Toni Henderson in klapa iz stolpnice Orsom

D. G. Harris

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ben se preseli v veliko stolpnico, kjer ga otroci povabijo v svojo klapo, ki na sestankih premleva pomembne dogodke in se družno odloča, kako naprej. Vodja je skrivnostni Toni Henderson, vedno skrit pod kapuco in za sončnimi očali. O njem vedo le, da je odločen, pogumen in pravičen, čeprav včasih preveč vihrav. Nekega dne hišni svet otrokom prepove igro pred blokom zaradi majhne nerodnosti z žogo. Jezni otroci sklenejo, da se bodo postavili zase... Nenavadna zgodba vabi k razmisleku o temeljnih moralnih vrednotah.

Založnik o knjigi:
Kdo je Toni Henderson? Vsem v klapi se mota po glavi isto vprašanje. Celo najstarejši člani klape v stolpnici Orsom svojega vodje ne poznajo dobro in ne vedo o njem skoraj ničesar. Ko klapo obdolžijo vandalizma, se v zgodbo vplete policija, ki končno ugotovi, kdo se skriva za kapuco in očali.

Založba Lepa beseda, 2010
Trda vezava, 164 strani
Mere: 14 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-6766050
 

v košarico
Namesto: 11,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,50 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.