko je zunaj res mrzlo. Nina, Oskar, Niko in vsi drugi meščani so poskrbeli za nekaj slastnega za vse letne čase.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Moj kulski nahrbtnik s pobarvankami + več kot 100 nalepkami

 Knjiga je še nerabljena! Več kot 90 strani zabavnih pobarvank in več kot 100 nalepk, ki jih lahko uporabiš v knjigi ali kjerkoli drugje!

v košarico
Namesto: 7,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Moja neverjetno bleščeča torbica z nalepkami

Knjiga je še nerabljena! V zvezku, ki ima obliko torbice, je 20 barvnih strani z zabavnimi nalogami, kot so iskanje poti po labirintu, barvanje, lepljenje nalepk, preprosto računanje, primerjanje, dopolnjevanje, povezovanje enakih predmetov, iskanje razlik in podobno. Naloge so primerne za otroke približno od četrtega leta dalje, zaradi izredno prikupnih ilustracij pa tudi za starejše deklice.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne grem k zobozdravniku in pika

Knjiga je še nerabljena! Mlade in zrele bralce čaka dobra zgodba brez ovinkov, jasna, osredotočena misel in na koncu ločeno še uporabno navodilo za mame. Fantovska zgodba. ki bo pritegnila tudi punce! Govori o resnici - gusarji, vsi pomorščaki so imeli včasih slabe zobe. Še kdo ve zakaj?

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Vrt, učilnica življenja

Knjiga je še nerabljena! Vrtovi so lahko edinstveno prizorišče narave pred domačim pragom, na okenski polici, na balkonu, celo v stanovanju. Ivan Esenko predstavlja skrito življenje ptic, netopirjev, samotarskih čebel..., skupnosti živali, ki jih lahko opazujemo v bližini doma. 

v košarico
Namesto: 35,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Naš Zoo, Vodnik po ljubljanskem živalskem vrtu

V vodniku boste našli podatke o več kot 100 živalskih vrstah, ki jih lahko občudujete v ljubljanskem živalskem vrtu. 

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

In zmaj je pojedel sonce

Knjiga je še nerabljena! Aksinija Kermauner v svojem novem potopisnem romanu najstnikom ne odpira le literarnega okna v druge dežele, temveč tudi v drugačnost in stisko glavnih junakov, s katero se še toliko teže soočajo v tujem svetu. Od njihovih čustvenih stanj je odvisna podoba dežele, skozi njih presojajo popolnost in nepopolnost Kitajske, dežele modrosti in norosti, prijaznosti in obupa, modernosti in večtisočletne kulture.

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Čudovito potovanje Xia Tianzija

Knjiga je še nerabljena! Knjiga je prejela priznanje Zlata hruška. Xia Tianzi, največji človek na svetu, ki živi v najvišjih gorah sveta, ne more videti morja in ne pozna bivališča svojega očeta. Poda se na pot, na kateri ga čakajo unicujoče nevihte, čudežna plesalka, skrivnosti pod ledom... Njegovo potovanje se začne v tibetanskih gorah in konca pri oceanu: je nepredvidljivo, polno tveganj in predvsem čudovito.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Pajki - Kako živijo

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Kako živijo predstavlja posamezne živalske vrte in njihov pomen za okolje. Ta knjiga poučno in zabavno predstavlja pajke.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Kepanje! - Peter Zajec

Knjiga je še nerabljena! Nove dogodivščine Petra Zajca in prijateljev. Ko se mali dolgouhci Peter, Benjamin in Lili znajdejo v zimski zagati, morajo zelo natančno ciljati!

v košarico
Namesto: 7,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Nogomet – Mali prvaki

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Mali prvaki bodo najmlajši spoznavali različne športe. Slikanica bo malčke navdušila za igranje nogometa. Velike tiskane črke.

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Sneguljčica – Princeske

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Princeske bodo najmlajši spoznavali različne pravljice o princeskah. Prikupna slikanica najmlajšim predstavi pravljico o Sneguljčici. Velike tiskane črke.

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Trnuljčica – Princeske

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Princeske bodo najmlajši spoznavali različne pravljice o princeskah. Prikupna slikanica najmlajšim predstavi pravljico o Trnuljčici. Velike tiskane črke.

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Pepelka – Princeske

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Princeske bodo najmlajši spoznavali različne pravljice o princeskah. Prikupna slikanica najmlajšim predstavi pravljico o Pepelki. Velike tiskane črke.

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Nogomet, atlas z več kot 250 nalepkami

Knjiga je še nerabljena! Katera država je največkrat zmagala na nogometnem svetovnem prvenstvu? Kje je najvčji stadion na svetu? V tem atlasu spoznaš vse o svetu nogometa. Ko pravilno razvrstiš nalepke, dobiš čudovit, pisan nogometni atlas. Vključenih je polno informacij o najpomembnejših prvenstvih, najznamenitejših klubih in najboljših igralcih.

v košarico
Namesto: 4,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Mala pošast Mici – zbirka pošastnih nalog z nalepkami

Knjiga je še nerabljena! Ustvarjalne didaktične naloge, med drugim tudi nekaj nalog v angleščini, v katerih nastopa priljubljena mala pošast Mici.

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Muca pa nagaja, iskalnica za kajčke in zakajčke

Knjiga je še nerabljena! Otrok pozorno opazuje par slik, pripoveduje, kaj vidi, opiše, kakšne so stvari na prvi sliki, kako so se na drugi sliki spremenile – in razloži, zakaj. Razvija logično mišljenje, razume vzročno-posledična in časovna razmerja (zakaj, zato, prej, potem …), bogati svoj besedni zaklad in uživa v domišljijski igri. Med slikama je več kot dvajset razlik, tako da zabave zlepa ni konec.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Orel s škrlatnega vrha + priročnik Otroci in smrt

Knjiga je še nerabljena! Dve knjigi v eni. Z ene strani se bere zanimiva zgodba kirurga dr. Uroša Ahčana o poškodovanem planinskem orlu, ki zaključi svoje življenje na skednju. Sem ga je prinesel  Jošt in se z njim v na skrivnem zaupno pogovarjal o življenju in smrti. Z druge strani knjige pa klinična psihologinja Bernarda Logar svetuje staršem, kako pomagati otrokom pri spoprijemanju s smrtjo bližnjega.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Pravljice za punce, fante in vse ostale Izbrane kratke zgodbe Slavka Pregla

Knjiga je še nerabljena! Ob sedemdesetletnici enega od najpomembnejših in najbolj priljubljenih slovenskih pisateljev za otroke in mladino Slavka Pregla je izšla knjiga njegovih kratkih zgodb. Antologija zajema iz knjig Juha cviluha, Zvezda s čepico, Mala velika ribiča, Varja se pogovarja, Radovedne pravljice, Male oblačne zgodbe, Ujeti ribič, Priročnik za klatenje, Bojni zapiski mestnega mulca. Knjigo bogatijo ilustracije Kostje Gatnika, Marjana Mančka, Arjana Pregla in Damijana Stepančiča. 

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €

Otroci iz hiše št. 67

Knjiga je še nerabljena! Lisa Tetzner je nemška pisateljica, rojena leta 1894, ki je pozneje emigrirala v Švico in tam živela vse do smrti. V zbirki Otroci iz hiše št. 67 pripoveduje, kaj so v času Hitlerjeve oblasti doživljali Erwin, Paul in Mirjam, prijatelji iz tipične berlinske hiše z najemniškimi stanovanji. Zaradi dragocenega vpogleda v konkreten zgodovinski čas je zbirka danes prav tako aktualna kot ob svojem izidu.

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Tekma s kifeljci – Orientacisti

Knjiga je še nerabljena! Vse se začne, ko se ob Velikem jezeru Maj zatreska v neznano punco. Slednja na fantovo veliko razočaranje kmalu izgine, a se spet pojavi v Marini Beli, kjer fantje ugotovijo, da z njo ni vse tako, kot bi moralo biti. Dekle očitno potrebuje njihovo pomoč. Bo neustrašna trojica, ki jo sestavljajo orientacisti Martin, Maj in F. J., kos nalogi?

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Neresnične zgodbe, zbirka pesmi

Knjiga je še nerabljena! Kadar se ustvarjanja za otroke lotita dva mojstra, kot sta Iztok Lovrić – dramatik, scenarist in režiser, nagrajen za žlahtno komedijo, in Marko Derganc – igralec, glasbenik, stripar, soavtor slavne Butnskale, se mora izcimiti delo, ki zabava tudi odrasle. Knjiga je zbir 20 neresničnih, nemogočih, pravih nonsens zgodb, ki jih Iztok Lovrić pripoveduje v rimah, Marko Derganc pa jim z ilustracijami dodaja še eno dimenzijo humorne distance

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Njegovo veličanstvo tigrič, slikanica in pobarvanka

Knjiga je še nerabljena! Pobarvanka in pripovedka o Tigriču, ki se mora kljub svojemu kraljevskemu stanu spokoriti, delati in ukrotiti svoje slabe navade. Faksimile izdaje iz leta 1944.

v košarico
Namesto: 4,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Vilko in Lina in njuna družina

Knjiga je še nerabljena! Najmlajši bralci gotovo že poznajo zgodbi o prikupnem mačku Vilku (čebelici Kako je Vilko vzljubil zimo ter Vilko in Azaleja). V novi zgodbi je Vilko že čisto odrasel muc. Zelo rad ima muco Lino. In kaj pričakujeta? Mladičke, seveda.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Žuželke - Ustvarjajmo s šablonami, slikanica + šablone

Knjiga je še nerabljena! Koliko ustvarjalnih predlogov v eni sami knjigi! V njej se skriva 15 trajnih šablon, s katerimi lahko ustvariš 21 pisanih gomazečih in letečih žužkov, od poskočnih kobilic do sijočih kresničk, darilnega papirja s stonogami, veselih čebelic, ki označujejo semena, metuljaste čarovniške paličice in poskakujočih pikapolonic.

v košarico
Namesto: 11,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Skrinja pisana – Slovenske ljudske pesmi za otroke

Knjiga je še nerabljena! Slikanica Skrinja pisana z imenitnimi ilustracijami Ančke Gošnik Godec je prvič izšla leta 1998. V njej je devet pesmi; od takih zelo znanih: En, dva – smo doma, Novoletna, pa do manj znanih: Jazbec, Kosova ženitev, Micka koroška. Vesele, hudomušne in nagajive pesmi, primerne tudi za bralce začetnike.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Pujsek

Knjiga je še nerabljena! Pujsek rad počne mnogo reči, a najraje pospravlja in čisti, a mama in oče vztrajata, da morajo pujsi imeti čim bolj razmetano in umazano. Humorno zasukane težave in radosti, ki so nam zelo domače.

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Pogumni načrt Sofije Košatelj - Čarobni živalski prijatelji

Knjiga je še nerabljena! Ko Grizeldin ledeni zmaj uroči družino Košatelj, Sijoča hiša ne more več širiti sončne svetlobe skozi gozd. Bosta Lili in Erika lahko pomagali Sofiji Košatelj popraviti Sijočo hišo in rešiti njeno družino?

v košarico
Namesto: 11,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Živali v morju – Kuku, poglej, ali sem tu!

Knjiga je še nerabljena! Slikanica prikazuje živali v morju, a njen čar je v številnih zavihkih, ki jih otrok postopoma odpira, pri tem pa se osnovna ilustracija spreminja kot po čarovniji. Mojstrsko spreminjanje estetsko dovršenih podob navduši še odraslega! 

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Mali brat

Knjiga je še nerabljena! Kaj je človek brez živali? Ko bi živali ne bilo več, bi človek umrl od silne osamljenosti duha. Karkoli se zgodi živalim, kmalu zadene tudi človeka. Na svetu je vse povezano. O tem nam spregovori v petnajstih zgodbah in z izvirno ilustracijo avtorica Neva Capuder Grce.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Prevelik si, Beni!

