Lovely Pregnancy 1 – Raymond Lap, glasbeni CD

Odprt, toda nerabljen CD

O CD:
Sproščujoča in pomirjajoča glasba Raimonda Lapa je namenjena sproščanju nosečnice, prilagojena pa je tudi otroku v materinem telesu. Čestitamo, pričakujete novorojenčka, najbolj dragoceno darilo, ki ga lahko dobite v življenju. V prihajajočem obdobju boste potrebovali kvaliteten počitek in trenutke sprostitve. Lovely Pregnancy vam ponuja možnost, da s poslušanjem glasbe pozitivno vplivate na razvoj in dobro počutje otroka, ki ga nosite. Glasba ustvarja umirjeno vzdušje za bodoče mamice.

Otroku se v materinem telesu sluh razvije že v šestem mesecu. Po tem času že zaznava glasbo, čeprav še ni rojen. Od takrat naprej priporočamo še poslušanjem glasbe Lovely Baby.
Nov glasbeni program, namenjen bodočim mamicam, je delo svetovno priznanega skladatelja glasbe za dojenčke - Raimonda Lapa. Glasbo Raimonda Lapa posluša na milijone staršev in njihovih otrok po celem svetu, avtor pa se lahko pohvali s prodajo svojih albumov v dvojni zlati in dvojni platinasti nakladi.

Posnetki:
1. Lovely Pregnancy Theme 1
2. Expecting New Life
3. Pregnant And Alive
4. Pregnancy Song
5. Soothing Pregnancy
6. Happy Pregnancy
7. Pregnancy Harmony
8. Pregnancy Whispers
9. Pregnancy Wonder

Založba RGL Music, 2000
ISBN: 871727550692
 

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lovely Pregnancy 3, glasbeni CD

Sproščujoča in pomirjajoča glasba Raimonda Lapa je namenjena sproščanju nosečnice, prilagojena pa je tudi otroku v materinem telesu.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.