Larimar, Za vedno ljubljena

Nataša Banko, ilustracije Katja Gaspari Leben

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Gre za resnično zgodbo, v kateri vsak stavek odraža izkušnjo, ki jo je avtorica dobila pri delu z udeleženimi v postopku posvojitve otroka. Ti se z zgodbo lahko identificirajo in jo prepoznajo kot svojo lastno. Zgodba daje posvojenemu otroku sporočila o lastni vrednosti, staršem, širši družini in družbi pa posvojitev prikaže na drugačen način kot se je to dogajalo do sedaj. Dodana so ji tudi razmišljanja stroke in napotki za starše in... vse tiste, ki se s posvojenim otrokom srečujejo. In ker je to zgodba, s katero se otrok lahko identificira, jo bo želel poslušati znova in znova. Zgodba je brezčasna, primerna za vse starostne skupine, za sedanjost in prihodnost. Poleg vsega ponuja odlične možnosti za pogovor s posvojenim otrokom, ki tako lažje razume svoje življenje in oblikuje svojo identiteto. Ob zgodbici je bila posneta tudi zgoščenka, ki z otroškimi pesmicami dopolni vsebino in vabi k poslušanju. Nedvomno gre za projekt, ki ga še ni bilo pri nas in pomeni velik doprinos k razumevanju posvojitve kot take.

Založba Chiara, 2015
Trda vezava, 24 strani
Mere: 23,5 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-93915-3-2

 

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.