Knjiga je še nerabljena! Medved Beni je zrasel in postal prevelik za svoj medvedji brlog. Ko pa se odpravi, da bi si poiskal novega … ta brlog ni takšen, kot je pričakoval! Nagrajena avtorica Janeen Brian je napisala v srce segajočo zgodbo o nam vsem znanem iskanju nečesa, kar ni bilo nikoli izgubljeno, ilustrirala pa jo je Judith Rossell.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Po čem diši lešnik? What does a hazelnut smell like? Slikanica v slovenščini in angleščini + pobavanka

Knjiga je še nerabljena! Dvojezična slovensko angleška slikanica, prilagojena dislektikom, pripoveduje o času hude zime, ko živali v gozdu niso več našle hrane. Slikanica spodbuja in krepi zavest o pomenu deljenja dobrin in medsebojnem sodelovanju, toplo sporočilo pa podčrtujejo tudi mehke ilustracije. Slikanici je dodana še pobarvanka z živalmi, ki nastopajo v zgodbi.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Božični hlevček

Knjiga je še nerabljena! Izredno prikupna kartonka prikazuje božično zgodbo že najmanjšim s kratkim besedilom in sijoče lepimi ilustracijami. Na zadnji strani je velik 3D prizor betlehemskega hlevčka.

v košarico
Namesto: 11,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Žarnica, ti loviš! - Šaljivke in zafrkljivke - Domače branje

Knjiga predstavlja otrokom in odraslim (mentorjem branja) izbor igrivih besedil, od otroške ljudske poezije do klasičnih in sodobnih pesnic in pesnikov. V teh pesmih se igra izraža kot tema in način oblikovanja besedilne stvarnosti: besede in besedne zveze v njih so oblikovane presenetljivo, vzbujajo bralčevo začudenje, željo po raziskovanju jezikovnih možnosti slovenščine. 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Prvi božič – pokukaj in najdi, slikanica s zavihki

Knjiga je še nerabljena! Živobarvne ilustracije in preprosta govorica vodita otroke na čudovite potovanje iz Nazareta – kjer se je angel prikazal mlademu dekletu - v Betlehem, kjer je bil rojen Jezus, Odrešenik. Pa še več: veselje otrok se lahko podvoji s tem, da pokukajo skozi številna zabavna rahlo zarezana okna, ki jim odrivajo skrita presenečenja.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Gvido in kozja vila

Kozel Gvido je ravno preskočil vrtno ograjo in se od ugodja kar miže mastil s paradižniki, ko ga je zmotil nežen glas. Ali se mu sme pridružiti pri jedi, ga je vprašala mična bela kozica. Ljubezen na prvi pogled! Zaljubljenec je svojo belo vilo spet čakal naslednji dan, a ni prišla nikoli več. Pa se je odpravil po svetu, da bi jo našel.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Lipko in svetovni prvaki

Knjiga je še nerabljena! Rok ima nenavadnega prijatelja - Lipka, drevesce, ki je tako kot on sam, navdušeno nad košarko. V prvi knjigi o Lipku izvemo, kako je Roka predstavil košarkarski ekipi Listavcev in Iglavcev, v tej knjigi pa, kako se Rok in Lipko odpravita z ekipo Listavcev na veliko tekmo, na vsedrevesno svetovno prvenstvo v košarki.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Sonce in sončice

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Čebelica je ponovno izšla slikanica s sedmimi pesmimi, ki jih je za otroke ustvaril eden najbolj priljubljenih in cenjenih slovenskih pesnikov - Tone Pavček. Izbrane pesmi so prave sončice – optimistične so, sončne, igrive, žuboreče, vesele in duhovite, takšne kot je s soncem obsijano poletno jutro. Sejejo dobro voljo in vero, da je svet lep in zanimiv

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Vsega so krive modre maline

Nekega dne se je Petejan preobjedel malin in ga je potem hudo bolel trebušček, zmajček Lumpi pa ga je iz bolniške postelje odnesel naravnost v pravljično deželo, tam pa sta srečala zlobno čarovnico iz sladkorne hišice. Mala požrešneža sta se takoj ujela na njene sladke limanice. Kako se bosta rešila?

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Kalinovjak

Marija Makarovič, priznana slovenska etnologinja, poleg strokovnih besedil piše tudi za otroke. Tokrat so pri založbi Narava izšle njene pesmice za otroke. Vse so kratke, komaj štirivrstične, da si jih otroci lahko zapomnijo. Pripovedujejo o drobnih, preprostih dogodkih iz otroškega vsakdana, ki pa se sodobnim mestnim otrokom že izmika. Igro pod mizo sicer še poznajo, toda izkušnja paše krave, nabiranja suhega listja za steljo, pobiranja dračja v gozdu, obiranja jabolk... jim je že neznana.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Jurka Burka na šolskem odru

Hudomušna, toda prijazna čarovnica Jurka Burka v njej posega med otroke, kadar se dogaja nekaj, kar ni prav. Recimo, kadar je otrok tako zasvojen z računalnikom, da zanemarja vse drugo, kadar otroka izločajo vrstniki samo zato, ker nima popolne družine, lepih oblek ali ker je debel. Zbirka opozarja na težave, hkrati pa nakazuje možno rešitev. Šesta knjiga iz zbirke Jurka Burka prinaša tri dramska besedila, ki so nastala kot priredba prejšnjih knjig iz zbirke. Besedila so namenjena šolskim in drugim dramskim skupinam.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Radovedne pravljice

Kaj čaka dedka, če pozvoni pri vratih in tam stoji vnučka Varja? Varja je prišla k dedku prespat, se igrat in poslušat pravljice. Pravljic ni nikoli dovolj in dedek, ki je do sedaj poznal predvsem pravljice za lahko noč, se bo marsičesa naučil. Recimo, da obstajajo pravljice za zajtrk, da obstajajo pravljice o travi, ki je bila žejna, pa je vzela kanglico in šla po vodo.

v košarico
Namesto: 23,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Juhe, juhice, juhej!

Pesniška zbirka Anice Perpar je igriva in vesela hvalnica hrani in otroškemu dojemanju sveta. Pesmi pravijo, da mora biti juha dobra, toda tudi lepa na oko, da po joti teta Rita iz Dola preglasno govori, da se krompirjevo juho skuha, kadar kdo zboli... Kazalo po 35 pesmih se bere kot kuharski vodnik – Gobova, Krompirjeva, Jota, Cvetačna, Paradižnikova, Špinačna, Bučna, Prismojena... To je duhovita domislica pesnice, ki zmore spregovoriti v rimah tudi o najbolj vsakdanjih stvareh.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Veličastni Max - Max Milijonar

Max večino časa razmišlja, kako bi z veličastno idejo postal milijonar. Idej mu nikoli ne zmanjka. Žal pa se vsi njegovi načrti končajo kot polomija. Tokrat pa ima res dober načrt. S pomočjo prijateljice Sid se namerava naučiti osupljivih čarovniških trikov. Ko se smeta pridružiti Maxovemu očku pri intervjuju s slavnim čarovnikom, otroka menita, da se jima je odprla neslutena priložnost. Izkaže pa se, da sta se zapletla v razkritje nevarne goljufije.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,50 €

Plinko

Slikanica Alenke Klopčič, najmlajšim na nazoren način predstavi prihod zemeljskega plina v naše domove in v tovarne. V obliki prijazne zgodbice, v kateri je zemeljski plin poosebljen v ljubkem Plinku, avtorica otrokom primerno razloži, od kod pride plin, kako potuje do uporabnikov in kje vse ga uporabimo. Poleg tega pove, zakaj in kako je plin okolju prijazen.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Krokodilščine

V odtočnih kanalih pod velikim, hrupnim mestom je umirjeno domovanje krokodilov. Vsak stanuje v svojem kanalu v prijetnem domu. Nekega dne krokodilji poštar vsem prinese vabilo na praznovanje. Mali bralec sledi poštarju, ob tem pa spozna krokodile. Kuka v njihove domove, vidi, kaj pravkar počno. Skupaj z njimi se sprašuje, kaj bodo praznovali...

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Perry – Kraljestvo družine Svila

Knjiga je še nerabljena! V kraljestvo družine Svila je prispel nekega dne z ekspresom ob pol enajstih. S seboj je prinesel majhen, oguljen kovček, na katerem se je svetilo pet zlatih črk. Kaj so pomenile te črke? Zakaj Perry nikoli ni izpustil tega kovčka? Topla knjiga pripoveduje zgodbo o nikogaršnjem dečku, ki najde novo družino, mamo, očeta, brata in sestro, ki ga ljubita. Sprva pa ne gre vse zlahka...

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Laž in njen ženin

Hudmušna zgodba Frana Milčinskega z ilustracijami Ane Razpotnik Donati pripoveduje, kaj se zgodi, ko ženin, gospodič Prilažič, sreča – laž, svojo nevesto. Ko laž stopi v krčmo in jo pivci povprašajo, kaj se novega godi po svetu, jim natrosi najdebelejšo laž, kar si je lahko zamislite. Nato užaljeno ugotovi, da ji ljudje ne verjamemo več kot nekoč. Zato pa toliko bolj verjamejo njenemu ženinu, gospodu Prilažiču...

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

3 mucini klobučki

Slikanica Janeza Bitenca, glasbenega pedagoga, pisatelja in skladatelja, pripoveduje o mačjem klobučarju, ki je izdelal polno izložbo lepih klobukov, potem pa jih razvajene mestne mačke niso znale prav ceniti. Klobučar je žalosten, a na koncu njegove klobučke dobijo v dar tri majhne muce, ki se jih zelo razveselijo. Slikanica ima tudi notni zapis pesmice o mucah in njihovih klobučkih.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Srnjaček, požar in... dobra dela

V enaintridesetih zgodbah spremljamo enajstletno Majo, njenega osemletnega brata Miha, njuna starša ter babico in dedka. Občasno se nam bodo v pripovedi pridružili tudi Majini in Mihovi mladi prijatelji ter sosedova družina Novak. Sem ter tja pa bo v zgodbice pokukal še srnjaček Bambi. Ob spoznavanju Majine in Mihove družine bomo videli, da je okoli nas polno ljudi, ki potrebujejo naše sočutje, pa tudi našo pomoč.

v košarico
Namesto: 8,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Čarovnije iz Ozove dežele

Knjiga nas popelje v čudoviti domišljijski svet Ozove dežele in njenih prebivalcev.Doroteja, Trot, čarovnik iz Oza in kapitan Bill, se v družbi Strahopetnega leva, Lačnega tigra in Steklenega mačka odpravijo na pot, da bi poiskali darilo za rojstni dan princese Ozme, vladarice Ozove dežele. Na potovanju, preden najdejo darilo, doživijo toliko nenavadnih dogodivščin, da skoraj ne moremo verjeti. Ampak v Ozovi deželi je vse mogoče.

v košarico
Namesto: 12,23 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Zgodbe Sinjega ptiča

Kadar Žar ptica izbere pisatelja, da mu pove skrivnosti davnih svetov, nastane imenitna knjiga, kakršna je zbirka mitov in bajčnih povedk Milana Petka z naslovom Zgodbe Sinjega ptiča. Bajke in miti nas spomnijo, kako majhen delček vesolja pravzaprav smo.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Kralj 33 in njegovih 33 zlatih gumbov

Nekoč je živel kralj, ki si je želel biti najboljši kralj. Lepa želja, a če jo slepo uresničujemo, se lahko sprevrže v svoje nasprotje. Kralj je vrnil svobodo ribicam, ki jih je spustil v reko, a v reko je spustil tudi dve taščici... Na srečo pa je imel kralj za družbo dvornega norčka, majhno igrivo osebico, ki mu je znala pokazati pravo pot do modrosti... Slikanica je primerna za odrasle.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Najroker gospod Krok

Gospod Krok si želi, da bi bil podoben Rokiju Aligatorju, svoji najljubši televizijski zvezdi. Ampak ne zna ne plesati ne peti, nauči se pa igrati kitaro. Celo na pogled je kot Roki! In ko se mu ponudi priložnost, da bi postal slaven - hm, jo bo zagrabil?

v košarico
Namesto: 14,97 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Nevidni otrok in druge zgodbe

Knjiga je še nerabljena! Nenavadna muminska družina, hemuli, Filifjonka, Njuhec, homse, hatifnati in drugi liki, ki živijo v Mumindolu, so prikupna bitja, ki imajo veliko človeških značilnosti, pravzaprav jih od ljudi loči le videz. Čeprav se sprva zdijo preprosta, v njih sčasoma prepoznamo kompleksno psihološko globino in prepričljive značajne orise, zaradi česar so zgodbe navdušile tudi odrasle bralce.

