Gradimo! - Zgodba z magnetki

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:

Otroci bodo neizmerno uživali ob poslušanju ali branju zgodbe. Izbirali bodo prave magnetke, jih razpostavljali po ilustracijah in dopolnjevali prizorišča. Tako bodo igraje spoznavali, kako poteka delo na gradbišču. Na koncu pa lahko domišljiji pustijo prosto pot in zgodbo povedo čisto po svoje.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Knjiga z magnetki je namenjena branju in igri. V njej so štiri dvostranska prizorišča, ki služijo za igralno podlago, knjigi pa so priloženi namagneteni liki – ljudi, živali, strojev, predmetov... Z njimi otrok dopolni osnovno ilustracijo na igralni plošči. Ker so podobe magnetne, jih lahko poljubno premika. Z razpostavljanjem magnetov lahko sledi dogajanju v besedilu, lahko pa zgodbo razvija tudi čisto po svoje. Knjiga govori o gradbišču, na katerem zidajo stavbe. Hruška za beton pripelje na gradbišče, geodet z nivelirjem meri zemljišče...


Založba MK, 2015
Trda vezava, 8 strani
Mere: 20,5 x 24 cm
ISBN: 9789610134817

 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Moji smrkastični prijatelji - spominska knjiga

Knjiga je še nerabljena! To je tvoja čisto prava spominska knjiga. Vanjo naj tvoji prijatelji zapišejo svoje podatke in želje. Tako se boste bolje spoznali in se imeli še raje.

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Iskanje dragocene preproge – Lumpi Lumpi Moj prijatelj zmaj

Petejan je kaznovan, ker je uničil dragoceno preprogo v jedilnici. Zelo je žalosten, zato močno misli na svojega namišljenega prijatelja in zmaj Lumpi se mu resnično prikaže. Skupaj poletita, da bi kupila novo preprogo, vendar se tokrat izkaže za nerodo Lumpi!

v košarico
Namesto: 17,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Veseli Božiček – Spakovalka, pobarvanka z nalepkami

Knjiga je še nerabljena! Prilepi smešne nalepke: oči, nosove, usta in ustvari vesele obraze zabavnim likom na predlogah. Nalepke lahko večkrat odlepiš in prilepiš znova, nazadnje pa obraze še pobarvaš. Od 3. leta.

v košarico
Namesto: 5,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Moj bager, puzzle za 3+

Ravensburgerjeva sestavljanka - puzzle s prizorom gradbišča, na katerem koplje bager. Ima zelo prikupno ilustracijo, 15 kosov in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

v košarico
Namesto: 6,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 3,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.