Sestavi bager, slikanica + 4 modeli za sestavljanje

Claire Hawcock, ilustracije Jean Michel, Stuart Jackson Carter, Lee Montgomery

Knjiga je še nerabljena!


Založnik o knjigi:
Učenje skozi igro je zabavno! V tej knjigi najdeš prav vse, kar potrebuješ, da sestaviš lastno zbirko bagrov. Poleg zabavnih in zanimivih podatkov ter nazornih slik boš na straneh knjige našel štiri modele, ki jih boš zlahka sestavil v čisto prave bagre. Ne potrebuješ lepila ali škarij, samo natakni dele drug na drugega pri označenih zarezah. Kot bi mignil, boš lahko občudoval svojo tridimenzionalno zbirko nekaterih največjih in najmočnejših gradbenih vozil.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Kartonka, ki pripoveduje o bagrih, vsebuje štiri modele bagrov, ki jih otrok iztisne brez rezanja in sestavi brez lepljenja. Dele le natakne drugega na drugega in že ima v rokah kartonsko igračo, enako tisti, ki jo vidi na ilustracijah. Kartonka ostane uporabna kot slikanica, saj v besedilu ob slikah izve zanimivosti o delovanju velikih gradbenih strojev. Kartonka je lahko prikupno darilo ali pa presenečenje, ki ga vzamemo s seboj na počitnice, saj sta slikanica in igrača v enem.

 

Založba MK, 2015
Trda vezava, 12 strani

Mere: 22 x 22 cm
ISBN: 9789610134978

 

 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.