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Razvozlanke

Uganke za otroke. V vsakem človeku, v otroku pa še prav posebej, tiči neki pradavni nagon, da se preizkuša, odkriva nove horizonte in pri tem doživlja neke vrste samopotrditev. Vse skupaj prispeva k njegovi osebnostni rasti, k njegovi samopodobi, ki je pomembna za njegov nadaljnji razvoj...

v košarico
Namesto: 19,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Larina skrivnost

Laro strašno skrbi, ker bo kmalu pričela hoditi v šolo. Poleg skrbi, ki jih imajo prav vsi otroci - ali jih bo imela učiteljica rada, ali bodo drugi otroci prijateljski, ali bo zmogla šolsko snov – ima Lara še eno veliko skrb. Ima namreč skrivnost, ki se bo prej ali slej razkrila pred vsemi. Jo bodo potem sploh še marali? Larina skrivnost je epilepsija. Ko v njenih možganih pride od električnega izbruha, nastane kratek stik - epileptični napad.

v košarico
Namesto: 18,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Nono z Bleda

Rok in Špela sta bratec in sestra, njun dedi pa je nono, ker je v San Simonu, čeprav je sicer doma z Bleda. Njun nono ima tudi ime - Aleš Berger – nam sicer bolj znan kot kritik, literarni zgodovinar, prevajalec in urednik. O čem pripoveduje? O vseh naših ljubih dedijih in nonotih, ki jim je treba pomagati pri sestavljankah in igri z vlakcem, jih odpeljati na sladoled in jih na vroči morski obali polivati z mrzlo vodo...

v košarico
Namesto: 11,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Jap – Cap

Tole bodo menda brali bolj fantje kot dekleta, saj gre za pravo najstniško grozljivko, ki opisuje govorečo hišo. Kaj vse se dogaja tam spoznavata Jakob in Miha. Zgodbo je znala tako dobro napisati babica Sonja Koranter, ki jo sicer poznamo po nežnih zgodbicah. Ampak ona takrat, kadar je jezna ne preklinja, enostavno reče JAP CAP. Že ve zakaj...

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Mali Drakula

Po sto letih se vampirskemu paru mogočne dinastije Drakula rodi dolgo pričakovani potomec. Toda malček je videti kot angelček, s svetlimi kodrastimi lasmi in nebeško modrimi očmi. Družina je sprva malo razočarana, toda dobrota malega vampirčka se kmalu izkaže kot njegova velika moč...

v košarico
Namesto: 14,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Boječka

Otroci, predvsem šolarji se bojijo marsičesa. Morda celo kakšnega predmeta pri pouku. Pogosto je to tudi pouk telesne vzgoje, kot se dogaja deklici, ki jo opisuje Darja Korez Korenčan v tej knjigi. Vseeno je, za kakšen strah gre, občutki so slabi. Pa se ga da premagati, ta strah, če je okolje ljubeče in razumevajoče. Knjiga bo morebiti v vzpodbudo tudi nam, odraslim.

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,50 €

Kako so nastale gosli - Sar uli i hegeduva, dvojezična pravljica

Knjiga je še nerabljena! Očarljiva romska pravljica o nastanku gosli in čudežni moči glasbe s pisanimi ilustracijami Suzane Bricelj ima besedilo v dveh jezikih hkrati, na vsaki strani drugega pod drugim, v slovenščini in romščini. Knjiga je izšla v zbirki Čebelica.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ah, ti zdravniki!

Knjiga je še nerabljena! Meni se je Miha, junak te knjige, priljubil že v prejšnjih prigodah (Rdeča hiša, Šola ni zame! in Ponoči nikoli ne veš), tokrat pa ga zaradi poguma še posebno občudujem. Miha mora namreč v bolnišnico. Operirali mu bodo kilo. Joj, kako se Miha boji, pa tudi jezen je na zdravnico, ki vedno želi, da je vse po njeno. Zdi se, da celo oba starša držita bolj z njo kot z Mihom. Ampak ko se Miha končno le prepusti zdravnikom...

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Srečni kraljevič

Knjiga je še nerabljena! Slavno pravljico o srečnem kraljeviču je napisal Oscar Wilde. Njegove pravljice so deloma mišljene za otroke, deloma pa za vse, ki so ohranili otroško zmožnost čudenja in radosti in ki v preprostosti najdejo nekaj prefinjeno nenavadnega.

v košarico
Namesto: 14,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

O dečku, ki se je bal vode - Palu čhau, so daralahi le panjistar, dvojezična slikanica, slovensko–romski jezik

Knjiga je še nerabljena! Avtorica Mojiceja Podgoršek in ilustratorka Polona Lovšin sta ustvarili čudovito dvojezično slikanico v slovenščini in romščini (prevod Romeo Cener), ki je izšla pri založbi Damodar. Pripoveduje o romskem dečku Venitu, ki ga sošolci ne sprejmejo, ker se ne umiva dovolj. Njegov strah pred vodo je tako močan, da umazani deček ostane osamljen. Nekega dne se razred odpravi na izlet na morje...

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ko so mačke tako same

Knjiga je še nerabljena! Ko se mamica odloči, da bo spet obudila kariero igralke, se doma vse zaplete. Očka se iz nje norčuje, babica postane sitna, mala Maider pa vedno bolj osamljena in zaskrbljena. Še dobro da ima mucko, najdenko, ki jo poimenujejo Ofelija. Maider in mamici se zdi ime lepo, za ostale je posmeh maminemu igralstvu. Napetosti se stopnjujejo, nato pa se očka odseli. Maider ima potem le eno tolažbo – malo muco.

v košarico
Namesto: 16,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

O polžku Izidorju in druge živalske zgodbe

Junaki dvanajstih zgodbic za otroke so velike in male živali: od polžka, ježka, žabic, murenčka, bolhe, lastovk do medvedov in še katere druge, in vse te živalice so po svojih močeh prizadevajo, da bi ohranile bogastvo in lepote narave.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Igrivke, pesmi za otroke

Knjiga je še nerabljena! Igrivke so pesmi, ki se bodo nasmihale otrokom in jih popeljale po igrivi poti preko travnikov, čez mavrico, zaplesale do lutk in viteza in se dotaknile vek otroških oči ter jih zazibale v spanec, kjer se tkejo sanje.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Nik se zaljubi v novo sošolko

Nik se veseli šole, ker je zvedav in ker se bo po dolgih počitnicah spet družil s prijatelji. Na prvi šolski dan ob oknu zagleda prikupno deklico, ki je ne pozna. Njegov šolski vsakdan tako postane prepleten z nastavljanjem skrivnih majhnih pozornosti - vse dokler ga Katja, kot je ime njegovi novi sošolki, ne zasači...

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Skrivnost stare vile - Zelenci

Knjiga je še nerabljena! Skrivnost stare vile je drugi roman iz serije Zelenci, v kateri so glavni junaki otroci iz blokovskega naselja Zelenje, ki obiskujejo šolo z istim imenom.  V tej knjigi izginejo trije prijatelji, ki se med poletnimi počitnicami dolgočasijo v pustem naselju, v katerem skorajda ni otrok, saj so vsi nekje na počitnicah.

v košarico
Namesto: 16,65 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Velike težave male Pine

Knjiga je še nerabljena! Teža življenja tlači k tlom čedalje več nemočnih otrok. Ukradeno jim je veselje v domačem družinskem krogu. Nenehno padajo in padajo, njihova srca pa tiho gorijo za oba starša. Želijo si njuno toplino, želijo si, da se imata rada. Pa vendar so to v marsikaterem otroku samo skrite želje, ki se odražajo preko trmarjenja, kot je pri Pini, ki vidi smisel življenja v družini, skupaj z očkom in mamico, in se je za ta odnos pripravljena tudi boriti.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Pelin & sladkor

Knjiga je še nerabljena! Življenje je dar. Sprejeti ga takega, kot se nam ponuja, pa je umetnost. Eme se je dotaknila skrb njenih staršev za onemoglo babico in nič več ji ni bilo težko biti ob njej, čeprav ji je bilo kot komaj štiriletnemu otroku naloženo veliko in odgovorno delo. Sprejela ga je, saj je imela svojo babico zelo rada. Ni pa mogla sprejeti mamine ljubosumnosti in v nekem trenutku zlobnega dejanja bratov...

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Svenove sanje o hišici na drevesu sredi gozda

Knjiga je še nerabljena! Dogajanje je postavljeno v osnovnošolsko okolje, ki je lahko katerokoli. Glavni junak se ne zaveda posledic svojega nepremišljenega ravnanja, koliko strahu in skrbi je nakopal odraslim. Še več, počuti se kot junak, celo razočaran je, ker ni bil "medijska zvezda". Pa vendar se kasneje zave nevarnosti in morebitnih posledic in se opraviči.

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,50 €

Zardos in računalnik

Knjiga je še nerabljena! To je ganljiva zgodba o dveh najstnikih, o dveh prijateljih, o dveh svetovih. Prvi je svet, ki ga pesti vse hujše pomanjkanje , zaradi česar skoraj nobena otroška želja ne more biti izpolnjena. Hkrati pa je je to tudi zgodba o svetu, ki pomanjkanja ne občuti in lahko izpolni vsako otrokovo željo. Iz prvega prihaja Peter, iz drugega pa Andraž. Dejstvo, da prihajata iz popolnoma drugačnih socialnih svetov, ju čisto nič ne moti.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Tegobe odraščanja

Knjiga je še nerabljena! Tisti, nam odraslim še kako dobro znani: Nimam časa, je nemalokrat dobro zamenjati s tem, da otroku prisluhnemo, se zazremo v njegove oči, v katerih bomo morebiti uzrli strah, stisko ali pa vso tisto iskreno, spontano ljubezen in skrb - malega Vidka skrbi, ali njegovo mamico boli, ko ji prijazna zobozdravnica vrta zob. S svojo prisrčnostjo, kako bo zakrpal luknjo na starih športnih copatih, prebudi zanimanje in toplino...

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Čiruli za Sarino srečo – Jurka Burka in mlade brihte 2

Knjiga je še nerabljena! Druga knjiga iz zbirke Jurka Burka In mlade brihte, ki prinaša zabavno, napeto in hudomušno branje za otroke od 9 do 12 let. Osrednji lik zbirke je zabavna, dobrodušna čarovnica Jurka Burka, ki s svojimi čarovnijami pomaga junakom rešiti trenutno zagato oz. problem. Sara je prijazna deklica in ima dobre prijatelje. A kaj, ko s seboj ni zadovoljna. Želi si, da bi bila lepa kot kakšna zvezdnica z naslovnice in bi jo vsi na šoli imeli radi.

v košarico
Namesto: 13,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Modrost starodavnega Anka

Knjiga Modrost starodavnega anka, kriminalni znanstvenofantastični roman za otroke in mladino, te bo popeljala v čudoviti in nevarni svet preteklosti, kjer boš s prijatelji reševal zamotane uganke starodavnega sveta.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Iztok in zvezdica

Knjiga je še nerabljena! Iztok in Zvezdica je zgodba o brezskrbni mladosti in soočanju z odraščanjem. V vesolju otroških vprašanj je glavni junak sodobni Mali princ, večen, a resničen obenem. Prikupna lutka Zvezdica pozna vse odgovore na njegova vprašanja. Fant se z njeno pomočjo uči stvari, ki jih imajo starši za samoumevne: pospravlja igrače, ne packa za mizo, zvečer se v kopalnici uredi brez ugovarjanja, predvsem pa se nauči paziti na svoje stvari...

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Hrastova omara in smrekov stol

Knjiga je še nerabljena! Nekega dne v stolpnici sredi mesta lesene stvari oživijo. Obujajo spomine na čas, ko so v gozdu živele še kot drevesa. Pomenkujejo se o svojih tegobah, veselju in poslanstvu, zlasti pa o podvigih in dogodivščinah, ki jih ne smete zamuditi.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Čudovita zgodba iz Izberidana

Knjiga je še nerabljena! O, kakšno olajšanje: sedaj vemo, da imajo slabe dneve ne le žalostne punčke, jezni fantiči, zaskrbljene mame in utrujeni očki, ampak tudi prave princeske! Kdo bi si mislil? Pa še kako drži. Takrat se sploh ne smejijo, hudo trpijo, so sitne in tečne, pa tudi nesrečne. In kaj se zgodi, ko se nekega jutra najlepša princeska iz najlepše turške pokrajine, ki ima najlepšega princa, prebudi grda, ob najgršem princu...

