Antikvariat CD pravljic, pesmic, DVD in iger za otroke

V antikvariatu otroških CD in DVD dobite odlične otroške CDje s uspavankami, pravljicami, glasbenimi pravljicami, pesmicami, instrumentalno glasbo... pa tudi družabne igre. Tudi po polovični ceni. Marsikaj je nerabljeno, drugo je bilo odprto, vendar ne rabljeno.

Dalaka - Glasbeno popotovanje v Zahodno Afriko, slikanica s CD

Knjiga je še nerabljena! Podajte se na glasbeno popotovanje in spoznajte čare Zahodne Afrike. Ob pesmih boste spoznali še afriška glasbila in izvedeli zanimivosti o afriški kulturi. Na priloženem CD se v raznoliki glasbi se prepletajo številni tradicionalni afriški inštrumenti, pisana slikanica v »afriških barvah« pa poleg ilustracij in zgodb o življenju v Afriki prinaša še besedni zapis pesmi.

v košarico
Namesto: 16,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Pesmice o srčecu, CD + pesmarica - slikanica

CD in pesmarica - slikanica sta še nerabljena! Pesmarica z ljubimi ilustracijami Jelke Reichman, je zbirka dvanajstih skladb za otroke. Vsaka pesem ima notni zapis in ločen zapis besedila ter ilustracijo. Vse pesmi so tudi na priloženem CD v vokalno-inštrumentalni interpretaciji mladih pevcev Glasbene matice Ljubljana.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Odprava v močvirja - Tigri, slikanica + DVD film

Knjiga in DVD sta še nerabljena. Od sundarbanskih obrežij do predgorja Himalaje živi bitje, ki vzbuja strah in spoštovanje med vsemi ostalimi živalmi - indijski tiger. 

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Sfere spokojnosti Bastyan, glasbeni CD

CD je nepoškodovan in odlično ohranjen. Glasbeni CD skladatelja in instrumentalista Bastyana je namenjen umirjanju otrok (in odraslih!) ter glasbeni terapiji. Na njem je 12 instrumentalnih skladb v pentatonični lestvici. 

v košarico
Namesto: 7,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Potumayo Kids Pesmi za otroke - CD

CD je še nerabljen! Na CD je 7 skladb za otroke in vso družino iz svetovne glasbene dediščine (Karibi, Afrika, Latino…).

v košarico
Namesto: 9,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Naši Ipavci, CD z zborovskimi pesmimi bratov Ipavec

CD je še nerabljen! Združeni moški pevski zbori občine Šentjur pod vodstvom zborovodja Mateja Romiha izvajajo pesmi bratov Ipavec. Posneto v cerkvi sv. Jurija v Šentjurju 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ustvarjam s plastelinom - Živali na kmetiji, knjiga + plastelin

Komplet knjige in plastelina je še nerabljen! Znaš izdelati konja? Kaj pa račka? V tej knjigi se korak za korakom naučiš izdelati živali na kmetiji. Ustvarjanje s plastelinom je kratkočasno in zabavno. 

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Moje prve živali – sestavljanka

Igra je še nerabljena! Sestavljanka je kot nalašč za zabavno in igrivo spoznavanje živali! 28 kosov sestavljanke bo otrok zložil v sestavljanko, veliko 34 x 52 cm, da se bo prikazalo 23 različnih živali.  

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Moje prve besede – sestavljanka

Igra je še nerabljena! Sestavljanka je kot nalašč za zabavno in igrivo spoznavanje otrokovega okolja! 28 kosov sestavljanke bo otrok zložil v sestavljanko, veliko 34 x 52 cm, da se bo prikazalo 26 različnih predmetov. 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Lovely Pregnancy 1 – Raymond Lap, glasbeni CD

Lovely Pregnancy vam ponuja možnost, da s poslušanjem glasbe pozitivno vplivate na razvoj in dobro počutje otroka, ki ga nosite. Glasba ustvarja umirjeno vzdušje za bodoče mamice.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Pojoče račke, Helena Koncut Kraljić, dramatizirana in uglasbena pravljica na CD

Dramatizirana in uglasbena pravljica. Vsebina je enaka kot v istoimenski slikanici.

v košarico
Namesto: 14,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Pojdi z menoj S pesmijo po Sloveniji + CD

Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki bralca in poslušalca popelje na popotovanje po Sloveniji ob glasbi 18 slovenskih ljudskih pesmi v priredbi Blaža Puciharja, z ilustracijami Damijana Stepančiča in s spremno besedo Dušice Kunaver. Pojdi z menoj... v deželo, kjer rasteta nagelj in rožmarin. Kjer je pesem lahko vesela, žalostna, ljubezenska ali šegava. Dodana je zgoščenka s pesmimi iz knjige. 

v košarico
Namesto: 37,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.