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Čarodejka voda

Knjiga je še nerabljena! Zvezdana in Zvezdan sta se odpravila na izlet v vesolje. Od planetov in zvezd sta izvedela mnogo zanimivega, onadva pa sta jim pripovedovala o Zemlji. O njenih planinah, gozdovih, vodi... "Kakšna pa je voda? Kaj dela? Od kod pride? Ali tudi kaj čuti?" so spraševala nebesna telesa.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Obrazi jaza

Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki simpatično razkriva skrive svetove vsake otroške duše - svet prijateljstva, svet neskončnih vprašanj in čustev... Ali starši stojijo svojim otrokom ob strani, ko jih le-ti najbolj potrebujejo? Mojci se zdi, da ne, a ji mama prisluhne, ko jo prodajalka po krivem obsodi kraje. Krivica, ki se je zarezala v njeno mlado dušo, jo boli, skeli, peče - ničesar ni ukradla!! - preveč bi jo pekla vest, strah pred razkritjem; ne, ona že ne.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Lipko in Košorok

Knjiga je še nerabljena! Čudovita slikanica o prijateljstvu in športu! Slikanica Lipko in KošoRok, izpod peresa priljubljenega avtorja mladinskih knjig, Primoža Suhodolčana in z ilustracijami Gorazda Vahna, mlade bralce nagovarja z zgodbo o odraščanju, poudarja pomen prijateljstva, spodbuja športni duh in opozarja na pomen sožitja z naravo...

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Tudi drevesa jokajo

Knjiga je še nerabljena! Kostanjevo drevo, ki se zaveda, da ga bodo ljudje kmalu posekali, ker so se vanj naselili zajedalci, nam pripoveduje o svojem poslanstvu. Kot posebnega poslanstva se spominja trenutkov veselja, ki jih je bila ob njem deležna trinajstletna deklica, Ana Frank, ko ga je opazovala skozi lino svojega skrivališča v hiši na Prinsengracht 263 v Amsterdamu med drugo svetovno vojno in o njem pisala v svojem dnevniku.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Z zvezde na zvezdo, slikanica otroških pesmi

Knjiga je še nerabljena! Aleksandra Kocmut je pri založbi Literarni val izdala zbirko 18 pesmi za otroke.Pesmi v tej zbirki sicer niso brahki, so pa prav tako igrive, nagajive, radožive in svobodne. Govorijo o vsem, kar privlači otroke: o zimi, o snežinkah, o zvezdah, o kolednikih, o dedku mrazu, kralju Matjažu, o mlinu, o Pumfku, o črnem mucu, o sraki, o mami, ki se jezi, o narobe svetu...

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Otroško srce je veliko

Knjiga je še nerabljena! Nedeljsko popoldne je najlepše, ko se na domačiji ob babici in dedku zberejo vsi njuni otroci in vnuki. Slikovit opis toplega dedkovega odnosa do vnukov in še pristnejši odnos vnuka Lenarta do zelo bolne babice zgodbo še posebej oplemenitita. Prepletanje spoštljivega in ljubečega odnosa med babico in dedkom se prenaša preko vzgleda na mlajši rod.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Mario in Daria, lutkovna igrica za najmlajše

Knjiga je še nerabljena! Lutkovna igrica za najmlajše nas popelje v morje k morskim živalim. Nastopajo Hobotnica Daria, rak Mario, ježki, školjka, sipa in Luna. Hobotnica Daria raku Mariu neprestano nagaja in ga s svojimi lovkami osmodi po zadku, kadarkoli ga sreča. Mario prosi za pomoč sipo in školjko, a rešitev, ki mu jo ponujata ni prava. Ko pa prosi za pomoč Luno, mu ta predlaga, naj težavam pogleda v oči. In kaj to pomeni?

v košarico
Namesto: 9,77 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Knjiga o ljubezni

Knjiga je še nerabljena! Knjiga o ljubezni prek zabavnih ilustracij in kratkega besedila predstavi vse vidike ljubezni. Ljubezen ni le čustvo naklonjenosti, ampak je tudi darilo, ki ga prejmemo od ljudi okoli nas. Ljubezen so občutki in čustva, ki nas povsem prevzamejo in nas ponesejo visoko nad oblake. Če se ljubezni povsem predamo, lahko veliko pridobimo ali pa vse izgubimo. Knjiga je prejela znak kakovosti Zlata hruška.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Deček z vžigalnikom

Knjiga je še nerabljena! »Vse mi lahko vzamete, samo mamico mi pustite,« je bila misel, ki me je ob branju te zares žalostne, pa vendar napete zgodbe, ki se sicer srečno konča, vseskozi spremljala. Vsaka mama je dar otroku in otrok je dar mami. Velikokrat se začnemo zavedati teh vezi šele takrat, ko se enemu izmed njiju kaj nepričakovanega pripeti. Oba trpita, oba si želita, da se zgodi čudež. In ta se je zares zgodil.

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Kovačevo kladivo in jojo – Čustva:jeza

Knjiga je še nerabljena! Zgodba o dveh celinah, dveh dečkih je samo delček velike zgodbe – življenja. Dečka, Pavel in Kimbo živita v različnih okoljih. Prvi živi sam z mamo in sanja o očetu; drugi ima veliko družino in povsem drugačne skrbi. Pavlovo otroštvo je polno jeze in sramu, kar se še stopnjuje med sošolci. Vendar se v njem skrivata dobrota in razumevanje, ki ga nazadnje pripeljeta so spoznanja, da je jezo in strah mogoče premagati.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Levček Oli zbeži

Knjiga je še nerabljena! Oli izve, da mu bodo z operacijo skušali popraviti vid. To ga tako zelo prestraši, da se odloči za beg… Levček Oli zbeži je tretja knjiga iz zbirke o prikupnem levčku z nenavadnimi sposobnostmi, kakršnih nima nihče drug.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Levček Oli v Deželi Mezinčkov

Knjiga je še nerabljena! Olijev prijatelj, mezinček Štefan, si je poškodoval glavo. Oli ga odnese domov, v Deželo Mezinčkov, ki živijo globoko pod zemljo. Tu spozna starosto Henrika, ki ga prosi za zelo nevsakdanjo pomoč… Levček Oli v Deželi Mezinčkov je druga knjige iz zbirke o prikupnem levčku z nenavadnimi sposobnostmi.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Nabrita Brina

Knjiga je še nerabljena! Brina se preseli k svoji stari teti Oliviji, kjer se spoprijatelji s sestro in z bratom, ki odkrijeta, da ima Brina neverjetne sposobnosti: lahko se potopi globoko v vodo, ne da bi ji bilo treba dihati, lahko se dvigne visoko v zrak, ne da bi jo zeblo ali da bi jo motil redek zrak. Kako se je tega naučila? Ko jima Brina razkrije svojo skrivnost, pa se zgodi nekaj, česar ni nihče pričakoval…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Nenavadni prijatelj - Nabrita Brina

Knjiga je še nerabljena! Brina se svojima novima prijateljema vrne v devetnajsto stoletje. Globoko pod morjem naleti na nenavadnega profesorja. Potem pa se nepričakovano zgodi nesreča; profesorjev nenavadni prijatelj je v življenjski nevarnosti. Pomaga mu lahko le Brina...

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Popolna zmešnjava – Nabrita Brina

Knjiga je še nerabljena! Maruša hoče pomagati zaljubljeni prijateljici. Pri tem pa nehote sproži celo vrsto dogodkov, ki vodijo v popolno zmešnjavo… Popolna zmešnjava je po Nabriti Brini in Nenavadnem prijatelju tretja knjige iz zbirke o enajstletni deklici z nenavadnimi sposobnostmi.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Kokoš velikanka /The giant hen, dvojezična slikanica

Knjiga je še nerabljena! Velikanska kokoš Mimi je živela v dobi dinozavrov v deželi, ki se danes imenuje Slovenija. Do svojega plemena je bila zaščitniška, vse dokler ni izlegla jajca. Jajce je bilo njena največja skrb, in ko se je iz njega izlegel piščanček, sta odšla neznano kam. Odtlej ima Slovenija podobo bežeče kokoši.

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Pujsa in Andrej Migec, 1. knjiga

Zbirko kratkih, zelo prikupnih zgodbic o Pujsi in Andreju Migcu je napisal Adi Smolar. Pujsa ni človek, čeprav ji ne manjka dosti, da bi to res bila. Pujsa je morski prašiček. Priimka sicer nima, ker pa živi pri Andreju, ki se piše Migec, bi lahko mirno dejali, da sta njeno ime in priimek Pujsa Migec.

v košarico
Namesto: 16,85 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Pujsina reševalna akcija in druge zgodbe – Pujsa in Andrej Migec, 2. knjiga

Pujsa je znana po tem, da rada jé. Nenehno grizlja semena in seno ali pa solato. Zelo rada ima tudi jabolka in grozdje in korenčke. Nikoli ni imela težav s tekom in Andrej Migec ji mora kar večkrat na dan prinesti kakšno dobroto, da ne postane lačna in tečna. Če je tečna, je slabe volje in takrat prav nemarno cvili in gruli in nemirno poskakuje po svojem dvorišču. Vedno je bilo tako in nič drugače. Do včeraj!

v košarico
Namesto: 16,85 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Pujsa detektiv in druge zgodbe - Pujsa in Andrej Migec, 3. knjiga

Andrej Migec je imel srečo, da je k njemu prišla živet morska prašička po imenu Pujsa, ki zna govoriti po človeško (ali pa morda Andrej govori jezik morskih prašičkov?), ker je dobil pravo prijateljico. Adi Smolar v dvanajstih zgodbah pripoveduje, kaj vse sta doživela. V prvi zgodbi izvemo, kako je bilo, ko je bila Pujsa še dojenček, nato, kako se je urezala in jo je Andrej ozdravil.

v košarico
Namesto: 16,85 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Pot k posvečenim - Uročeni otok, 1. knjiga

Zbirka vsebuje napete fantazijsko-pustolovske in detektivske romana za mlade bralce. Prva knjiga iz zbirke je serija fantazijsko-pustolovskih romanov Uročeni otok. Nekoč je otoška država Tiranitida živela v miru in blagostanju. Ravnala se je po načelu ravnotežja: vse naj bo porazdeljeno in vse dopolnjeno… Nato je prišla vojna in otoku je zavladalo zlo. Aleks, desetletni deček, je izbran, da deželo reši vsega hudega.

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Reševanje Azabele - Uročeni otok, 2. knjiga

Azabela je plemenita in bistra deklica, ki je stekla za svojo psičko in pritekla v past. Postala je ujetnica hudobnih Hungov. Na pomoč ji prihajata brata Aleks in Dani. Toda njuna pot je prepredena z ovirami in bitkami, z ugankami in uroki, z zvijačami in z modrostmi....

v košarico
Namesto: 21,70 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Leni maček Jožef

Leni maček Jožef ima svoj kavč. In rad ima svoj mir. Dokler nekega dne ne stakne bolhe. Na srečo pa je maček televizijsko izobražen in ve, da se nadloge lahko znebi – če najde novega gostitelja! Zdaj preostaja debeluharju le eno: mora iti med druga bitja. Bodisi kot frizer morskega prašička, kot učitelj petja ali kot nogometni trener... Mačku Jožefu je vseeno kako, divje je odločen, da bo živel brez bolhe!

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Tom Mraz

Tom je eden izmed pripadnikov Plemena. A ni takšen kot drugi - je okoren in težak in pripadniki Plemena ga spodijo v človeško mesto. Tam se skuša skriti, a pojavi se Ana, ki se odloči, da se bo z njim spoprijateljila. Tom ve, da se ne sme zaplesti, a še preden se popolnoma zave, ugotovi, da je pristal v človeškem svetu, v zmešnjavi družin in prijateljstev ter čustvenih navezanosti.

v košarico
Namesto: 18,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Beg z gradu Cant, 2. knjiga

Baronova trmasta hčerka Pauline se še ni privadila svoji novi vlogi ubežnice. Njen tvegani pobeg z gradu Cant s pomočjo Lucy Stenyar, nekdanje služabnice in vohunke, je bil le začetek njune epske pustolovščine. Zaradi vojne razdvojena Baronija je polna lovcev na glave in Vladimir Orloff – spletkarski in podel trgovec z žvečilnim gumijem – je dekletoma tesno za petami...

v košarico
Namesto: 18,35 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Neznosno!

Zbirko kratkih zgodb sestavljajo berljive, smešne in nore pripovedi o smrdljivih nogah, muhah za kosilo, lisici v omari, nohtih do komolcev, opalu v kozjih drekcih, dečku s ptičjo kletko na glavi, hipnotiziranju petelina, cmurčkih in velikonočnem jajcu, ki jih z navdušenjem berejo tako otroci kot odrasli. Vsaka izmed osmih norih zgodb vsebuje neverjeten preobrat, nekatere so grozo in gnus vzbujajoče, druge pa preprosto zabavne.

v košarico
Namesto: 17,78 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Neresnično!

Zbirko kratkih zgodbsestavljajo neznosno berljive, smešne in nore pripovedi o okostnjaku v straniščni lopi, pudingu iz kravjekov, čudežnih spodnjicah, šminki, ki privabi vsak poljub, ki ga želiš, kolosalnem lepilu, svetilniškem bluesu, brihtoledu (sladoledu za pametnjakoviče) in leteči zapestni skrinjici, ki jih z navdušenjem berejo tako otroci kot odrasli. Vsaka izmed osmih norih zgodb vsebuje neverjeten preobrat..

v košarico
Namesto: 17,78 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ljubim Elvisa

Antje je v najbolj občutljivih letih, spopada se z debelostjo in živi v dokaj nenavadni družini – sestra Klara zbira svoj urin, mama je obsedena sama s sabo, oče pa s prebiranjem voznih redov. Edina svetla točka v njenem življenju je Elvis Presley. Avtorica je v zelo sproščenem hudomušnem slogu izpostavila težave, s katerimi se dandanes srečujejo najstniki. Toda Antje je dokaz, da če verjameš v svoje sanje, potem je vse mogoče...

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Razbita juha

Rowan nekega dne skrivnostni fant potisne v roko negativ, ki naj bi pripadal njej. To na videz nedolžno dejanje postane povod, ki sproži kopico nepričakovanih zapletov. Rowan spozna Bee, zanimivo dekle, ki je enake starosti kot bi bil njen brat, če ne bi umrl v nesreči. Zbliža s skrivnostnim fantom po imenu Harper in se sooči s številnimi nepričakovanimi dogodki, ki življenje njene družine končno spet obrnejo na bolje.

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Nekaj nevidnega

Pod lahkotno pripovedjo se skriva mojstrsko preigravanje čustev in dvomov otroka, ki dobi po rojstvu polsestrice »novo« družino. Jake svojega biološkega očeta ni nikoli poznal, glede očima pa se kljub njegovi prijaznosti ne more odločiti, ali bi ga v srcu sprejel kot »pravega« očeta; bo njegovo mesto v družini še vedno ostalo enako, če bo edini imel drugačen priimek po materini poroki z očimom; ima dovolj rad svojo novo sestrico...

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Metka in eko dogodivščina

Metka je čisto navadna šolarka – deklica, ki se včasih skrega s kakšno sošolko, pa tudi deklica, ki si želi lepih ocen in vznemirljivih dogodivščin. Tako si nekega dne zaželi, da bi odšla kar v času pouka na potovanje. Njen očka, naveličan službe, svoji deklici ne zna reči ne, zato se skupaj z njenim tigrastim mačkom Parisom odpravijo v neznano. Znajdejo se v nenavadni fantazijski deželi – Mačkonski deželi...

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Življenje na vratih hladilnika

To je ganljiva zgodba o vezeh med mamo in hčerko. Napisana je v obliki sporočil na hladilniku - nekatera so običajna, nekatera intimna, nekatera smešna in nekatera jezna. Predstavljajo devet mesecev v življenju deklice Claire in njene mame. Pogovarjata se s sporočili, ki odslikavajo njuna življenja: šolski vsakdan, fante, delo in opravke, ki so del življenja. Vsakdanjost pa nenadoma postane vse kaj drugega...

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,50 €

Ta grajski, mladinska povest

Denis živi z mamo. Očeta ne pozna. Ko se mama znova poroči, se Denis prične družiti z dečki, s katerimi skupaj ušpičijo marsikatero neumnost – šprica šolo, krade v trgovini... Zgodba, ki pripoveduje dečku iz depriviligiranega okolja, bralca vleče iz dogodka v dogodek. Zaključek je srečen – pozitivna naključja dečka privedejo znova na pravo pot.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Mali detektiv in skrivnostni milijonar

Na kvizu se pojavi genij, ki pozna odgovor na vsako, še tako zapleteno vprašanje. Njegovim neverjetnim zmagam kar ni in ni videti konca. Pred začetkom kviza vsakega tekmovalca pozorno pregledajo. Kljub temu se v časopisih, na televiziji in internetu začnejo širiti govorice, da gre za goljufijo. Zato na pomoč pokličejo malega detektiva.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Brez panike

Skupina osnovnošolcev se odpravi na izlet v Trento. Tiho Evo, pesnika Roka, upornika Jako in zaljubljeno Nežo tare cela kopica osebnih problemov, a morajo nanje hitro pozabiti, ko naletijo na skrivnostno jamo, v kateri se skriva nenavaden laboratorij…

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Manekenka - Nabrita Brina

Brinina prijateljica Maruša si že od nekdaj želi postati manekenka. Ko že vse kaže, da ji bo uspelo, pa se dogodki zasukajo v popolnoma nepričakovano smer … Manekenka je četrta knjige iz zbirke o nabriti Brini, enajstletni deklici z neverjetnimi sposobnostmi.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Svit in skrivnostno jezero

Svit se mora tokrat zoperstaviti silam, ki ne grozijo le njegovemu najboljšemu prijatelju, ampak celotnemu planetu. Pri tem se spopade s kopico nevarnih nasprotnikov, še posebej prekanjen je trol Hamlet. Po knjigah Tajno društvo Č. A. S. T., Svitove neverjetne počitnice in Svitova nočna potepanja, je četrta knjiga o iznajdljivem, premetenem in pogumnem Svitu polna neverjetnih preobratov, zanimivosti in zabavnih prebliskov!

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Tajno društvo Č.A.S.T. in nevidni pomočniki

Svit v spanju zagleda dečka z drugega konca sveta, ki nujno potrebuje pomoč. A fant iz Brazilije ni edini, ki Svita kliče na pomoč. In tako se vodja tajnega društva Č.A.S.T. s svojimi prijatelji znajde v novi napeti dogodivščini…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Tajno društvo Č. A. S. T. - Kradljivci časa

Napeta otroška kriminalka nas skozi duhovne svetove popelje k realnim problemov sodobnega sveta, v katerem se kopiči onesnaženje, prenaseljenost, uničevanje naravnega okolja in prevelika raba energije.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Živali v naravi, mitologiji in človeškem duhu

Enciklopedija vključuje mitološke živali, praznoverje in obrede, povezane z živalmi, žive fosile in ogrožene vrste. To je prva knjiga o tem, kako so živali zemlje, vode in zraka vplivale na našo kulturo, kako so navdihovale naše legende in religije. Posamezna bitja so predstavljena z osupljivimi dejstvi in nenavadnimi miti. Enciklopedija s povsem novega zornega kota vključuje mitološke živali, praznoverje in obrede, povezane z živalmi, žive fosile in ogrožene vrste.

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Junaški trio M

Zabavna pripovedka o junaškem triu netopirčkov Maksa, Mortimerja in Mufija je polna nenavadnih junakov. V njej bodo otroci spoznali brejo mačko, od starosti okorelega pasjega hišnega čuvaja, enookega krokarja in trop podgan. Potem pa sta tu še Srečko in Alenka ter Alenkina bratca...

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Meta, očesna zdravnica

Gozdne živali so se, tako kot vsako pomlad doslej, pripravljale na obisk očesne zdravnice. To je tiste vrste zdravnica, ki preveri, kako dobro vidijo, ali so njihove oči zdrave in ali kdo potrebuje očala. In kar je najpomembnejse, pri njej ni injekcij! Se najbolj zoprna reč so tiste nadležne kapljice, ki pa tudi niso tako strašne, da pogumne živali ne bi vsako leto znova z veseljem...

v košarico
Namesto: 12,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Igrajmo se s Kukujem - V mestu, zabavne naloge

Otroci v družbi Ane in Martina ter kužka Kukuja, muce Mimi in miške Titi opazujejo, povezujejo, berejo velike tiskane črke, razvozlavajo labirinte, primerjajo, razlikujejo, opazujejo... in ob tem še spoznavajo svet, ki jih obdaja. Naloge je zasnovala Nataša Bucik, razvojna psihologinja. Odlične ilustracije Ane Zavadlav pa so bogate s podrobnostmi, kar otroku pomaga uriti natančno opazovanje in pozorno ter osredotočeno iskanje podrobnosti.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Čarobno kraljestvo – Sanjski dol

Zlobna kraljica Gizela želi zavladati Čarobnemu kraljestvu, zato uroči svojega brata. Kralj Štefan se bo na dan poletnega plesa opolnoči spremenil v smrdljivo krastačo. Reši ga lahko le poseben napoj, sestavljen iz šestih zelo redkih sestavin. Lara, Zoja in Ela iščejo peto sestavino za napoj. Zmaji sanjaji ne morejo izdelati sanjskega prahu, zato nihče v Čarobnem kraljestvu ne zaspi. Ker je prah tretja sestavina za napoj, jim Zoja, Lara in Ela priskočijo na pomoč.

v košarico
Namesto: 9,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Pri zdravniku

Veliko malčkov zelo zanima delo zdravnika, še več pa je takšnih, ki se obiska v ordinaciji bojijo. Ta slikanica je kot nalašč za vse, ki bi radi izvedeli o zdravnikovem delu kaj več, in za vse, ki jim želimo pomagati, da premagajo strah pred neznanim. Z veliko prikupnimi ilustracijami in krajšim, razumljivim besedilom odgovarja na vprašanja, kot so: zakaj obiščemo zdravnika, kako je v čakalnici in kako v ordinaciji, kaj bo zdravnik vprašal in kaj preveril...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Vse o letalih

Poučna knjiga za otroke od 4. do 7. leta iz zbirke »Kaj? Kako? Zakaj?« odgovarja na tisoč otroški vprašanj. Odgovori jim pomagajo odkrivati svet na zabaven način, toda z verodostojnimi in pretehtanimi informacijami. Del informacij je v besedilu, del pa v velikih, povednih ilustracijah. V knjigi se otrok odpravi na letališče. Najprej ga opazuje od zunaj, nato v potniškem terminalu. Sledi poti prtljage od tedaj, ko jo oddamo, do vkrcanja v letalo...

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Sneguljčica, knjiga s zavihki, kolesci, okenci in postavljanko

Princesa Sneguljčica je obdarjena z lepoto, čisto in nedotaknjeno kot novozapadli sneg. A ljubosumna kraljica se namerava deklice znebiti. Sneguljčica na begu naleti na domovanje sedmerih palčkov. Videti je, da bo lahko pri njih zaživela brez strahu za svoje življenje. Kraljičina kruta, pretkana čarovnija pa ne pozna meja ... Preberi očarljivo priredbo klasične pravljice Sneguljčica. Knjiga v obliki postavljanke je polna presenečenj...

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Potovanje okoli sveta v 80 dneh (Ravensburger)

Slavna knjiga Julesa Verna o velikem potovanju angleškega gospoda, njegovega francoskega služabnika in indijske dame z vlakom, jadrnico, parnikom, slonom in sanmi okoli sveta, je izšla skrajšana in prirejena za otroke, ki so že sposobni poslušati ali samostojno brati prve malo daljše zgodbe, vendar jim še lajšamo branje z mnogimi prikupnimi ilustracijami, s širšimi razmaki med vrsticami, z večjimi črkami in z razdelitvijo besedila na krajše odstavke

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Levček Oli v deželi čudovitkov

Levčka Olija ogovori droben Čudovitek. Spustil se je z neba, ker je slišal, kako je Oli pogumen, pameten in pripravljen vsakomur pomagati. Z oblakom ga dvigne v nebo, da bi Oli videl, kaj je narobe nad oblaki. Oli je zgrožen! Snežinke in dež so hudo bolni. Oli odkrije, da je kriv strupeni dim, ki se vali iz tovarniškega dimnika. V tovarni vedo za strupeni dim. Ali lahko Oli in njegovi prijatelji kaj storijo?

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Superdedek gre v dom

Dedek živi v hišici na robu gozda. Rad ima naravo, svojega psička in vaške otroke, še posebno pa Lukca, svojega vnuka iz mesta, ki z njim preživlja proste dni. Dedek zelo veliko ve o drevesih in o zdravilnih rastlinah, s katerimi se zna zdraviti kar sam. Nekega dne pa hudo zboli. Lukec ga prepriča, da mora k zdravniku, nato pa ga povabi, da gre okrevat k njemu v mesto...

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Naliči glasbeno zvezdnico : Super punca, ustvarjalna knjiga + ličila

Ustvarjalni paket vsebuje skicirko, v kateri so na začetku navodila za ličenje korak za korakom, koristni nasveti in triki za ličenje, nato pa podobe štirih modelov, ki jih otrok naliči. Mala umetnica ličenja za vsak model izbere različen »look«. Sama jih namreč naliči z ličili, ki so priložena v paket. Med ličili so senčila za oči, maskara, čopiči, šminke in rdečila.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Princeska podgančica Ančica in vitez podganko Bogdanko

O podganah med ljudmi krožijo različna mnenja, sodbe in govorice. Mnogi občutijo ob pogledu na podgane stud in odpor, čeprav znanstveniki trdijo, da gre za zelo pametne živali. V tej pravljici pa je podgana princeska, ki jo ljubi dobri vitez podganko Bogdanko. Toda ljubezen nikoli ni preprosta. Premagati mora mnogo ovir, preden se njuna pravljica lahko srečno zaključi.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Velik dan za mišona!

Knjiga je še nerabljena! Danes gre mali Mišon prvič v šolo in zato mu je pri srčku zelo tesno. Najraje bi zajokal. Ko gospodična Livada hoče, da bi se vsak predstavil, ostane brez glasu. Kasneje bi se rad pridružil otrokom pri igri, a je preveč plašen. Potem pa zagleda oblačilo za Supermišona. Preobleče se in se pogumno zakadi med otroke.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Stari, ki ni poslušal

Knjiga je še nerabljena! Ta slikanica je drugačna, z drugačnostjo pa odpira pot razmisleku o nas in o svetu, ki nas obdaja; o tem, komu svet pripada; kdo ima pravico uporabljati javne površine, o tem, kaj je prav in kaj narobe, in celo o tem, kdo smo. Na prvi ravni pa je zgodba preprosta.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Božična odštevanka - Adventni koledar + otroško merilo višine

Knjiga je še nerabljena! Odštevaj dneve do Božiča! Preberi zgodbo o Jezusovem rojstvu. Z iztisnjenimi liki sestavi adventni koledar za vsak dan do Božiča. Po Božiču pa boste lahko stenski adventni koledar obrnili in postal bo merilnik višine za otroke.

v košarico
Namesto: 4,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Dinozavri in bajbulčki

Knjiga je še nerabljena! V bogato ilustrirani slikanici  je 19 hudomušnih, šaljivih in poučnih pesmic o dinozavrih in drugih "pošastnih", čarobnih bitjih.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Naša mala knjižnica – Ustvarjalnik 1 in Ustvarjalnik 2

Knjiga je še nerabljena! Naša mala knjižnica je projekt založbe KUD Sodobnost International za mlade bralce v vrtcih in v osnovnih šolah, ki pod mentorstvom odkrivajo svetove knjig. Oba  vsebujeta zabavne in poučne naloge.

v košarico
Namesto: 14,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Kako živijo glodavci

Knjiga je še nerabljena!  Zbirka Kako živijo s fotografijo Ivana Esenka  in kratkim strokovnim besedilom predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Prva ljubezen

Knjiga je še nerabljena! Ko sem bil star šest let, sem imel v vrtcu prijatelja Drejčka, s katerim sva bila ves čas skupaj. Bila je to prava ljubezen, ki pa vzgojiteljicam ni bila všeč.

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Larimar, Za vedno ljubljena

Knjiga je še nerabljena! Gre za resnično zgodbo, v kateri vsak stavek odraža izkušnjo, ki jo je avtorica dobila pri delu z udeleženimi v postopku posvojitve otroka. Zgodba daje posvojenemu otroku sporočila o lastni vrednosti, staršem, širši družini in družbi pa posvojitev prikaže na drugačen način kot se je to dogajalo do sedaj. Dodana so ji tudi razmišljanja stroke in napotki za starše in... vse tiste, ki se s posvojenim otrokom srečujejo.

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mali detektiv in skrivnostna skrinja

Knjiga je še nerabljena! Mali detektiv Atikus in prijatelji pomagajo oholi bogatašinji, gospe Arzeniji, ki jih pokliče, da bi razrešili skrivnost izginotja njene hišne gospodinje. Odšla je nenadoma, nekega poznega večera, ne da bi komu kaj pojasnila, v družbi suhca s tujim naglasom. Naslednje jutro je neka kurirska služba odpeljala neznano kam še njeno veliko, težko skrinjo. Nato se izkaže, da je izginil tudi ključ... 

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Sherlock gospod Krok

Tole je imenitna knjiga za mulčke, ki bi jih radi spodbudili k branju. Zasnovana je kot kombinacija stripa in zgodbe. Besedilo je »razrezano« na krajše dele, kar otroke opogumi pri branju, poživljeno je z zabavnimi ilustracijami in močneje natisnjenimi stavki v oblačkih.

v košarico
Namesto: 14,97 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Mali detektiv in skrivnostne sanje

Mali detektiv Atikus in družba njegovih prijateljev, ki mu pomagajo pri reševanju zapletenih primerov goljufij, se tokrat spoprime z županom. Župan je bister falot, ki ima povsod nameščene kamere, da vidi vse, kar se dogaja v mestu, pod zemljo pa ima skrivni laboratorij, kjer ustvarja skrivnostne naprave, s katerim vpliva na vedenje in čustvovanje soljudi. Pri tem je zelo uspešen. Na srečo ima šibko točko - neumnega pomočnika, ki županovih ukazov ne izpelje prav.

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Toni Henderson in klapa iz stolpnice Orsom

Ben se preseli v veliko stolpnico, kjer ga otroci povabijo v svojo klapo, ki na sestankih premleva pomembne dogodke in se družno odloča, kako naprej. Vodja je skrivnostni Toni Henderson, vedno skrit pod kapuco in za sončnimi očali. O njem vedo le, da je odločen, pogumen in pravičen, čeprav včasih preveč vihrav. Nekega dne hišni svet otrokom prepove igro pred blokom zaradi majhne nerodnosti z žogo. Jezni otroci sklenejo, da se bodo postavili zase...

v košarico
Namesto: 11,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,50 €

Why does the wind blow? Early Birds

Knjiga je še nerabljena! Discover what makes the wind blow. learn how to tell which way the wind is blowing. Why is it windy at the seaside - and more. Beautifully illustrated. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Science Play: Beginning Discoveries for 2-To-6-Year-Olds Williamson Little Hands Book

Safe, age-appropriate activities inspire kids to explore, observe and think creatively as they discover science in their own backyard, the kitchen and even their block pile. PreSchool-K-Designed to teach basic science concepts, Hauser's guide contains 65 activities to encourage children to "Guess," "Test," and "Find out." Intended to help them discover more about their everyday world, the projects utilize simple and safe household items.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Super Science Concoctions: 50 Mysterious Mixtures For Fabulous Fun - Williamson Kids Can!

Fizz, gurgle, bubble, and brew! Hours of outrageous science fun await kids with Jill Hauser's incredible science concoctions. Kids explore a world of amazing science--from capillary action to liquid density to emulsions to plastics--all while making magical mixtures they concoct themselves! Over 50 safe inexpensive science mixtures, using household ingredients, encourage kids to discover and think creatively.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Očetov objem

Življenje ne vpraša, kaj si želimo...pač prinese, kar nam prinese. Andreju, vihravemu in odkritemu dečku, s srčnim odnosom do ljudi in živali je že v rani mladosti nasulo kup težav s katerimi se mora spoprijeti. Mlad, neizkušen, sam. Nima materialnega ugodja, nima brezskrbnosti in nima otroštva, kot si ga želi. Nima zaščite odraslega, tiste zaščite, kot bi jo moral imeti vsak otrok. Zato fant trpi še bolj...

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,50 €

Samove dogodivščine v Deželi Svetlobe

Samo živi v Deželi Teme, kjer živi prijazno ljudstvo, ki pa ne prenese svetlobe. Samo želi dokazati svoj pogum, zato se odpravi v naš svet, v Deželo Svetlobe. Tu spozna fanta Matica, ki mu pomaga odkrivati zanke in neznanke, ki prežijo nanj v našem svetu.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Maja Nagaja

Maja  je samosvoja deklica, ki v šoli postavlja svoja pravila. Kar Maja počne v šoli, pa nikakor ni v skladu s šolskim redom. Je nova učenka na šoli, zato njene razredničarke Mili nič ni moglo pripraviti na njeno nemogoče obnašanje. V desetih zgodbah si boste bralci lahko prebrali, kako si Maja prestavlja šolo.

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Zabavne počitnice – Priročnik za punce + darila

Kako preživeti enkratno poletje in se neizmerno zabavati? O tem govori popoln priročnik za počitnice na morju, v planinah in na deželi. ili ti bo svetovala, kako biti na svojih potepanjih vedno privlačna. Eka ti bo povedala marsikaj o življenju živali. Z Marjetko boš spoznala vse skrivnosti morja in planin. Ingrid pa nikoli ne zmanjka idej, če je treba kam splezati, odpluti ali celo kaj popraviti. V dnevnik lahko zapišeš karkoli želiš.

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Tako govorijo živali... Ezopove basni

Knjiga je še nerabljena! Znani umetnik Ayano Imai nam predstavlja nov pogled na večne in priljubljene Ezopove basni. Od vsem znane o želvi in zajcu do domišljavega jelena v mlaki ter vola in žabe, vsem je s svojimi čudovitimi ilustracijami dodal prav poseben čar.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

O fantu, ki si je želel postati junak

Luka si strašno želi, da bi bil tak kot njegov priljubljeni junak Leteči maščevalec! S svojim rdečim ogrinjalom in čarobnim prstanom bi se bojeval z Zlobnim stvorom in Atomsko kobro. In rešil ves svet! Predvsem pa bi Luka rad obvaroval svojo družino, saj se jim je zgodila nesreča, strašnejša od vseh pošasti, ki prihajajo iz vesolja! Ko bi jim le Leteči maščevalec lahko kako pomagal...

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Tigrovo oko – 1. del, mladinski roman

Kratki mladinski roman nas vpelje v svet današnje odraščajoče mladine, ki z zunanje perspektive ni nič drugačno kot pač odraščanje mnogih generacije. Pripoved se začne z liričnim opisom narave in nežnim notranjim glasom glavne junakinje Klare. Ko pa Klara odide v srednjo šolo v mesto, se ona in vrstniki srečajo tudi z drugačnim, bolj kaotičnim svetom. Puberteta je čas iskanja odgovorov na vprašanja kdo smo in kaj hočemo.  

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Stare in nove prijateljice

Šazija je prišla iz Pakistana v povsem novo okolje. Zelo si želi prijateljev in ko se njena pustolovščina sfiži, tri prijateljice stopijo skupaj, da bi pomagale novi prijateljici.

v košarico
Namesto: 16,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Gospodka iz samokolnice

V naselju pritličnih hiš v velikem mestu je bilo nekega sončnega jutra čutiti, da se bo zgodilo nekaj posebnega. Slišati je bilo zvok, premikanje. Izza vogala garaže je prihajal ... avtomobil, motor ali avtodom? Ne, bil je dedek, ki je s samokolnico pripeljal svoja vnuka, Klemna in Gala. In tako se začne zgodba tistega sončnega jutra, ki se nadaljuje v izjemno zanimiv dan tistega lepega dne. Zanimive stvari se zgodijo tudi mestnim otrokom...

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Potepanje s čarovnikom

Trinajstletni Josi se zaveda svoje moči“osredotočenja”. V stari apnenici vidi čarovnikov obris. Močno se osredotoči vanj in pred njim zaživi čarovnik Mnogoznal. Ta ga povabi v deželo Trotale.

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Medved z otoka

Zgodba o naravi in o človekovih posegih vanjo, o živalih, ki znajo biti presenetljivo podobne ljudem, ter o medvedu, ki v srcu nosi hrepenenje: ker so mu pozidali vso obalo na celini, si želi oditi na otok, da bi lahko vsak večer posedal na obali in opazoval morje. A kaj, če je pot daljša, kot je videti, in je ne bo zmogel? Kaj če je otoška obala prav tako pozidana in zvečer ne bo mogel uživati ob pogledu na nočno modrino?

v košarico
Namesto: 27,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,50 €

Gledališče otroke išče

Vinko Möderndorfer, gledališki režiser in pisatelj, je napisal sedem iger in igric, »ki se jih igrajo otroci, gledajo pa jih lahko tudi odrasli«. Namenjene so dramskim krožkom ali šolskim igram, v katerih enako uživajo igralci in gledalci, saj se oboji v resnici (ustvarjalno) igrajo.

v košarico
Namesto: 29,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Dori in Gritli

Cenjena švicarska pisateljica Johanna Spyri, tista, ki je napisala zgodbo o deklici Heidi, njenem dedku, pastirju Petru in bogati, a zelo bolni deklici Klari, je napisala še več podobnih zgodb o revnih, a notranje trdnih otrocih z gora, ki so se morali preseliti v velika mesta in že zgodaj pričeti služiti svoj kruh med tujimi ljudmi. Zgodba o Dori in Gritli je podobna zgodbi o Heidi in Klari, a ni enaka. Všeč bo vsem, ki imajo radi Heidi.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Pantera Karnioli

Napet mladinski roman pripoveduje zgodbo o treh popotnikih, Borutu, Asanu in Mariseli, ki so namenjeni čez ozemlje slovanske Karnije v prelomnem času, ko samostojna kneževina postane odvisna od frankovskih sosedov. Bere se kot v sodobnem jeziku napisano nadaljevanje romana Pod svobodnim soncem, postavljeno v karnijsko okolje. To je knjiga, ki bo osnovnošolcem zadnje triade pomagala utrditi in oživeti v šoli pridobljeno znanje.

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Silas

Silas, mlad fant, pobegne nasilnemu skrbniku. Pri sebi ima le piščal, na katero zna nenavadno lepo ali strašno piskati. Kmalu naleti na Bartolina, ki ima v lasti mnogo konj. Za enega izmed njih stavita. Fant stavo dobi, a Bartolin mu črne kobile noče predati in ga nažene. Silas zbeži v hlev in splaši konje, da bi ga Bartolin ne ujel, nato pa se povzpne proti hlevski strehi...

v košarico
Namesto: 20,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Esmeraldino prekletstvo

Skrivnostna gozdarska hiša z nagačenimi živalmi od vsega začetka straši Lorno. Nenavadni šumi in sence ob oknu so vzrok za preplah. V tej grozljivi hiši je Lornin edini zaveznik le gozdarski pripravnik Justin. Edino njemu lahko zaupa. Skupaj odkrijeta temne sence iz preteklosti.

v košarico
Namesto: 15,40 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Vonj po kandirani duši

Ljubezen = Ula + Tiago, sorodni duši, ki prebudita druga drugo, ali Ula + Peter? Vse se zaplete, sladki vonj komaj prebujene duše pa mora trajati za zmeraj, sicer smo nesrečni in neizpolnjeni. Mladinski roman je namenjen dekletom, fantom in vsem, ki prevečkrat pozabijo nase.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Sporočilo

Treba je priznati, da Tomaževa situacija sploh ni enostavna: hudo je, če se pri dvanajstih letih znajdeš sredi prave pravcate znanstvene vohunske afere. Še posebej čudno je, če se to zgodi sredi belega junijskega dne, ko že brezskrbno pričakuješ počitnice...

v košarico
Namesto: 7,76 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Gizmos & Gadgets: Creating Science Contraptions That Work (& Knowing Why) Williamson Kids Can!

Gear up to discover science by constructing weird, wacky contraptions. With this guide, children can start building, questioning, creating, and inventing--all the while learning fun physics principles and good science practices. 150+ illustrations. Grade 4-7-Hauser gives directions for making a bunch of gadgets, gizmos, contraptions, and doohickeys constructed with stuff often found in cupboards, closets, garages, and "junk" drawers.

v košarico
Namesto: 16,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Vrnila se bo

V globinah gozda živi nekaj (neka žival), česar na Callumovi kmetiji niso opazili že več kot sto let. Callum in Iona sta obljubila, da nikomur ne bosta izdala te neverjetne skrivnosti. Jo bosta lahko obvarovala in ohranila pri življenju? Zavezništvo, ki sta ga sklenila, bo za vedno spremenilo njuni življenji. Knjiga je prevedena že v več kot 20 jezikov.

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Države EU...EU...EU... v času predsedovanja Slovenije

V knjigi so predstavljene države Evropske unije v času predsedovanja Slovenije. Knjigo je pregledala in s predgovorom dopolnila poslanka Evropskega parlamenta, Ljudmila Novak. Vsaka država je vrisana v zemljevid EU, da bralec ve, kje se nahaja, naveden je datum vstopa v EU, njena velikost, št. prebivalcev, največje zanimivosti ... v knjigi je veliko slik, saj lahko tako bralec lažje najde stik s posamezno državo in jo spozna.

v košarico
Namesto: 34,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €

Fimfarum

Fimfarum je zbirka devetnajstih modernih pravljic za vse generacije. Delo nadaljuje češko pravljično in humoristično tradicijo v najbolj žlahtnem pomenu in že spada v klasično zakladnico češke literature.
Avtor aktualizira klasične pravljične motive evropskih in azijskih pravljic ter jim dodaja svoje izvirne, avtorske pravljice.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Najlepši čas- Ustvarjanje, okraševanje, uživanje

V tej knjigi boste našli veliko zamisli za prijetno okrašen dom.Preživite družabne adventne večere, v katerih boste skupaj ustvarili čudovite okraske in darila. Ob tem imate tudi možnost, da poskusite pečena jabolka, medenjake ali slasten punč. Uživajte v božičnih praznikih z vsemi čuti!

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Kakor napravi stari, je zmerom prav

Knjiga je še nerabljena! Stara in siromašna kmeta sta imela eno samo dragocenost: konja. Najbolje bi bilo, če bi konja prodala ali pa zamenjala za kaj bolj koristnega, zato je šel kmet v mesto na sejem. Pravljica pripoveduje o nenavadnih kupčijah, pri katerih pa je bil kmetov izkupiček vsakič manjši...

v košarico
Namesto: 23,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Gozdni samotar – Zvesti prijatelji

V sedmi knjigi o zvestih prijateljih, Laci fante in dekleta odpelje na izlet v notranjske gozdove, kjer bi jih rad naučil samostojnosti. Jedli bodo namreč samo tisto, kar bodo našli v gozdu. Mladini to ni preveč všeč, predvsem pa so si enotni, da kač in polžev že ne bodo jedli…

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Rišem veliko srce

Zbirka črtic pripoveduje o otroštvu in odraščanju v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja na notranjskem podeželju. Skupinica sestričen in bratrancev preživlja počitnice pri stari mami v Ložu, kasneje pa skupaj z njo v vaški šoli Svete Trojice na Blokah pri teti učiteljici. Ganljivo in pretanjeno pričajo o medsebojnem spoštovanju, odprtosti, razumevanju, vsakdanjih radostih in odrekanju. Iz njih veje humor, upanje.

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Žardna na taborjenju

V tokratni detektivski pustolovščini se prijatelji Andraž oziroma Žardna ter Blaž odpravita z višnjegorskimi taborniki na poletno taborjenje ob Soči. Vse bi bilo lepo in prav, če s svojo radovednostjo ne bi povzročila prave zmede. Zaradi njune neprevidnosti je bil tabornik Peter obtožen kraje. Po krivem obtoženi Peter izgine iz tabora, detektivska prijatelja pa skušata svojo napako popraviti tako, da se odpravita za njim v gore...

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,50 €

Tigrovo oko – 2. del, mladinski roman

Kaotični čas, ki ga živimo, zasuti z informacijami, s prenosnimi telefoni in slepimi očesi računalnikov, kljub vsemu zastavlja ključno vprašanje, ki je v letih odraščanja toliko bolj pomembno: kdo smo, kam gremo, kje najti smisel bivanja. Vloga družine in šole je tu še kako pomembna, če ne odločilna. Klara, Jon, Frančeška, Marija, Lucija morajo kot vsi poiskati odgovore na ta vprašanja, nekako preživeti turboletni čas, ki mu pravimo puberteta.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ukradena nedolžnost I. del

Svetlana Banič je deklica, ki ji je lastni oče ukradel nedolžnost in ji uničil otroštvo, namesto da bi ji iz niti ljubezni stkal krila, da lahko poleti mavrici v objem. Ker je živela v domu s prelepo fasado in okni, prekritimi s prečudovitimi zavesami, ji ni bil pripravljen pomagati nihče. Niti lastna mati ne. Vendar je po naključju ugotovila, zakaj je bil njen oče takšen, kot je bil, in zakaj ji je storil to, kar ji je.

v košarico
Namesto: 28,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ukradena nedolžnost II. del

Svetlana Banič je deklica, ki ji je lastni oče ukradel nedolžnost in ji uničil otroštvo.Vendar je po naključju ugotovila, zakaj je bil njen oče takšen, kot je bil, in zakaj ji je storil to, kar ji je. Ko se je soočila s tem, se je odločila prijeti lastno usodo za roge, jo usmeriti v pravo smer in s tem pretrgati negativne vedenjske vzorce, kajti ugotovila je, da z maščevanjem lahko prikličeš samo maščevanje.

v košarico
Namesto: 28,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ukleti angel, saga Pravi svet, 2. knjiga

Odraščanje, najstniško iskanje prostora pod soncem, prva ljubezen, medgeneracijske težave, spopadanje s težavami domačega okolja, čaranje s kristali in še več, čisto prava navodila za uroke, prevare, spletke… hočem še in še! Videz je vse. Seveda pa tudi vara! Mojstrica žanra nas drži na vajetih napetega pričakovanja...

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

314, saga Pozabljeni, 2. del

Glavna junakinja, še 13-letna Beti, se je s pustolovske poti v pozabljeni paralelni svet Avalona iz 1. knjige vrnila v Ljubljano. Za hip je mislila, da se bo njeno življenje vrnilo na ustaljene tire. A dogodki, ki jih je doživela, in bitja, ki jih je srečala, je niso mogla pustiti pri miru. Tako se Beti odloči, da bo svojo skrivnost delila – in vrstniki so najboljša družba. S tem sproži dogodke, ki njo in tri njene prijatelje ponesejo na novo potovanje v izgubljene svetove.

v košarico
Namesto: 17,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Človeško telo – Interaktivni vodnik

Knjiga je še nerabljena! Vse, kar želiš izvedeti o človeškem telesu, lahko odkriješ v tem interaktivnem vodniku z več kot 170 stranmi, polnimi neverjetnih slik in osupljivih dejstev, ki bodo močno obogatili tvoje znanje. Ne spreglej tudi nenavadnih videoposnetkov:  odčitaj strani v tej knjigi in is oglej 11 nadvse zanimivih posnetkov o človeškem telesu.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Taka punčka iz cunj, ki v pravljice verjame...

Roman o "punčki", mladi narkomanki, ki jo pisatelj opisuje z vso ljubeznijo, ni pomoči, pa čeprav hoče verjeti v pravljice. Alkohol in droge prinašata zgolj zlo!

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Mali detektiv in trmoglava Iris

Alenko obišče sestrična, s katero se doslej nista še nikoli videli. Pri njej naj bi ostala vse poletje, a Alenka se že po nekaj dneh popolnoma izčrpana privleče k Atikusu po pomoč, saj jim Iris ne dá miru niti ponoči. Bo mali detektiv kos tudi tej nalogi?

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mali detektiv in čudežni medaljon

Mali detektiv se znajde pred novim težkim izzivom, ko od prijatelja Bliska izve, da je izginila Bliskova sestrična Ivona. Za nameček je poniknil tudi Sebastijan, s katerim se je Ivona poročila brez dovoljenja svojega očeta, ki je mladega ženina zaradi tega seveda vrgel iz hiše…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mali detektiv in skrivnost gospoda Dobrovida

Mali detektiv se mora soočiti z novo težko nalogo: zaprli so mladeniča, ki mu grozi huda kazen. Nadomestni župan je trd in neizprosen v svoji odločitvi. A mali detektiv s pomočjo skrivnostnega gospoda Dobrovida ugotovi, da tudi on ni tako nedolžen, kot se zdi na prvi pogled…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mali detektiv in skrivnostna zmešnjava

V Lepodolu s prevaro pride na oblast novi župan, ki začne sprejemati nezaslišano krute zakone. V nastali zmešnjavi se znajde v smrtni nevarnosti nedolžni starec. Tokrat mali detektiv nujno potrebuje pomoč vseh svojih prijateljev. A izkaže se, da tudi to ni dovolj. Potem pa na prizorišče nenadoma stopi čudaški bogataš…

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Mali detektiv in nespametni gospod Plehkoglav

Župan Plehkoglav je ustvaril pravi premoženjski imperij, sedaj pa je čas, da se upokoji. Premoženje in oblast preda sinu in hčerki, a kaj, ko sta oba pokvarjena, zahrbtna, lena in pridobitniška. Stari župan, zaslepljen od dolgoletnega laskanja, tega ne sprevidi, dokler ga lastna otroka ne brcneta iz hiše. Kdo ve, kako bi se končalo, če se ne bi v zgodbo vpletli mali detektiv Atikus in njegova druščina...

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Veliki mojster magnetov

Desetletni Dobrogoj se nenehno uči in bere, je najboljši v razredu, ko bo odrasel, hoče postati znanstvenik. Potem pa v njegovo življenje nenadoma vstopi »skrivnostna gospa«, ki ga s prevaro ukani, da poje »čudežni« prah, s pomočjo katerega naj bi postal še pametnejši. Dobrogojevo življenje v trenutku postane prava nočna mora. Če se hoče rešiti, mu lahko pomaga le Veliki mojster magnetov. A ta mu bo priskočil na pomoč le, če bo...

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Stvar

Bil sem star enajst let in končno se je nekaj zgodilo. Meni! In to ne kar neki. Vse skupaj sem skušal čim bolj natančno obnoviti, od začetka do konca, od moje nenavadne najdbe, pa vse do neizogibnega. Začelo se je v zadnjem tednu maja, trajalo pa do 23. junija...

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Rdeča pest – knjiga iz leta 1967

Knjiga je izšla v zbirki Čebelice leta 1967. Ima trde platnice in je zelo lepo ohranjena. Rdečo pest je Josip Ribičič napisal leta 1955. Pripoveduje o skupini otrok, ki se borijo proti italijanskim okupatorjem. Po II. svetovni vojni se je Josip Ribičič pridružil socialističnim realistom in zahteval od mladinske književnosti materialistični svetovni nazor in obravnavanje sodobne snovi.

v košarico
Namesto: 12,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Planet glasbe – Mali princ, strip

Mali princ in Lisica se podata novim dogodivščinam naproti. Na Planetu glasbe so Notniki vznemirjeni zaradi nenavadnega obnašanja Evfunije, dive, ki s petjem uravnava njihov vsakdan. Od nedavnega poje vse manja in vse slabše, videti je zaskrbljena. Ko Mali princ odkrije, da Evfonijin "blues" izhaja iz njene neuresničljive ljubezni do Slonokosta, se stvari zapletejo. Slonokost namreč prihaja iz ljudstva Pestičnikov, ki so zapriseženi sovražniki Notnikov...

v košarico
Namesto: 14,97 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Alica v Poteruniji, pravljični roman v stripu

Knjiga je še nerabljena! Evald Flisar, avtor za odrasle, se je lotil pisanja zahtevnega žanra – sodobne pravljice ali fantastične pripovedi za mlade, prikazane v stripu.  Besedilo je razčlenil na dvajset poglavij, začetni stavki so hkrati naslovi poglavij, kar postavlja dodatne izzive za branje. Glavni osebi sta deklica Alica, prava mala raziskovalka, in njen stric profesor Skočir, ki odpodtujeta v noro deželo Poterunijo. 

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Roboti, barvalni blok

Zabavna pobarvanka bo s prikupnimi prizori robotov navdušila malčke, da se bodo veselo preizkusili v barvanju.

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Moji prijateljčki, barvalni blok

Zabavna pobarvanka bo s prikupnimi prizori navdušila malčke, da se bodo veselo preizkusili v barvanju igrač.

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Nogomet, barvalni blok

Zabavna pobarvanka bo s prikupnimi prizori navdušila malčke, da se bodo veselo preizkusili v barvanju nogometnih prizorov.

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Od pike do pike štejmo do 20, povezovanje številk in barvanje

Otrok poveže med seboj številke od 1 do 20 in prikažejo se mu zanimivi prizori. Igrivo se uči številke in uri v ročnih spretnostih. Potem like lahko še pobarva.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,50 €

Poveži pike, oštevilčene od 1 do 100, in pokazali se bodo zanimivi prizori. Nato jih še pobarvaj! Zabava in pika!

Knjiga z igrami za tri- in štiriletnike:preproste uganke, zabavni labirinti, igre za opazovanje in razmislek, risbe, ki jih je treba dokončati in pobarvati...

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Pobarvanka naše ptice

Pobarvanka je zasnovana tako, da ima barvno predlogo. Namen pobarvanke je tudi, da otrok spozna naše ptice. V pobarvanki je 11 ptic, te so: brglez, velika sinica, veliki detel, plavček, bela štorklja, kmečka lastovka, mlakarica, velika uharica, lišček, kalin in taščica.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Pobarvanka nočne živali

Pobarvanka je zasnovana tako, da ima barvno predlogo. Namen pobarvanke je tudi, da otrok spozna z nočne živali. V pobarvanki je 11 nočnih živali, te so: jež, nočni metulj, jazbec, polh, krastača, krešič, gozdna miš, kresnica, kuna, lesna sova in netopir.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Pobarvanka živali v divjini

Pobarvanka je zasnovana tako, da ima barvno predlogo. Namen pobarvanke je tudi, da otrok spozna živali v divjini. V pobarvanki je 11 živali.

v košarico
Namesto: 3,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Kmetija - Mala šola: piši –briši, učim se, rišem, igram se

Knjižica je namenjena predšolskim otrokom in mlajšim osnovnošolcem. Na kratko predstavi živali na kmetiji, pridelke, ki rastejo na polju, v zelenjavnem vrtu in v sadovnjaku. Kratke vaje na koncu knjige so otroku v pomoč pri obnavljanju pridobljenega znanja, zaradi posebnega papirja pa otrok narisano lahko večkrat zbriše in začne risati ali pisati znova.

v košarico
Namesto: 4,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Seštevanje, Napiši in zbriši s priloženim pisalom

Vadi osnove seštevanja in reši račune do števila 10, nato zbriši rezultate in začni znova! Primerno za male vedoželjneže. Priloženo pisalo, da lahko napisane rezultate zbrišeš in začneš znova. Računanje je zabavno!

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Moderne punce – vijolična, z zapestnico in nalepkami

Prebudi modno oblikovalko v sebi in oblikuj svoj slog! Če veliko ustvarjaš, rišeš, barvaš in oblikuješ ali pa če imaš rada modo, so te knjižice kot nalašč zate. Z njimi boš lahko ustvarjala oblačila, nakit in druge modne dodatke, si izmišljala nove pričeske, ličila manekenke ter izbirala in kombinirala obleke. Knjigi je priložena tudi zapestnica, ki jo boš lahko po svojem okusu okrasila z nalepkami.

v košarico
Namesto: 6,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Lev Hvastja na vrtu, pobarvanka za otroke od 2. do 3. leta

Prikupni in preprosti motivi iz slikanice O miški, ki je brala pravljice ... in češnje. Raven težavnosti je prilagojena otrokom od 2 do 3 let. Za učenje in zabavo najmlajših.

v košarico
Namesto: 2,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Miška Špela na vrtu, pobarvanka za otroke od 2. do 3. leta

Prikupni in preprosti motivi iz slikanice O miški, ki je brala pravljice ... in češnje. Raven težavnosti je prilagojena otrokom od 2 do 3 let. Za učenje in zabavo najmlajših.

v košarico
Namesto: 2,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

O miški, ki je brala pravljice ... in češnje, pobarvanka za otroke od 4. do 6. leta

Prikupni motivi iz slikanice O miški, ki je brala pravljice ... in češnje. Raven težavnosti je prilagojena otrokom od 4. do 6. leta. Za učenje in zabavo!

v košarico
Namesto: 2,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 2,00 €

Miffy's blue colouring book, pobarvanka

Pobarvanka za najmlajše.

v košarico
Namesto: 4,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Boris in the Snow - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! The snow was thick, so Boris Bear went off and fetched his sleigh he on all his warmes clothes and set off right away. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy at school - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! At school Miffy draws, plays, and listens to stories with her friends. Children will enjoy joining Miffy for a school day just like theirs. Bright colors and fun illustrations capture readers' attention and make learning about school fun. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy goes to stay - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! One day a letter came for Miff inviting her to stay it was a letter from her friend and Miffy said... hurray! Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy's birthday - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Hip hip hooray! It's Miffy's birthday and her friends have all bought her lovely presents. Grandpa and Grandma Bunny give her a very special present. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy is crying - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! In this gentle story, Miffy loses her bear but bravely carries on with her day until she gets a surprise. Miffy Is Crying helps children deal with difficult emotions. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy at the gallery - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy and her parents visit an art gallery, where Miffy sees some pictures, paintings and sculptures, and learns the difference between real things and works of art. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy in the snow - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! It's snowing and Miffy wants to go and play. She rides her sledge, skates on the frozen river and even makes a snowman. In the snow she finds a little bird who is...  Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy’s bicycle - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy's only a little rabbit now, but she dreams of a time when she will be old enough to ride her very own bicycle. Join her as she dreams of all the adventures she will have... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy in hospital - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy is poorly and has to be taken to the hospital in this classic picture book by Dick Bruna. Miffy has a sore throat. At first she's frightened about going to the hospital, but soon she meets a friendly nurse who looks after her. When Miffy wakes up her throat is much better and she can go home again. And her parents treat her to a real nurse doll, too. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy’s house - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy lives in a white house with a red roof. She loves to write and draw. She also loves nature and her friends and family. Blue is her favourite colour and... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy at the play-ground - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy tires herself out by trying all the different games at the playground in this classic picture book by Dick Bruna. Father and Mother Bunny take Miffy to the ... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy in the tent - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy puts up a tent with her mother's help. She played with it, going in and out, opening and closing the window, while her mother made sandwiches for her... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy goes flying - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Uncle comes to visit Miffy and takes her on a trip. You can help her fly an aeroplane over land, forest and ocean. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy at the seaside - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy goes on a trip to the seaside with Father Bunny. She builds sandcastles, collects shells and splashes in the sea. She is so tired from all the fresh air that she... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy’s dream - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Miffy dreams she meets another bunny high up in the sky. The two become friends and play together amongst the clouds. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy at the zoo - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Father Bunny takes Miffy to the zoo - they see parrots, monkeys and a zebra. Miffy even gets to sit on the back of a giant tortoise! Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Miffy - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena!  Mr and mrs bunny lived in a white house all alone the house had scarlet shutters, and a garden of its own... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Aunt Alice’s party - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena!  Aunt Alice throws a party and Miffy gets to invite all her friends.Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Grandpa and grandma bunny - Miffy's library

Grandpa and Grandma Bunny are Father Bunny's parents and they are always very kind to Miffy. Grandpa Bunny has made a wonderful scooter for Miffy and Grandma Bunny has taught Miffy how to knit. They live near Miffy's house and Miffy often goes to visit them. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Boris on the mountain - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Boris Bear loved climbing – climbing up a hill / the hill was steep, but that is why it gave him such a trill. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Boris and Barbara - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Barbara Bear, known for her seven distinct freckles, meets her match in Boris Bear. When Boris falls off the tree, find out how Barbara helps him. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Boris bear - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena!  On a cold winter's day Boris heads into the woods and gets some logs for a cozy fire indoors.  Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Snuffy - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Snuffy is a brave female dog with a strong sense of justice. When a mother loses her little daughter, it's Snuffy to the rescue! Snuffy uses Dick Bruna's award-winning rhymes and bold colors to tell a heart warming story. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Snuffy’s puppies - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Snuffy is a female dog with three puppies. She is very brave and very clever. One day she brought a lost child home with her and she also saved a house... Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Poppy pig - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! In Poppy Pig, children can find out about Poppy, who is a kind lady pig that needs to clean up her dirty house. After she cleans up, see what treat she rewards herself with. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Poppy pig is sick - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! Poppy Pig doesn't feel very well. Her niece Grunty calls the doctor, makes some fresh orange juice and draws the curtains so Poppy can sleep. When Poppy starts to feel a bit better, Grunty tells her that she mustn't go back to work again too soon. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Poppy pig’s birthday - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! One sunny morning Grunty got up as day began and with some flowers, on tiptoe to Pooy's house she ran. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Poppy pig’s garden - Miffy's library

Knjiga je še nerabljena! It's time to do some gardening! Poppy Pig cuts the grass, waters the plants and trims the hedge. Then Poppy and her niece Grunty buy some new plants and put them in the garden. Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Rose the Giraffe

Knjiga je še nerabljena! Monkeys convince Rose the Giraffe that she needs a makeover. They cover her brown spots with flowers. Suddenly, Rose feels special. But is this what she really wants? Knjiga je v angleškem jeziku.

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ni knjige, ki jo iščete?

Niste našli knjige, ki si jo želite? Pišite nam, pa jo bomo poskusili najti.

v košarico
Cena: 0,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.